Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.497
Καλημερουδια,διαθέσιμη 12 και μετά σήμερα!
Σοδομα και Γομμορα εχουμε γινει εδω μεσα..Δεσμεύομαι να βγάλω βίντεο επί το έργο (να περιποιούμαι ανδρικο κωλαρακι με γλωσσίτσα...)αλλα λίγοι οι τολμηροί!!
Αντε, τα είπαμε σήμερα ,μου είχε λείψει τις τελευταίες ημέρες η επαφή μας εδώ !!
Καλό βράδυ στ αγοράκια μου όλα!
Ωχ θα μου ζητάνε αυταρχικό τ αγόρια χαχαχαχαχαχαχαχα!Και δεν το έχω ως πρόγραμμα να το παίζω ετσι,εγω ειμαι πραγματική "σκυλα στο σεξ" δεν προσποιουμαιΣοδομα και Γομμορα εχουμε γινει εδω μεσα..
Αγαπη το βλεπω το εργο, σε λιγο καιρο να μας υποδεχεσαι με χιτωνιο και διακριτικα λοχια και απο μεσα γυμνη φυσικα, και σε full mode προπονητριας διαθεση, να μας δινεις να εκτελουμε ασκησεις ακριβειας.. Με ανεση το'χεις...!!!
Κάθε μέρα φλογερή κι ερωτική, καλημέρα σας κυρία σέξι Τζοάννα.Καλημερουδια,διαθέσιμη 12 και μετά σήμερα!
Κάθε μέρα φλογερή κι ερωτική, καλημέρα σας κυρία σέξι Τζοάννα.
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής οχι ματια μου..τόσες πολλές οι υποχρεώσεις μου εδω, που χρόνος δεν υπάρχει οσο και να θέλω.Όμορφη κυρία , υπάρχει η περίπτωση να επισκεφθείς τη Θεσσαλονίκη?
Αυτή η κωλαρα μου βγάζει τρελά γούσταΚαλημερουδια,διαθέσιμη 12 και μετά σήμερα!
..Εχω κι άλλα ωραία όμως..Αυτή η κωλαρα μου βγάζει τρελά γούστα
Πολλά. Με όσα δεν φαίνονται εξ όψεως, να είναι πολύ ανθρώπινα, αξιοπρόσεκτα και σπάνια, κατά την ταπεινή γνώμη μου...Εχω κι άλλα ωραία όμως..
Ο αγαπημένος & σεβασμιος φίλος μου εδω,στο σαιτ!Με τιμούν τα λόγια σου..στο έχω ξαναπεί..Πολλά. Με όσα δεν φαίνονται εξ όψεως, να είναι πολύ ανθρώπινα, αξιοπρόσεκτα και σπάνια, κατά την ταπεινή γνώμη μου.
Σας ευχαριστώ όλως ιδιαιτέρως φιλτάτη μου. Ανταποδίδω στο ακέραιο.Ο αγαπημένος & σεβασμιος φίλος μου εδω,στο σαιτ!Με τιμούν τα λόγια σου..στο έχω ξαναπεί..
Δεν πολυκατάλαβα τι εννοάειςΠαρα ημουν ησυχο κορίτσι εδω και μερες δεν πολυ έμπαινα λογω δουλειάς, σήμερα στο ρεπο αφιέρωσα χρόνο για μένα...και τώρα που χαλαρωσα είπα να γίνω άτακτη παλι
Δεν πολυκατάλαβα τι εννοάεις
Καλησπέρα sexy boy!κοριτσαρα καλησπερα !!!!
περιμενουμε ολοι τα sexy videos σου !!!Καλησπέρα sexy boy!
Α βάζω καλε,αν και λογω δουλίτσας, δύσκολα να παραμεινω ωρα μεσα εδω...έπεσαν και προπόνησεις αγωνιστικές, ολα μαζί, αλλά κάτι θα βάλω παλι ..περιμενουμε ολοι τα sexy videos σου !!!
Εγω τα ξύνω αυτη τη βδομάδαΑ βάζω καλε,αν και λογω δουλίτσας, δύσκολα να παραμεινω ωρα μεσα εδω...έπεσαν και προπόνησεις αγωνιστικές, ολα μαζί, αλλά κάτι θα βάλω παλι ..
Σε ζηλεύω...Εγω τα ξύνω αυτη τη βδομάδα