Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.602
- Πόντοι
- 29.667
Και θα σε ξανατιμησω!!!Χαχαχαχαχα!!Ο άντρας μου εδω εισαι σωστά!!Ευχαριστώ που με τιμήσες τόσες φορές αγαπη!!
Και θα σε ξανατιμησω!!!Χαχαχαχαχα!!Ο άντρας μου εδω εισαι σωστά!!Ευχαριστώ που με τιμήσες τόσες φορές αγαπη!!
Ποδάρες για τρελό γλείψιμο. Είσαι είδωλο.....Καλημερουδια!
Άριστο! Πόδι δεν θα δούμε;Έτοιμο το νυχι!
Αμε θα το βγάλω μετα φωτο αγοράκι μου!!!Ποδάρες για τρελό γλείψιμο. Είσαι είδωλο.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άριστο! Πόδι δεν θα δούμε;
καλημεραΚαλημερουδια!
Καλο μεσημερι Αγαπητη μου.....κατι για αντρες διαβαζω...συζυγους...κλπ.......ενδιαφερον....μονο σε εμενα μην κανεις καμμια τετοια πλακα...γιατι????Χαχαχαχαχα!!Ο άντρας μου εδω εισαι σωστά!!Ευχαριστώ που με τιμήσες τόσες φορές αγαπη!!
Στα μεγαρα ειχαν κότες στα 60ς.Tην Καλημερα Αγαπητη Νηματοθετρια.......εεεεεεεεεε!!!!!!τα θελει ο πισινουλης σου!!!!!Ο νεαρος που αναφερεις ειναι απο τα Μεγαρα....?????ασχολειτε με πουλερικα????Βρε!!!!!δεν εχεις αυγο.....!!!!!!!
Τι αλλο θα δουμε!!!!!!!!
Που εισαι Νικο Τσιαμτσικα?????Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας????
Για μενα μην ανησυχεις.....θα με καταλαβεις.....θα ερθω με παρεα.....!!!!!Λογικο να μην ξέρω ποιος είναι αν δεν πει κάποιος μόνος του φυσικα!Ελπίζω να πέρασες όμορφα!!
3 φορές ήρθε ο γαμπρός χαμπάρι δεν πήρα.. χαχαχαχαχαχαχαχα!!Για μενα μην ανησυχεις.....θα με καταλαβεις.....θα ερθω με παρεα.....!!!!!
Γειά σου αγόρι!!!καλημερα
Τι πλάσμα είσαι εσύ
Τι πλάσμα είσαι εσύ
Μωράκι μέγα σφάλμα που έκοψες πατουσαρες ( τις υπέροχες )....
Ρε γμτ δεν χωρούσαν τα ποδια ολόκληρα ρτσι όπως έβγαλα φωτοΜωράκι μέγα σφάλμα που έκοψες πατουσαρες ( τις υπέροχες )....
είναι και ποδάρες!! Που να χωρέσουν!!Ρε γμτ δεν χωρούσαν τα ποδια ολόκληρα ρτσι όπως έβγαλα φωτο
Αχ αχ εσυ...!!!Καψώθηκες και μού'βγαλες το τζάκετ??
Καλέ Δεκέμβρης είναι!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είναι και ποδάρες!! Που να χωρέσουν!!
Μας παραμελείς εμάς τους πατουσακιδες ... θέλουμε ( αν μπορείς) περισσότερες exclusive pics of your brilliant feetΡε γμτ δεν χωρούσαν τα ποδια ολόκληρα ρτσι όπως έβγαλα φωτο
Μας παραμελείς εμάς τους πατουσακιδες ... θέλουμε ( αν μπορείς) περισσότερες exclusive pics of your brilliant feet