Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.539
- Πόντοι
- 1.056
Υπέροχα...
Την είχα ήδη, ορίστε!!!
Υπέροχα...
Την είχα ήδη, ορίστε!!!
Ακινητη !!!! Ψηλα τα ποδια !χαχα
Πώς να μην το γλύψεις???? Πες μου πως !!??Καλημερουδια..με καυλες..!
εχεις τα δικια σου !!!! αααα να τα λεμε αυτα !!! χαχαΠώς να μην το γλύψεις???? Πες μου πως !!??
Και γω παντα με παρεα παωΓια μενα μην ανησυχεις.....θα με καταλαβεις.....θα ερθω με παρεα.....!!!!!
Γιατι εισαι γυμνασμένηΑχ αχ εσυ...!!!
Δεν κρυώνω με τπτ..σοβαρά!
Πολύ παιχνιδιάρικα φαίνονται τα πατουσακια σας κυρία σέξι Τζοάννα.
Την είχα ήδη, ορίστε!!!
Είσαι απιθανη jo......Έτοιμο το νυχι!
ωραια νυχια, τα φανταζομαιι πανω μουΈτοιμο το νυχι!
ε και εγω....Σας ευχαριστώ ρε αγόρια για οτι γράφετε μεσα,ολα τα διαβάζω όταν έχω κενό να ξέρετε,σας στέλνω φιλακι έστω εικονικά...αν και θα προτιμούσα από μια πιπουλα σπέσιαλ χαχαχαχαχαχα!!!
Ωραια ποδαρακια αλλα νομίζω πρέπει να βρεθούμε να βγάλουμε καλύτερη αφου το ζητα και ο λαος σου...
Την είχα ήδη, ορίστε!!!
Ρε Τζο ...οκ η ασφάλεια είναι προτεραιότητα αλλά δεν σφίγγουν αυτά τα προφυλακτικά ??? Η αίσθηση???Προς το παρών μια φωτο σ ενα απο τα ραντεβού μου σήμερα, αργότερα θα φτιάξω το gif ν ανεβάσω (θέλει επεξεργασία λογω στοιχεία κυρίου που κρύβω παντα)
Ισα ίσα είναι μαλακα σαν μεταξι ..γνήσιο λατέξ, απαλο...όσοι το δοκίμασαν,κόλλησαν και μου τα ζητούν!Προσαρμοζεται στο μέγεθος του καθενος,Ρε Τζο ...οκ η ασφάλεια είναι προτεραιότητα αλλά δεν σφίγγουν αυτά τα προφυλακτικά ??? Η αίσθηση???
Μάρκα ???Ισα ίσα είναι μαλακα σαν μεταξι ..γνήσιο λατέξ, απαλο...όσοι το δοκίμασαν,κόλλησαν και μου τα ζητούν!Προσαρμοζεται στο μέγεθος του καθενος,
Συν ότι δεν σκίζονται με τπτ,ΑΠΌΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ!
Χρησιμοποιώ της ίδιας μάρκας τα διάφανα που και που(αγγλικά ειναι)
Έχουμε βρεθεί.. θυμάμαι είχες γράψει για ραντεβού ..ειχες δωσει πονο στο σεξ,κομπρεσέρ..χαχαχαχα!Ωραια ποδαρακια αλλα νομίζω πρέπει να βρεθούμε να βγάλουμε καλύτερη αφου το ζητα και ο λαος σου...
Σωστα θυμασαιΈχουμε βρεθεί.. θυμάμαι είχες γράψει για ραντεβού ..ειχες δωσει πονο στο σεξ,κομπρεσέρ..χαχαχαχα!