kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Αυτο ελεγα και γω στη Στικούδη, και τελικαΗ ομορφιά βγαίνει από μέσα προς τα εξω,
λυσσαει μαζι μου η ρουφιανα...στα ορθια γτ? Δν υπαρχει κανα σκαμπω, καμμια καρεκλα, κανα ντιβανι τελος παντων βρε αδελφε?!?!?!?
Αχ κ να με έπιανε αυτό το δίχτυ σου!!!,Καλημέρα & καλη εβδομάδα
Καλη εβδομάδα αγόρι !Αθερινόδιχτο.
Καλη βδομάδα
Αχ κ να με έπιανε αυτό το δίχτυ σου!!!,
...μόλις τελειώσεις να δίνεις πιπες στα κορίτσια,στην τζο θα καταλήξεις,θα σε γηροκομησω, κοίτα να έχεις καλή σύνταξη γιατί γαλακτομπούρεκα γιοκλυσσαει μαζι μου η ρουφιανα
οσο δεν τις τον δινω τοσο σκυλιαζει
εβαλα λουκετο στο φερμουαρ του τζιν μου
330 ανασφαλιστου...μόλις τελειώσεις να δίνεις πιπες στα κορίτσια,στην τζο θα καταλήξεις,θα σε γηροκομησω, κοίτα να έχεις καλή σύνταξη γιατί γαλακτομπούρεκα γιοκ
Εχει στο intimisimi τετοιαΑχ κ να με έπιανε αυτό το δίχτυ σου!!!,
Απο sex shop είναι αυτόΕχει στο intimisimi τετοια
Αγαλματένιο Καυλοκωλαράκι.. Καλούπι για το μουσείο της Καυλας.
Κάτι θα ξερεις παραπανω, παντως ο σκλαβενιτης δεν εχει τετοιαΑπο sex shop είναι αυτό
Αγαλματένιο Καυλοκωλαράκι.. Καλούπι για το μουσείο της Καυλας.
...πιπουλα, τιλιο κ σουπιτσα...μόλις τελειώσεις να δίνεις πιπες στα κορίτσια,στην τζο θα καταλήξεις,θα σε γηροκομησω, κοίτα να έχεις καλή σύνταξη γιατί γαλακτομπούρεκα γιοκ
Παρών...πιπουλα, τιλιο κ σουπιτσα
Gτο θέμα είναι να μπλέξεις στο συγκεκριμένοΕχει στο intimisimi τετοια
ΕυκολάκιGτο θέμα είναι να μπλέξεις στο συγκεκριμένο
Αυτό είναι το σημαντικότερο...ειδικά με παρέα καλη..!
Σε εκδικηθηκε το ντουλαπι με αυτα που βλεπει καθε μερα, και μετα απο το ζαλισμα εχασες την πιστωτικηΣήμερα με παει περίεργα η μέρα, λες και με γρουσουζεψαν οι γκαντεμοσαυρες..(εχει μπόλικες εδω..)
Χτυπησα το κεφάλι μου σ ανοιχτό ντουλαπι(άσχημο..πονεσε)έχασα την μια κάρτα μου (πιστωτική)..αντε να δούμε τι άλλο θα τύχει...
Κι εγώ μόλις σήκωσα πυρετό. Ένοιωθα περίεργα ο καψερός όλη μέρα και λέω δεν είναι τίποτα οι φώτο της Joanna είναι!Σήμερα με παει περίεργα η μέρα, λες και με γρουσουζεψαν οι γκαντεμοσαυρες..(εχει μπόλικες εδω..)
Χτυπησα το κεφάλι μου σ ανοιχτό ντουλαπι(άσχημο..πονεσε)έχασα την μια κάρτα μου (πιστωτική)..αντε να δούμε τι άλλο θα τύχει...