Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.495
Σε εκδικηθηκε το ντουλαπι με αυτα που βλεπει καθε μερα, και μετα απο το ζαλισμα εχασες την πιστωτικη

Σε εκδικηθηκε το ντουλαπι με αυτα που βλεπει καθε μερα, και μετα απο το ζαλισμα εχασες την πιστωτικη
μακριά από το πλαστικό χρήμα Τζο ....οι τράπεζες είναι οι χειρότεροι τοκογλύφοι όταν δανείζεσαι λεφτά ....Σήμερα με παει περίεργα η μέρα, λες και με γρουσουζεψαν οι γκαντεμοσαυρες..(εχει μπόλικες εδω..)
Χτυπησα το κεφάλι μου σ ανοιχτό ντουλαπι(άσχημο..πονεσε)έχασα την μια κάρτα μου (πιστωτική)..αντε να δούμε τι άλλο θα τύχει...
Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ,είναι σχετικά καινούργια ,διότι έχω ρευστό πάντα(την χρεωστική μου δλδ χρησιμοποιώ, ),απλά έπρεπε να ενημερώσω τράπεζα γι απώλεια αγόρι, και δεν μπηκα στον κόπο να ζητήσω επανέκδοση να σου πω την αλήθεια.μακριά από το πλαστικό χρήμα Τζο ....οι τράπεζες είναι οι χειρότεροι τοκογλύφοι όταν δανείζεσαι λεφτά ....
Θέλω να το γλύψω!!!Ν αλλάξουμε λίγο κλίμα..αρκετά με κουλα..
![]()
Να βγαλεις λιγο τα χερακια σου να βαλεις κατι αλλο....?Ν αλλάξουμε λίγο κλίμα..αρκετά με κουλα..
![]()
Να έρθεις πάλι να το γλυψεις μωρο..!!Θέλω να το γλύψω!!!
...το δικό σου να δω πότε θα βάλω...Να βγαλεις λιγο τα χερακια σου να βαλεις κατι αλλο....?
το χερακι?Να έρθεις πάλι να το γλυψεις μωρο..!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...το δικό σου να δω πότε θα βάλω...
Δεν εχεις web banking..Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ,είναι σχετικά καινούργια ,διότι έχω ρευστό πάντα(την χρεωστική μου δλδ χρησιμοποιώ, ),απλά έπρεπε να ενημερώσω τράπεζα γι απώλεια αγόρι, και δεν μπηκα στον κόπο να ζητήσω επανέκδοση να σου πω την αλήθεια.
Δεν είσαι ο μόνος!Θέλω να το γλύψω!!!
Αμε διακοσμητικο, πάντα μπέρδευω κωδικούςΔεν εχεις web banking..
Θα σου κάνω ιδιαίτεραΑμε διακοσμητικο, πάντα μπέρδευω κωδικούς
.....μια που είμαι ξανθιά ε;;τεσπα οτιδήποτε αφορά ακυρωση/επανέκδοση κλπ μέσω ebanking ζητά τους 3αρ.ασφαλείας της κάρτας που δεν θυμάμαι ποτέ απ εξω ..Θα σου κάνω ιδιαίτερα
Μμμμμ κι εσύ θες ε..;!!αχ αχ!!Δεν είσαι ο μόνος!
...το πουλάκι..!!το χερακι?
ε ναι με το δαχτυλακι τι να ευχαριστηθεις......το πουλάκι..!!
Μμμμμ κι εσύ θες ε..;!!αχ αχ!!
Αναμένω να τ απολαύσω τότε...Τρελαίνομαι να καυλώνει η παρτενέρ μου. Και συνήθως είναι ο πιο σίγουρος τρόπος! Άσε που έχω όμορφα χείλη και γλώσσα![]()
Την Καλησπερα και απο εμας Αγαπητη Νηματοθετρια.........Μμμμμμμμμμμμμμ!!!!!Στο Νεο Ψυχικο κοβεις Βολτες?????αστους....... και ελα μια βολτα απο το Καρναγιο.....θα περασουμε ομορφα...Ζαχαρη....!!!!!Σιγα βρε, στο Νέο Ψυχικό κόβω βόλτες, δεν έφυγα από γειτονιά,έχω βρει τα στέκια μου εδω πλέον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχουμε βρεθεί γλυκέ μου;;
.....θα με πετάξεις στην βάρκα για σεξ η στην θάλασσα να με πνιξεις;!Την Καλησπερα και απο εμας Αγαπητη Νηματοθετρια.........Μμμμμμμμμμμμμμ!!!!!Στο Νεο Ψυχικο κοβεις Βολτες?????αστους....... και ελα μια βολτα απο το Καρναγιο.....θα περασουμε ομορφα...Ζαχαρη....!!!!!