Zanta15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.940
- Πόντοι
- 441
, Καυλημέρα super μωράρα..Καλημέρα & καλη εβδομάδα
, Καυλημέρα super μωράρα..Καλημέρα & καλη εβδομάδα
Καλησπέρα αγοράκι!!!, Καυλημέρα super μωράρα..
Ποτε θα πεσεις στα διχτυα μου...Καλημέρα & καλη εβδομάδα
Σύντομα όμορφε...Ποτε θα πεσεις στα διχτυα μου...
Με τα δόντια θα στο βγάλω κ μετά έχει φουλ περιποιηση..
....καυλιαρικο το σκηνικό...αναμένω..!!Με τα δόντια θα στο βγάλω κ μετά έχει φουλ περιποιηση..
Your wish my pleasure....καυλιαρικο το σκηνικό...αναμένω..!!
ΠανέμορφηΚαι μια ντυμένη ...!
Ευχαριστώ πολύ!!Πανέμορφη
Μέρα με τη μέρα ομορφαίνεις και περισσότερο βλέπω μεγάλη βελτίωση μπράβο σου κορίτσι μουΕυχαριστώ πολύ!!
Σας φιλώ αγοράκια να συνεχίσω την δουλεια μου !!
αν ερθω για ποτο υποσχεσαι να μην με πλακωσεις στις πιπες στα ορθια;....πρώτα καφε, μετα φαγητό και αργουτσικα ισως χαλαρο ποτάκι στο στέκι μου..
Η ομορφιά βγαίνει από μέσα προς τα εξω,τπτ δεν κάνω, δεν γουστάρω επεμβατικα κλπ,επίσης "η υγιής καλη ζωη"ομορφαίνει στο φουλΜέρα με τη μέρα ομορφαίνεις και περισσότερο βλέπω μεγάλη βελτίωση μπράβο σου κορίτσι μου
Οχι φυσικά,δεν υπόσχομαι, θα σε πιπωνω δίχως αύριοαν ερθω για ποτο υποσχεσαι να μην με πλακωσεις στις πιπες στα ορθια;
τι θα γινει με την παρτυ σου δηλαδη;Οχι φυσικά, θα σε πιπωνω δίχως αύριο!
Love u ρε..τι θα γινει με την παρτυ σου δηλαδη;
δεν μπορουμε να πιουμε ποτο σαν ανθρωποι;
πρεπει να με βιαζεις καθε φορα;
προσεχε θα παω μιτου
Φιλάκια πολλά και μια ζεστή καλησπέρα στην όμορφη ΤζοαναΗ ομορφιά βγαίνει από μέσα προς τα εξω,τπτ δεν κάνω, δεν γουστάρω επεμβατικα κλπ,επίσης "η υγιής καλη ζωη"ομορφαίνει στο φουλ
Μακιαααα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι φυσικά,δεν υπόσχομαι, θα σε πιπωνω δίχως αύριο
...στα ορθια γτ? Δν υπαρχει κανα σκαμπω, καμμια καρεκλα, κανα ντιβανι τελος παντων βρε αδελφε?!?!?!?αν ερθω για ποτο υποσχεσαι να μην με πλακωσεις στις πιπες στα ορθια;
ανταποδίδω!!Φιλάκια πολλά και μια ζεστή καλησπέρα στην όμορφη Τζοανα
Τον έχω κακομαθει μωρο ,στα ορθια χαχαχαχα!!!...στα ορθια γτ? Δν υπαρχει κανα σκαμπω, καμμια καρεκλα, κανα ντιβανι τελος παντων βρε αδελφε?!?!?!?