Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.540
Εμείς ταριαξαμε σ αλλα...δεν ταιριαζουμε σου λεω
εγω συχναζω στα βλαχικα
Εμείς ταριαξαμε σ αλλα...δεν ταιριαζουμε σου λεω
εγω συχναζω στα βλαχικα
Έχεις μουνί, έχω πούτσα. Είμαστε φτιαγμένοι ο εμάς για τον άλλον, τέλος!!!!Εμείς ταριαξαμε σ αλλα...![]()
....δίνω και κωλαρακι ..Έχεις μουνί, έχω πούτσα. Είμαστε φτιαγμένοι ο εμάς για τον άλλον, τέλος!!!!![]()
Ένα κι ένα κάνουν δύο!!! Απλά και κατανοητά!!! Ούτε παρακάλια ούτε σάλια ούτε μύξες!!!....δίνω και κωλαρακι ..![]()
....πρώτα καφε, μετα φαγητό και αργουτσικα ισως χαλαρο ποτάκι στο στέκι μου..Τετοια ωρα καφε;
Το καλύτερο πρόγραμμα!!!....πρώτα καφε, μετα φαγητό και αργουτσικα ισως χαλαρο ποτάκι στο στέκι μου..
Dolce vlita....πρώτα καφε, μετα φαγητό και αργουτσικα ισως χαλαρο ποτάκι στο στέκι μου..
Καλη ξεκουραση ομορφια μου..!!Καλημέρα και καλή Κυριακή!Αγόρια μου τηλεφωνείτε παρα πολλοί απο το πρωι,αλλα το τελευταίο διάστημα ειδικά, έχω κάνει υπερβολικά πολλα ραντεβού και σήμερα επιβάλλεται να ξεκουραστώ!
Διαθέσιμη αυριο πάλι 12 και μετα.Σορυ που δεν μπαίνω γι αρκετή ώρα, αλλα λογικο με τοση δουλειά!
![]()
Αχ πότε θα σε ξανασυναντησω να στο τρίψω με την γλωσιτσα μου,καύλα μου
Να σαι καλά μωροΚαλη ξεκουραση ομορφια μου..!!
...ειδικά με παρέα καλη..!Το καλύτερο πρόγραμμα!!!
Σιγα βρε, στο Νέο Ψυχικό κόβω βόλτες, δεν έφυγα από γειτονιά,έχω βρει τα στέκια μου εδω πλέονDolce vlita
Εχουμε βρεθεί γλυκέ μου;;Αχ πότε θα σε ξανασυναντησω να στο τρίψω με την γλωσιτσα μου,καύλα μου
Ναι μωρό μου και πέρασα υπέροχα ,δεν θα σου δώσω λεπτομέρειες αλλά πραγματικά ακόμα σκέφτομαι το προσωπάκι σου και το νίνι σούΈχουμε βρεθεί αγόρι ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να σαι καλά μωρο!!
Χαίρομαι πολύ τοτε..να έρθεις πάλι!!!Ναι μωρό μου και πέρασα υπέροχα ,δεν θα σου δώσω λεπτομέρειες αλλά πραγματικά ακόμα σκέφτομαι το προσωπάκι σου και το νίνι σού
Ωραια.Σιγα βρε, στο Νέο Ψυχικό κόβω βόλτες, δεν έφυγα από γειτονιά,έχω βρει τα στέκια μου εδω πλέον
Μα ένας λόγος είναι η πίπα σου που θα σου έρθω και ο άλλος η κωλάρα σουΤις κατάφερες βρε θηριο;;;και μόνο γι αυτό αξίζεις σπέσιαλ...πιπα χαχαχαχα!!
, Καυλημέρα super μωράρα..Καλημέρα & καλη εβδομάδα
![]()