Εισαι αρρωστια λεμεεε!!!Καλημέρα με καυλες..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ολα καλα!! Πρεπει να κανονιστει επαναληπτικη!!!Μάτια μου εσυ..ολα καλα;
Εισαι αρρωστια λεμεεε!!!Καλημέρα με καυλες..
Ολα καλα!! Πρεπει να κανονιστει επαναληπτικη!!!Μάτια μου εσυ..ολα καλα;
Με μεγάλη μου χαρά καυλιαρη ...!Εισαι αρρωστια λεμεεε!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ολα καλα!! Πρεπει να κανονιστει επαναληπτικη!!!
Στα ελληνικα ειναι να βαλω ενα χερακι, να βαλω πλατηCan i give you a hand?
Θα τον Ξεσκισω.......τι μονο θα τον παιξω......χαχαχαχαχαχαχααΜετα που θα μπω παλι θα βάλω λογικά,καλη τσοντα, να τον παίξετε οσο γουσταρετε!!!
Φιλουρες αγόρια!
Την Καλημερα και απο εμας....Μπα....!!!!τι διαβαζουν τα ομορφα μπλε Ματια μου.....Intimissimi.....????ενδιαφερον...!!!!!μμμμμμμμμμμ!!!!!intimissimi
........βΡΕ!!!!!To εχεις σε λειτουργια συνεχεια....αστο το φουκαριαρικο να ξεκουραστει.....Λυσσα κακια.....γαμω την τρελλα μου γαμω....
Πρέπει να το έχω απασχολημένο για να είναι σ εγρήγορση Χαχαχαχα!........βΡΕ!!!!!To εχεις σε λειτουργια συνεχεια....αστο το φουκαριαρικο να ξεκουραστει.....Λυσσα κακια.....γαμω την τρελλα μου γαμω....
Οι μηχανες ειναι αναμένες........βΡΕ!!!!!To εχεις σε λειτουργια συνεχεια....αστο το φουκαριαρικο να ξεκουραστει.....Λυσσα κακια.....γαμω την τρελλα μου γαμω....
ΕτσιΟι μηχανες ειναι αναμένες
Η δικια μου κύρια αριστερη μηχανη εχει μειωμενη απόδοση κατα 40%
Γιατι????ηταν ποτε σβησμενες?????Θα το καψει και θα κλαιμε...!!!!Οι μηχανες ειναι αναμένες
Ναι...!!!!ναι....!!!!!εσυ μην χασεις...!!!!
Θα δουλέψω τώρα που είμαι μικρή να φτιάξω την προίκα μουΓιατι????ηταν ποτε σβησμενες?????Θα το καψει και θα κλαιμε...!!!!
Ναι....ναι.......οπως λεγανε και οι παλιοι...."Η τρυπα θα παρεις .....η προικα...!!!!"Θα δουλέψω τώρα που είμαι μικρή να φτιάξω την προίκα μου
και κωλαρα και την δινει !!!!
...χωρις εξτρα ετσι;;;είμαι καλό κορίτσι Χαχαχαχα!!και κωλαρα και την δινει !!!!
Δεν θέλω να σε γδυσω joΚαι μια ντυμένη ...!
Μωρό μου εσυ ...Δεν θέλω να σε γδυσω jo