Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.774
Ντροπή ,τι πράματα είναι αυτά να μην μπορείτε να τραβήξετε μια πρωί πρωι;!!!!Έλα τώρα!!! Τι μας κάνεις!!??
Μας έχουν απαγορέψει στο γραφείο τη
Ντροπή ,τι πράματα είναι αυτά να μην μπορείτε να τραβήξετε μια πρωί πρωι;!!!!Έλα τώρα!!! Τι μας κάνεις!!??
Μας έχουν απαγορέψει στο γραφείο τη
και ξέρεις, η πρωινή είναι η καλύτερη!! Ξελαμπικάρει ο εγκέφαλος και μπορείς να δουλέψεις σαν άνθρωπος!!Ντροπή ,τι πράματα είναι αυτά να μην μπορείτε να τραβήξετε μια πρωί πρωι;!!!!
Σε ξεκωλιασε ο τυχερός!Μια τσοντα με πολύ αγαπημένο πελάτη .
Με μεγάλη μου χαρά να σε δεχθω κι εσενα αγόρι!!και ξέρεις, η πρωινή είναι η καλύτερη!! Ξελαμπικάρει ο εγκέφαλος και μπορείς να δουλέψεις
Σου πάει πολύ
Ευχαριστώ αγόρι!!Σου πάει πολύ
Ένα φιλάκι στον καθένα ξεχωριστά ξεκινώ δουλίτσα, θα σας δω αργότερα ομορφιες μου!!
Δυστυχως όχι αγορι,αλλα δέχομαι πολλά άτομα από εκεί στην έδρα μουΘεσσαλονίκη δεν έρχεσαι για τουρ???
Σαν τη βουγιουκλάκη;Αχ, ελα σε 10 χρονιά που θα πάω 35 τότε
Αυτη τα έκρυβε;Δεν θυμάμαι..Χαχαχαχα!!Σαν τη βουγιουκλάκη;
Πολύ ωραία βυζάκια με τις ρωγιτσες να σκάνε μύτη....Καλημέρα στ αγόρια μου, μικρα και μεγάλα!!!
Αχ ρε αγορι.. ποσο τιμητικο αυτο που έγραψες και χωρίς να γνωριζόμαστε..πόσο μ αρέσει η εικόνα αυτή που βγαίνει προς τα έξω οσον μ αφορα!Σ ευχαριστώ πολυ!!Πολύ ωραία βυζάκια με τις ρωγιτσες να σκάνε μύτη....
Η σταθερότητα σου jo κάτι λέει πάντα εδώ με υλικό καθόλου πρόστυχο διδακτικό θε έλεγα,επαγγελματισμός στο έπακρο με διάθεση σαν να κάνεις χόμπι,χωρίς σκαμπανεβάσματα ψυχολογικά τα οποία σε διαλύουν,αυτή η ισορροπία σε φέρνει στην πρώτη θεση.Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι νούμερο,αν κρίνω αυτά που λέει ένα τοσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Σου βγάζω το καπέλο για τα παραπάνω κ πολλά άλλα που ειπώθηκαν κ θα ειπωθούν
Καλημέρα στ αγόρια μου, μικρα και μεγάλα!!!
Απλα δε μεγαλωνε, μίκραινε.Αυτη τα έκρυβε;Δεν θυμάμαι..Χαχαχαχα!!
Την γνώμη μου από όσα βλέπω...,jo να είσαι πάντα καλά κ όμορφηωκ και καβλιαρα 45 άρα....Αχ ρε αγορι.. ποσο τιμητικο αυτο που έγραψες και χωρίς να γνωριζόμαστε..πόσο μ αρέσει η εικόνα αυτή που βγαίνει προς τα έξω οσον μ αφορα!Σ ευχαριστώ πολυ!!
Ωραια απο του χρόνου θα πηγαίνω προς τα κάτω, μέχρι να φτάσω 35 αυτή η ηλικία μ αρέσειΑπλα δε μεγαλωνε, μίκραινε.
Την γνώμη μου από όσα βλέπω...,jo να είσαι πάντα καλά κ όμορφηωκ και καβλιαρα 45 άρα....