kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Δε θυμαμαι σε τι φαση ημουν στα 35.Ωραια απο του χρόνου θα πηγαίνω προς τα κάτω, μέχρι να φτάσω 35 αυτή η ηλικία μ αρέσει
Αφιερωση αν το πιασεις : " Επιασε φωτια η αποθηκη του Σαμ και κινδυνευει η Λωρα" χαχαχαΔε θυμαμαι σε τι φαση ημουν στα 35.
Γενικως ομως δεν εχω παραπονο απ το παρελθον μου.
Ειμαι περήφανος.
Αφιερωση αν το πιασεις : " Επιασε φωτια η αποθηκη του Σαμ και κινδυνευει η Λωρα" χαχαχα
Εγω ηθελα να γαμησω τη sailor moon-ιτσαΕχω προλάβει Μαγια η μέλισσα & Καντυ Καντυ...θα σεβεστε
Τα καλύτερα έχεις προλάβειΕχω προλάβει Μαγια η μέλισσα & Καντυ Καντυ...θα σεβεστε
Ααα.Αφιερωση αν το πιασεις : " Επιασε φωτια η αποθηκη του Σαμ και κινδυνευει η Λωρα" χαχαχα
Εσυ ειπες το τελειο για την κα Ολσεν !!!!Ααα.
Εσυ πηγες πολυ πισω , 70ς
καλησπερα sexy !!!!!
Να τα βλεπουν οι φιλοι μας , να τα βλεπουν και οι εχθροι μας , χαχαχα
in your face.. love..οι Άγγλοι θα έβαζαν και το love, λέξη που την χρησιμοποιούν όπως εμείς το φίλε.. και το κακό επειδή διακρινονται για τον φλεγματικο χαρακτήρα τους,δεν ξέρεις αν σε λένε έτσι απο αγαπη η απο αηδίαΝα τα βλεπουν οι φιλοι μας , να τα βλεπουν και οι εχθροι μας , χαχαχα
In your face που λενε και οι Αμερκανοι
Τελειο , δεν το ηξερα.in your face.. love..οι Άγγλοι θα έβαζαν και το love, λέξη που την χρησιμοποιούν όπως εμείς το φίλε.. και το κακό επειδή είναι φλεγματικοι, δεν ξέρεις αν σε λένε έτσι μ αγαπη η αηδία
Can i give you a hand?
Ρε ομορφιά..το ρωτας...come on...Can i give you a hand?
Καυλιαρα μου!!!
Μάτια μου εσυ..ολα καλα;Καυλιαρα μου!!!