anekdotos70
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2021
- Like
- 205
- Πόντοι
- 20
Μια η λύση:Ρε γμτ κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την αναφορά της Κατεχάκη,γκρινιάζουν οι πελάτες, θα πω του δήμου να βάλει πουλμανακι για τα αγόρια μου χαχχαχαχχαχαχαχχα!!!!
Μια η λύση:Ρε γμτ κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την αναφορά της Κατεχάκη,γκρινιάζουν οι πελάτες, θα πω του δήμου να βάλει πουλμανακι για τα αγόρια μου χαχχαχαχχαχαχαχχα!!!!
Χαχαχαχαχαχαχα το θέλω!!!!Μια η λύση:
Φιλε πνευματικα δικαιωματα θελωΜια η λύση:
Καλά να περάσεις όμορφη!!Να πάω τώρα μια βολτίτσα,να ξελαμπικαρω απο τα γαμησια χςχαχαχα!!
Α ,να πω γι αυριο,έχω προγραμματισμένα ραντεβού και απ ότι δείχνει δεν έχω κενή ώρα, το λέω γιατί γκρινιάζετε κάποιοι ,τι να κάνω,προτεραιότητα σ ότι έχει κλειστεί ,αρχή μου αυτή!!
Αν κάτι ακυρωθεί η αλλάξει θα ενημερώσω όμως...
Σας ευχαριστώ ολους για την προτίμηση σας ..
Καληνύχτα μωρακι όμορφο καυλωμενο (μονίμως)...Να πάω τώρα μια βολτίτσα,να ξελαμπικαρω απο τα γαμησια χςχαχαχα!!
Α ,να πω γι αυριο,έχω προγραμματισμένα ραντεβού και απ ότι δείχνει δεν έχω κενή ώρα, το λέω γιατί γκρινιάζετε κάποιοι ,τι να κάνω,προτεραιότητα σ ότι έχει κλειστεί ,αρχή μου αυτή!!
Αν κάτι ακυρωθεί η αλλάξει θα ενημερώσω όμως...
Σας ευχαριστώ ολους για την προτίμηση σας ..
Εγω θα βαλω μεσο τον Μπορις Τζονσον , ηταν και στην ΕλλαδαΟλο και διαβαζω για το καλεντάρι που ειναι πλήρες στα ραντεβου και τρομάζω να καλεσω
Ολο και διαβαζω για το καλεντάρι που ειναι πλήρες στα ραντεβου και τρομάζω να καλεσω
Είναι όντως μια απόφαση.. που ορθώς πρέπει να λάβει ο κάθε άνδρας για τον εαυτό του.. το να τον βάλεις κάτω να τον ξεζουμισεις... τόσες φορες που έχετε πει εδώ δημόσια ότι θα έρθετε και δεν...λογικό να προλαβαίνουν άλλοι αποφασισμένοι κύριοι.
Καλο βράδυ...
Είναι όντως μια απόφαση.. που ορθώς πρέπει να λάβει ο κάθε άνδρας για τον εαυτό του.. το να τον βάλεις κάτω να τον ξεζουμισεις
Πειτε της ρε παιδιάΠου καλέ;!
Φίλος να πάρεις, αν και δεν εχει τοσο χρονο καθε μερα η Ιωαννα για ραντεβου ειναι πολυ τυπικη γυναικα και τα τηρει οτι κλείσει. Κατ εμέ, αξίζει. Εχω γράψει και κριτική για την 1η μας συνάντηση πριν λίγο καιρό σου νήμα. Αυτά, καλό βράδυ!Ολο και διαβαζω για το καλεντάρι που ειναι πλήρες στα ραντεβου και τρομάζω να καλεσω
Θα θελήσει και αυτός να σε 《κουτουπώσει》Θα γράψω το παράπονο μου..
'Κε δήμαρχε, ο κόσμος θέλει να γαμησει και του βγαίνει η γλώσσα μέχρι ν ανέβει, παρακαλώ μεριμνήστε "
Φίλος να πάρεις, αν και δεν εχει τοσο χρονο καθε μερα η Ιωαννα για ραντεβου ειναι πολυ τυπικη γυναικα και τα τηρει οτι κλείσει. Κατ εμέ, αξίζει. Εχω γράψει και κριτική για την 1η μας συνάντηση πριν λίγο καιρό σου νήμα. Αυτά, καλό βράδυ!
Καλημερα ομορφη !!!!!Καλημέρα κι από μένα, και ετοιμάζομαι για μια γεμάτη μέρα!!
Κουκλαρα μου..Καλημέρα κι από μένα, και ετοιμάζομαι για μια γεμάτη μέρα!!
Αγάπη μου εσύ..Καλημέρα!Κουκλαρα μου..
Καλημερα μωρο μου..!!!
Καλημέρα σέξυ αγόρι...!!!Καλημερα ομορφη !!!!!