kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
Χαθήκαμε σήμεραΤο ίδιο πράγμα γράψαμε....τι φάση;!
Χαθήκαμε σήμεραΤο ίδιο πράγμα γράψαμε....τι φάση;!
Αγαπάς τον Μητσοτάκη παραπάνω απ ότι εμένα..Χαθήκαμε σήμερα
Αγαπάς τον Μητσοτάκη παραπάνω απ ότι εμένα..
Εχω ακουσει φετιχ και φετιχ αλλα αν ισχυει κατι τετοιο ξεπερναει καθε φαντασιαΑγαπάς τον Μητσοτάκη παραπάνω απ ότι εμένα..
Εχε χάρη που πρεπει να βγω για ραντεβού σε λίγο,αλλιώς θα καθόμουν για τρελή καζούρα μωρο χαχαχαχαχα !!!Εχω ακουσει φετιχ και φετιχ αλλα αν ισχυει κατι τετοιο ξεπερναει καθε φαντασια
Καυλιάρα μάνα.. Είπα να μπω λιγάκι στο νήμα να δω τι γίνεται σήμερα.. και μόλις μπαίνω βλέπω φάτσα κάρτα.. χαχαχα, πως τον ρουφάς έτσι μωράκι..Τσόντες δεν έβαλα σήμερα..ντυμένη μόνο ήμουν,απαράδεκτο
..ηλεκτρικό σκουπακι..Καυλιάρα μάνα.. Είπα να μπω λιγάκι στο νήμα να δω τι γίνεται σήμερα.. και μόλις μπαίνω βλέπω φάτσα κάρτα.. χαχαχα, πως τον ρουφάς έτσι μωράκι..
Ε ναι, ντροπής πράγματα να τριγυρνώ ντυμένη!!!Αίσχοοοοοοοοοος.....χάλασες όλη την εικόνα σου σήμερα..... αίσχος.....
Φιλάκια καυλακι..ηλεκτρικό σκουπακι..
Πάω...μουατς!
Χαρά μου να περνάτε όμορφα ρε αγόρια...εχω δει πάρα πολλά άτομα αυτές τις μέρες και φυσικά δεν σας. ξέρω όλους ποιοί είστε εδώ(αν και είχα 2,3 βορειοΕλλαδιτες αυτή την βδομάδα...κάτι μου θυμίζεις, γιατί κάποιους τους έχω ξαναδεί,αρα μάλλον κατάλαβα ποιος εισαι ...)Θά πω κί εγώ τήν γνώμη μου γιά τήν καυλιάρα... Είναι από τίς λίγες πού έχω κρατήσει ανωνημία...ή γυναικάρα είναι φωτιά γιά τά γούστα μου.... μουνάκι ζάχαρη καί κωλαράκι κόλαση.... νά μήν ήταν κι αυτη ή ανηφόρα γιά τό σπίτι της θά τελείωνα καί τρίτη φορά. Ή γυναικάρα δέν παίζεται.... Απλά δέν μπορούσα νά πάρω τά πόδια μου γιά νά φύγω... παραλίγω νά πάρουμε τό 166. Μέ ξεζούμησε γιά μία ακόμα φορα.....Τήν επόμενη φορα θά σού πώ ποιός είμαι καύλα.... Τό κωλαράκι σου δέν παίζεται.....ευχαριστώ καυλιάρα.....θά τά ξαναπούμε σύντομα.... Τώρα θά ανέβω γιά δουλειά στήν Θεσσαλονίκη αλλά γυρνόντας ή πρώτη επιλογή..... ευχαριστώ.....
Θα ήταν ορθοτατο απ την πλευρά του δήμου αυτό.. με δωράκι για τον οδηγό να μπει και αυτός στο παρτουζωμα... να δεις για ποτε θα ξεκινήσουν τα δρομολόγιαΡε γμτ κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την αναφορά της Κατεχάκη,γκρινιάζουν οι πελάτες, θα πω του δήμου να βάλει πουλμανακι για τα αγόρια μου χαχχαχαχχαχαχαχχα!!!!
Θα γράψω το παράπονο μου..Θα ήταν ορθοτατο απ την πλευρά του δήμου αυτό.. με δωράκι για τον οδηγό να μπει και αυτός στο παρτουζωμα... να δεις για ποτε θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια
Χαχαχαχα θεουλα μου εσύ χυσαμε καλά σήμερα;Θα γράψω το παράπονο μου..
'Κε δήμαρχε, ο κόσμος θέλει να γαμησει και του βγαίνει η γλώσσα μέχρι ν ανέβει, παρακαλώ μεριμνήστε "
Αμε αμέ,φουλ!!!Χαχαχαχα θεουλα μου εσύ χυσαμε καλά σήμερα;
Έτσι μπράβο.. αντε και αύριο με το καλό μαναρακι μουΑμε αμέ,φουλ!!!
Τι γίνεται κει;,Τσόντες δεν έβαλα σήμερα..ντυμένη μόνο ήμουν,απαράδεκτο
Να βαλει τελεφερικ χαχαχα κυριλικια σαν το ΚολωνακιΘα γράψω το παράπονο μου..
'Κε δήμαρχε, ο κόσμος θέλει να γαμησει και του βγαίνει η γλώσσα μέχρι ν ανέβει, παρακαλώ μεριμνήστε "
Χαχχαχαχχαχαχα μεγαλεία η Τζο χαχαχαχαχαχαχα!!Να βαλει τελεφερικ χαχαχα κυριλικια σαν το Κολωνακι
Που καλέ;!Τι γίνεται κει;,
Ετοιμαζεται η γραμμη 3 του μετρό;