Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.512
Εισαι υπεροχη !! Σου παει πολυ !!! Sexy Lady !!!
Έτοιμη να πάρεις φωτιά μέσα στα σατέν η είναι ιδέα μου;
ΚαυλαΈτοιμη να πάρεις φωτιά μέσα στα σατέν η είναι ιδέα μου;
Πολλά υποσχόμενη !!!
Αφού έχω δει σχεδόν όλο το μπου ρε συ ,λογικό να μου την "πέφτουν "τ αγόρια μου....ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!@Sexyjoanna Όλοι σου την πέφτουνε ρε μωρό μου, ως και οι τοίχοι πλέον, έχω αρχίσει να ζηλεύω να ξέρεις...
καλά κάνεις μιλφομανάρι μου.. θα ισοφαρίσω το σκορ απο κοντά...Αφού έχω δει σχεδόν όλο το μπου ρε συ ,λογικό να μου την "πέφτουν "τ αγόρια μου....ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Είμαι λυσσαρα μιλφαρα τι να κάνω.. και το δείχνω....!
Την άποψη μου την ξέρεις για τις 《ντυμένες 》φωτογραφίες, είσαι ακόμα πιο σεξυ!!!
Απο τα φλοραλ στο σατεν. Ανεβηκαμε επιπεδο
Αισθησιακές είναι αυτές, όχι πρόστυχες...αλλά όλα μέσα στο παιχνίδι είναι, το σώμα πουλάω, εξού και βάζω γυμνό/σεξ μωρό..Την άποψη μου την ξέρεις για τις 《ντυμένες 》φωτογραφίες, είσαι ακόμα πιο σεξυ!!!
Αυτο δεν είναι φόρεμα που πάω βόλτα βρε.....Απο τα φλοραλ στο σατεν. Ανεβηκαμε επιπεδο
εισαιιι ωραιαααα κ μετραςςςς πολυυυυ , ωπα σορρυ λαθοσ εισαι ωραιααα και σεξυυυ κ σαφωωως μετρας
Και εγω της αποψης σου ειμαι.Την άποψη μου την ξέρεις για τις 《ντυμένες 》φωτογραφίες, είσαι ακόμα πιο σεξυ!!!
....έχω και επιχειρηματικο μυαλό,πέραν από διεστραμμένο έρωτα...Και εγω της αποψης σου ειμαι.
Αλλα με τη Τζοαννα συμβαινει το κουφο και σπανιο, οτι με την προσωπικοτητα και την ευθυτητα της εχει εξουδετερωσει το φτηνιαρικο στις πορνο φωτογραφιες και τις εχει κανει politicaly correct
Ναι ρε συ Τζοαννα , ολα τα πηρες εσυ και για μας το λαουτζικο δεν εμεινε τιποτα ( χαχαχα )....έχω και επιχειρηματικο μυαλό,πέραν από διεστραμμένο έρωτα...
...Πάρτε με τηλ αν θέλετε να τα πούμε..έχετε προσπαθησει να κλείσουμε στο παρελθόν και δεν ήταν εφικτό λόγω πληρότητας;;;Έχεις καμιά ώρα ελεύθερη η είσαι φουλ και σήμερα
Σχεδον όλοΑφού έχω δει σχεδόν όλο το μπου ρε συ ,λογικό να μου την "πέφτο
Το ίδιο πράγμα γράψαμε....τι φάση;!Σχεδον όλο