eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.365
- Πόντοι
- 1.056
Καλημέρα κουκλαρα μαςΚαλημέρα κι από μένα, και ετοιμάζομαι για μια γεμάτη μέρα!!
Καλημέρα κουκλαρα μαςΚαλημέρα κι από μένα, και ετοιμάζομαι για μια γεμάτη μέρα!!
Καλημέρα μωρό...πες μου ότι ακόμα κρατάς το στρινγκ μου από το ραντεβού μας...Καλημερα αξέχαστη καβλα!
....Οκτωβρη '25???... τόσες φορες που έχετε πει εδώ δημόσια ότι θα έρθετε και δεν...λογικό να προλαβαίνουν άλλοι αποφασισμένοι κύριοι.
Έχω ένα κενό αρχές Οκτώβρη αν σας ενδιαφέρει...
Καλο βράδυ...
.....και βάλε χαχαχαχα!!!!Καλημέρα καυλιαρη !!....Οκτωβρη '25???
...καλημερα στον πιο καβλωτικο σφικτηρα της πιατσας!.....και βάλε χαχαχαχα!!!!Καλημέρα καυλιαρη !!
Αχ.. είπα και εγώ, πότε θα εμφανίσει αυτό το κορίτσι.. καλημέρα κουκλάκι μου, πανέμορφη θέα πρωί πρωί, αυτα τα οπισθια θελω να τα δαγκωνω για ωρα.Καλημέρα κι από μένα, και ετοιμάζομαι για μια γεμάτη μέρα!!
Καλημέρα μωρό...πες μου ότι ακόμα κρατάς το στρινγκ μου από το ραντεβού μας...
Επιτέλους μας έδειξες και λίγο βυζάκι!!!Είμαι περίεργη να δω ποιος θα προσέξει το μαλλί που έφτιαξα..
Ε ρε τι έχει να γίνει σήμεραΕίμαι περίεργη να δω ποιος θα προσέξει το μαλλί που έφτιαξα..
Γεμάτη και γαμάτη ε?Καλημέρα κι από μένα, και ετοιμάζομαι για μια γεμάτη μέρα!!
Πες τα γιαννάκηΚαλημερα ομορφη !!!!!
Οπως παει αυτη θα γαμήσει ταΓεμάτη και γαμάτη ε?
Καλααα το ρολόιΕίμαι περίεργη να δω ποιος θα προσέξει το μαλλί που έφτιαξα..
Κανονικά αυτό το στρινγκακι πρέπει να μείνει άπλυτο εφ όρου ζωής!!!! Τέτοια κειμήλια δεν τα ακουμπάς!!!!Καλημέρα μωρό...πες μου ότι ακόμα κρατάς το στρινγκ μου από το ραντεβού μας...
Οοοοολοι όλοι.. αφού το ανέφερες εσύ, γιατί κάτι άλλο παρατηρήσαμε πρώτο νομίζω..Είμαι περίεργη να δω ποιος θα προσέξει το μαλλί που έφτιαξα..
Τι ακριβως πρεπει να προσέξουμε;Είμαι περίεργη να δω ποιος θα προσέξει το μαλλί που έφτιαξα..