kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.946
- Πόντοι
- 6.256
Έλα γκρινιάρη μου...
Έλα γκρινιάρη μου...
...........Έλα γκρινιάρη μου...
Πολύ ωραία η φωτογραφία, αλλά θέλω φρέσκια!!!Έλα γκρινιάρη μου...
Πολύ ωραία η φωτογραφία, αλλά θέλω φρέσκια!!!
Για αυτό σε αγαπάω, γιατί δεν μου χαλάς χατίρι!!!
Βρε βρε καλώς το μου,ο νεαρός ο χθεσινός, το κατάλαβα από την πρώτη φορά που είπες επί πληρωμή!!Αρχικά καλώς ήρθες, καθότι νεουδι,κατά δεύτερον σ ευχαριστώ που έγραψες για μένα, και χαίρομαι που πέρασες όμορφα!!!Καλησπέρα, σε όλους.
Σήμερα μιας και αραζα μόνος σπίτι αποφάσισα να πάω πρώτη μου φορά με γυναίκα επί πληρωμή. Έπειτα από λίγο ψάξιμο και έχοντας φαντασίωση με μιλφ.. έκλεισα ραντεβού με τη Τζοάννα.
Παρόλο το αρχικό τρακ με κάνε να νιώσω γρήγορα άνετα ;)...και να περάσω πραγματικά τέλεια. Θα τα ξανά πούμε σύντομα αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Καλό βράδυ
....γεια σου ρε αλανι pipinoslayer!!!Βρε βρε καλώς το μου,ο νεαρός ο χθεσινός, το κατάλαβα από την πρώτη φορά που είπες επί πληρωμή!!Αρχικά καλώς ήρθες, καθότι νεουδι,κατά δεύτερον σ ευχαριστώ που έγραψες για μένα, και χαίρομαι που πέρασες όμορφα!!!
Φιλάκια πολλά!!
....γεια σου ρε αλανι pipinoslayer!!!
Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιάΒρε βρε καλώς το μου,ο νεαρός ο χθεσινός, το κατάλαβα από την πρώτη φορά που είπες επί πληρωμή!!Αρχικά καλώς ήρθες, καθότι νεουδι,κατά δεύτερον σ ευχαριστώ που έγραψες για μένα, και χαίρομαι που πέρασες όμορφα!!!
Φιλάκια πολλά!!
....ετσι ειναι! Τα πιπινακια πρεπει να χτυπιουνται αλυπητα!Όλα στη θεία Τζο έρχονται χαχαχα!!!
Γειά σου ρε όμορφε!!
Λες να το κερασε γλειφιτζούρι το μικρό;....ετσι ειναι! Τα πιπινακια πρεπει να χτυπιουνται αλυπητα!
....μπαααα! Για πορτοκαλαδα κ βιταμινες το κοβω, τγ δν θα μπορουσε να παρει τα ποδια του μεταΛες να το κερασε γλειφιτζούρι το μικρό;
Υπάρχει κάποιο βίντεο από αναλ?
Μόνο ένα φίλος??? Συλλογή υπάρχει απο άναλ μαμας Ιωάννας..Υπάρχει κάποιο βίντεο από αναλ?
Υπέροχα βυζάκιαααα..... τα λατρεύω, τέλειο μέγεθος.. τέλεια και στην αφή αν θυμάμαι καλά, ειδικά στο ζούληγμα...
Πεντακάθαρη καύλα μου.. ΚαλημεράαααααΣας βάζω και μια φρέσκια από το τελευταίο ραντεβού πριν λίγο..που έχυσα κ εγώ..
Καληνύχτα αγοράκια μου....
Καλημέρα αγοράκι μου όμορφο!!Μόνο ένα φίλος??? Συλλογή υπάρχει απο άναλ μαμας Ιωάννας..
Υπέροχα βυζάκιαααα..... τα λατρεύω, τέλειο μέγεθος.. τέλεια και στην αφή αν θυμάμαι καλά, ειδικά στο ζούληγμα...
Πεντακάθαρη καύλα μου.. Καλημεράααααα
Τι τους κανει πια αυτη η jo, τους βαζει και σκάβουν; φορτώνουν σακιά; τι....μπαααα! Για πορτοκαλαδα κ βιταμινες το κοβω, τγ δν θα μπορουσε να παρει τα ποδια του μετα