Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.368
- Πόντοι
- 456
Εεεεεετσι μπράβο κοριτσάρα!!Ακριβώς.....
Άντε να δούμε πότε θα τα πουμε και εμεις απο κοντα
Εεεεεετσι μπράβο κοριτσάρα!!Ακριβώς.....
Πες τα jo....επιχείρηση έχουμε ρε boy,το μουνάκι & κωλαράκι μας, φυσικά θέλει σωστο μάρκετινγκ ,επικοινωνία καλή με τον πελάτη
Ε ναι, το κυπριακό θα το λύσουν οι ειδικοί.Ε ναι ρε μωρό δεν μπήκα να λύσω το κυπριακό εδώ....χαχαχα!!
Ήρθα χθες μωρό, θα φύγω αρχές Σεπτέμβρη πάλιποτε επιστρεφεις;
Συλλυπητηρία για τα ζωάκια βρε, φυσικά και είναι απώλεια, και αυτά ζωή και ψυχή έχουν.. και η συμβολή τους στην ζωή μας είναι σημαντικότατη ούτως η άλλως. Φιλιά κουκλάκι, ρίξε το στον πούτσο μπας και σε γλυκάνει λιγουλάκι.......είχα από μωρά 2 κουνελάκια...8 και 10 χρόνων τα έφτασα, το αγόρι έφυγε πριν 2 μήνες.. το κοριτσάκι πριν απο λίγο,από γερατειά φυσικά,αλλά οκ στεναχωριέμαι αρκετά ,και τα ζώα απώλειες είναι ειδικά οταν υπάρχουν χρόνια στην ζωή μας..
Απλά δεν έχω διάθεση για πολυ χαβαλέ μωρέ σήμερα..ότι θα δουλέψω εννοείται,ήταν αναμενόμενο εξάλλου ,και με τη δουλειά ξεχνιέμαι
Μάκια boys..
Ε ναι, τουλάχιστον πέρασαν όμορφα μαζι μου..Συλλυπητηρία για τα ζωάκια βρε, φυσικά και είναι απώλεια, και αυτά ζωή και ψυχή έχουν.. και η συμβολή τους στην ζωή μας είναι σημαντικότατη ούτως η άλλως. Φιλιά κουκλάκι, ρίξε το στον πούτσο μπας και σε γλυκάνει λιγουλάκι..
Χαχαχα κουκλάκι μου εσυ, ξέρω ξέρω... να κάνω όμως και ενα αστειάκι μπας και γελάσουμε λίγο, γιατί μόνο τσακωμούς βλέπω στο φόρουμ φιλιαααα!Ε ναι, τουλάχιστον πέρασαν όμορφα μαζι μου..
Αυτό κανω βρε όλη μέρα σχεδόν..αρπάζω λουτσους...
Φίλος μωρό!!!
Αυτό το είπα κ εγώ εχθές μωρό,γι αυτό προσπαθώ εδώ για ένα κλίμα ανάλαφρο, καυλιαρικο, ενημερωτικό και με χαβαλέ...Χαχαχα κουκλάκι μου εσυ, ξέρω ξέρω... να κάνω όμως και ενα αστειάκι μπας και γελάσουμε λίγο, γιατί μόνο τσακωμούς βλέπω στο φόρουμ φιλιαααα!
μαζί σουΑυτό το είπα κ εγώ εχθές μωρό,γι αυτό προσπαθώ εδώ για ένα κλίμα ανάλαφρο, καυλιαρικο, ενημερωτικό και με χαβαλέ...
ξέρεις τι αρέσει στον άνδρα καλά..
Tην Καλησπερα και απο εμας.......Θα σε μαλωσω.....????ασπρο????ΛΕΥΚΟ ......!!!!!Οσο μπορώ να μαυρισω η ασπρουλιαρα χαχαχα!!!
Φιλάκια!!
Τέλειο κωλαράκι!!!
....σε αυτα τα ξαφνικα.....φορα ...παρτιδα...αντιδραμε αλλα.....
Τέλειο κωλαράκι!!!
....σε αυτα τα ξαφνικα.....φορα ...παρτιδα...αντιδραμε αλλα.....
Εμένα με ξέχασες, δεν ανεβάζεις κάτι που μου αρέσει πολύ, πολύ, πολύ!!!
Αθάνατος μπογκι....σε αυτα τα ξαφνικα.....φορα ...παρτιδα...αντιδραμε αλλα.....
Έλα γκρινιάρη μου...Εμένα με ξέχασες, δεν ανεβάζεις κάτι που μου αρέσει πολύ, πολύ, πολύ!!!