Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.477
Καλημέρες με καυλες......
χαχαχα Τζοαννα δωσε πονο με το επικοινωνιακο σου. Αλλες φτυνουν αιμα για να γραψουν πεντε λεξειςΕ ναι ρε μωρό δεν μπήκα να λύσω το κυπριακό εδώ....χαχαχα!!
....επιχείρηση έχουμε ρε boy,το μουνάκι & κωλαράκι μας, φυσικά θέλει σωστο μάρκετινγκ ,επικοινωνία καλή με τον πελάτηχαχαχα Τζοαννα δωσε πονο με το επικοινωνιακο σου. Αλλες φτυνουν αιμα για να γραψουν πεντε λεξεις
Έλα μου ντέ.. και που να δείς τι γίνεται σε άλλα νήματα.. άστο καλύτερα στην τελική για να χύσουμε και να καυλαντήσουμε έχουμε μπει...άντεεεε!Ε ναι ρε μωρό δεν μπήκα να λύσω το κυπριακό εδώ....χαχαχα!!
Πώς τα λές έτσι ρε μωρό.. δεν παίζεσαι χαχαχα....επιχείρηση έχουμε,μουνάκι & κωλαράκι, φυσικά θέλει σωστο μάρκετινγκ ,επικοινωνία καλή με τον πελάτη
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ;;;;;....επιχείρηση έχουμε ρε boy,το μουνάκι & κωλαράκι μας, φυσικά θέλει σωστο μάρκετινγκ ,επικοινωνία καλή με τον πελάτη
Χαλάρωσα λίγες μέρες, φόρτωσα μπαταρίες,δουλειά πάλι.. Εσύ αγόρι, όλα καλα;ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ;;;;;
χαχαχα Να μπεις και στο χρηματιστηριο , να αγορασουμε μετοχες....επιχείρηση έχουμε ρε boy,το μουνάκι & κωλαράκι μας, φυσικά θέλει σωστο μάρκετινγκ ,επικοινωνία καλή με τον πελάτη
Μια χαρά σε βρίσκω. Ελλάδα είσαι;Χαλάρωσα λίγες μέρες, φόρτωσα μπαταρίες,δουλειά πάλι.. Εσύ αγόρι, όλα καλα;
Ναι εδώ μωρο,χθες ήρθα, αρχές Σεπτέμβρη θα φύγω πάλιΜια χαρά σε βρίσκω. Ελλάδα είσαι;
Εγω μια χαρά τρέχω γενικά αλλά θα κάτσω απο σήμερα για 10 μέρες και θα έρθω Ελλαδαρααααα
Καλώς την!Σεπτέμβρης ο καλύτερος μήνας για διακοπέςΝαι εδώ μωρι,χθες ήρθα, αρχές Σεπτέμβρη θα φύγω πάλι
Λατρεμενο μαυρισμα και φυσικα λευκα τα σημεια που πρεπει. Μπραβο!Καλημέρες με καυλες......
αυτα τα αλυσιδακια ποδιου με τρελαινουν,τι εχω γιατρε μου?
Γεια σου Chris μου !!Φετίχ μου τ αλυσιδακια από πιτσιρίκα, όταν δεν τα φορώ,νιώθω ότι κάτι μου λείπει!!!αυτα τα αλυσιδακια ποδιου με τρελαινουν,τι εχω γιατρε μου?
γεια σου Tζο καυλα του bou!
Οσο μπορώ να μαυρισω η ασπρουλιαρα χαχαχα!!!Λατρεμενο μαυρισμα και φυσικα λευκα τα σημεια που πρεπει. Μπραβο!
To UK?Ναι εδώ μωρι,χθες ήρθα, αρχές Σεπτέμβρη θα φύγω πάλι
Είναι χαλαρός μήνας.. Όχι τόσο ζέστη.. Ναι, μ αρέσει ο Σεπτέμβρης να φεύγω!!Καλώς την!Σεπτέμβρης ο καλύτερος μήνας για διακοπές
Θα κοιταξω να ερθω να μου τα δειξεις απο κονταΓεια σου Chris μου !!Φετίχ μου τ αλυσιδακια από πιτσιρίκα, όταν δεν φορώ νιώθω ότι κάτι μου λείπει!!!
Ακριβώς.....To UK?
Ο καλύτερος είναι!!Είναι χαλαρός μήνας.. Όχι τόσο ζέστη.. Ναι, μ αρέσει ο Σεπτέμβρης να φεύγω!!