Bellavita06
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.719
- Πόντοι
- 481
Σκέτη καυλα... γατούλα μου εσύ
Σκέτη καυλα... γατούλα μου εσύ
Σκέτη καυλα... γατούλα μου εσύ![]()
Θα το διαβάσει και θα το ζητά ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Καλλιτεχνική φωτογραφία
Ο εικονοληπτης πιστεύω δικαιούται μέρισμα απο τις μελλοντικές συνευρέσεις
Μπραβο στο φίλο γιατί φαίνεται και γεματουληςΦρέσκο υλικό με αναλ...
Ο τύπος έδωσε πόνο...την άκουσα ελαφρώς..
![]()
.....και με προσόντα γεμάτα χαχαχα .. !!!Μπραβο στο φίλο γιατί φαίνεται και γεματουλης
Ανεξαρτήτως προσόντων τα παραπανισια κιλά είναι ζόρι στο σεξ ...όταν ήμουν 75 κιλά απολάμβανα περισσότερο το σεξ απ ότι τώρα που μαι 100+....ένας λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να παχαινει ο άνθρωπος είναι και η σεξουαλική απόλαυση ...αλλά το γαμημενο στομάχι νικάει το πουλί.........και με προσόντα γεμάτα χαχαχα .. !!!
Ναι μπράβο, εγώ γενικά ραντεβού δεν κάνω γιατί έχω σχέση, και η Καποτά μου την σπάει κο δεν μου σικωνετε το εργαλείο ούτε με βιαγκρα οπότε,αν κάνουμε ραντεβού θα κάνουμε συζήτηση και θα δούμε ταινία, όσο για τα κιλά και εγώ 100+ είμαι αλλά έχω 21 cm εργαλείο και χοντρό.....και με προσόντα γεμάτα χαχαχα .. !!!
Η βασιλισσα του πρωκτικου εισαι καβλα μου,Βρήκα ακυκλοφόρητη τσοντα μου,είναι απ αυτές που έβγαλα πριν φύγω,φρέσκια δλδ![]()
Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος ....όταν ο άνδρας παχαινει αυξάνεται ο λιπώδης ιστός κάτι που οδηγεί στην διαταραχή των ορμονών με την αύξηση των οιστρογόνων που με τη σειρά του μειώνει τη λίμπιντο .....επίσης το λίπος που συσσωρεύεται στην πυελικη χώρα περικυκλώνει το πεος ....υπάρχουν περίπτωσεις βαριάς παχυσαρκίας που το πέος κυριολεκτικά θάβεται στο λίπος της πυέλου .....αυτό που λένε " σταματά το φαι γιατί σε λίγο δεν θα βλέπεις την τσουτσου σου" έχει επιστημονική βάση....τεσπά το ρεζουμε είναι πως αν ο άνθρωπας δεν έχει φυσιολογικό βάρος αρχίζουν τα προβλήματα ....Ναι μπράβο, εγώ γενικά ραντεβού δεν κάνω γιατί έχω σχέση, και η Καποτά μου την σπάει κο δεν μου σικωνετε το εργαλείο ούτε με βιαγκρα οπότε,αν κάνουμε ραντεβού θα κάνουμε συζήτηση και θα δούμε ταινία, όσο για τα κιλά και εγώ 100+ είμαι αλλά έχω 21 cm εργαλείο και χοντρό
Μωρό μου ειδες η Τζο σου εξέλιξη από τότε...;!Η βασιλισσα του πρωκτικου εισαι καβλα μου,
Απιστευτη πραγματικα.Μωρό μου ειδες η Τζο σου εξέλιξη από τότε...;!![]()
επειδή είμαστε στο μπουρδέλα τελεία κομ, ορισμένοι κάνουν κάποια νήματα "πουτάνα"Ρε παιδιά να πω κάτι επειδή είμαι κ αυθόρμητη γενικά και δεν μασάω τα λόγια μου,υποτίθεται ότι είμαστε σε πουτανο_σάιτ....που είναι το υλικό γενικά, που είναι οι καυλες, οι προστυχες κουβέντες, τα πικάντικα πειράγματα..μονο τσακωμοί, κόντρες, παρεξηγήσεις διακρίνω γενικά...τεσπα, εγώ πάντως έτσι γουστάρω και έτσι θα συνεχίσω γιατί και την βρίσκω πολύ,και είναι μεγαλοοοοοο συν στην δουλειά μου ...Στην κανονική ζωή μου είμαι κυρία και πειθαρχημένη,στο κομμάτι αυτό το επαγγελματικό όμως, θέλω να είμαι πουταναρα...
Πρόβληματα, είπες την λέξη κλειδί, χάπια αδυνατίσματος χάπια για την πίεση χάπια για την ερωτική επιθυμία , έχουμε όλοι εμείς που είμαστε βυτία, και δεν χωράνε να περάσουμε από τής πόρτες, και το ανσασερ στην πολυκατοικία μας είναι για 3 άτομα και μπενουμε μόνοι μας, και λέει αμάν να ανέβειΔεν έχει να κάνει με το μέγεθος ....όταν ο άνδρας παχαινει αυξάνεται ο λιπώδης ιστός κάτι που οδηγεί στην διαταραχή των ορμονών με την αύξηση των οιστρογόνων που με τη σειρά του μειώνει τη λίμπιντο .....επίσης το λίπος που συσσωρεύεται στην πυελικη χώρα περικυκλώνει το πεος ....υπάρχουν περίπτωσεις βαριάς παχυσαρκίας που το πέος κυριολεκτικά θάβεται στο λίπος της πυέλου .....αυτό που λένε " σταματά το φαι γιατί σε λίγο δεν θα βλέπεις την τσουτσου σου" έχει επιστημονική βάση....τεσπά το ρεζουμε είναι πως αν ο άνθρωπας δεν έχει φυσιολογικό βάρος αρχίζουν τα προβλήματα ....
....οι " πουτανιτσες " και το λέω χαριτωμένα, είμαστε τα κορίτσια ,αρα εμείς πρέπει να διαφημίζομαστε, υλικό κουβεντούλα....δεν βλέπω να παίζουν πλεον πολλα...ξέρω γω, επηρεάζονται από τις διαμάχες, ντρέπονται, τεσπα..Δεν μου πέφτει και λόγος φυσικά,εγώ έχω στόχο και σταθερή πορεία...επειδή είμαστε στο μπουρδέλα τελεία κομ, ορισμένοι κάνουν κάποια νήματα "πουτάνα"
Ρε σεις χαλαρώστε με τα κιλά, θα διαβάζει ο άνθρωπος και θα νιώθει άβολα, το ξεχειλωσατε...!!!!πωπω κουτσομπολιό!!χαχαχα!!!!Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος ....όταν ο άνδρας παχαινει αυξάνεται ο λιπώδης ιστός κάτι που οδηγεί στην διαταραχή των ορμονών με την αύξηση των οιστρογόνων που με τη σειρά του μειώνει τη λίμπιντο .....επίσης το λίπος που συσσωρεύεται στην πυελικη χώρα περικυκλώνει το πεος ....υπάρχουν περίπτωσεις βαριάς παχυσαρκίας που το πέος κυριολεκτικά θάβεται στο λίπος της πυέλου .....αυτό που λένε " σταματά το φαι γιατί σε λίγο δεν θα βλέπεις την τσουτσου σου" έχει επιστημονική βάση....τεσπά το ρεζουμε είναι πως αν ο άνθρωπας δεν έχει φυσιολογικό βάρος αρχίζουν τα προβλήματα ....
κάποιες είναι διακοπές, κάποιες ντρέπονται, κάποιες έχουν τουπέ, κάποιες βαριούνται να γράφουν, κάποιες πηδιούνται (ε τί μόνο δουλεία όλη μέρα να μην κάτσουν και σε κανένα γκόμενο βραδιάτικα) υπάρχουν ακόμα και αυτές που μαγειρεύουν (είπαμε δουλειά όλη μέρα, πότε να προλάβουν ; )....οι " πουτανιτσες " και το λέω χαριτωμένα, είμαστε τα κορίτσια ,αρα εμείς πρέπει να διαφημίζομαστε, υλικό κουβεντούλα....δεν βλέπω να παίζουν πλεον πολλα...ξέρω γω, επηρεάζονται από τις διαμάχες, ντρέπονται, τεσπα..Δεν μου πέφτει και λόγος φυσικά,εγώ έχω στόχο και σταθερή πορεία...
Φυσικά, συμφωνώ απόλυτα και τα νήματα εσείς τα κινείτε,τ αγόρια, όταν υπάρχουν διαρκείς διαμάχες, κάπου κ εμείς βαριόμαστε...λογικό ...τεσπα μεγάλη κουβέντακάποιες είναι διακοπές, κάποιες ντρέπονται, κάποιες έχουν τουπέ, κάποιες βαριούνται να γράφουν, κάποιες πηδιούνται (ε τί μόνο δουλεία όλη μέρα να μην κάτσουν και σε κανένα γκόμενο βραδιάτικα) υπάρχουν ακόμα και αυτές που μαγειρεύουν (είπαμε δουλειά όλη μέρα, πότε να προλάβουν ; )