kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.965
- Πόντοι
- 6.256
Κοράκια ειν αυτα.
Κοράκια ειν αυτα.
.....αααααα γεια σουΚοράκια ειν αυτα.
Καλο μεσημερι Αγαπητη Νηματοθετη....συγγνωμη εκ των προτερων που επεμβαινω.....αλλα με τον Kontolagn μην παιζεις.....Θυμασαι την ατακα????εχει στοιχειωσει αρκετους αντρες.....Μ έχει ρίξει ήδη, είναι γλύκας!!!!
Όχι σαν εσένα που δεν μου κάνεις ποτέ κοπλιμέντα...ξενέρωτε..
Και μεις έχουμε Porsche και μια Ferrari αλλά δεν κάνουμε έτσι.....μην ζηλεύεις παλιοκοπητη......όπως συντοπιτη παλιοκοπριτη μεζεδοπνιχτη......μπιχτη μπιχτη....χαχαχαΠροσπαθει να σε ριξει με τη μερσεντέ, πρόσεχε.
Θα επακολουθήσει μετάφραση;Και μεις έχουμε Porsche και μια Ferrari αλλά δεν κάνουμε έτσι.....μην ζηλεύεις παλιοκοπητη......όπως συντοπιτη παλιοκοπριτη μεζεδοπνιχτη......μπιχτη μπιχτη....χαχαχα
Ότι καταλαβαίνεις..... άντρα παλαιάς κοπής χεχεχεΘα επακολουθήσει μετάφραση;
Κάτι σαν τον Χαικάλη ας πούμε για να καταλάβουν κάποιοιΌτι καταλαβαίνεις..... άντρα παλαιάς κοπής χεχεχε
Κάτι σαν τον Χαικάλη ας πούμε για να καταλάβουν κάποιοι
Στα ταξιδια πλερώνω αχθοφόρο, δεν κουβαλάωΚαλο μεσημερι Αγαπητη Νηματοθετη....συγγνωμη εκ των προτερων που επεμβαινω.....αλλα με τον Kontolagn μην παιζεις.....Θυμασαι την ατακα????εχει στοιχειωσει αρκετους αντρες.....
Ζητας απο τον Kontolagn να γινει πιο τρυφερος και ρομαντικος......να μου το Θυμηθεις..... αυτος μεχρι και τις βαλιτσες θα σε βαλει να κουβαλησεις......να μην με λενε εμενα Μondi......
Και ring βλέπω στην τσαπου χεχεΑχ τι καλα, τ αγόρια μου παίζουν, ενω εγώ είμαι απασχολημένη με το που γύρισα στις πίπες!!!!
Τι σημαινει το OOTD ?Αχ τι καλα, τ αγόρια μου παίζουν, ενω εγώ είμαι απασχολημένη με το που γύρισα στις πίπες!!!!
ootd – outfit of the dayΤι σημαινει το OOTD ?
ootd – outfit of the day
αλλα εμένα μ'άρεσε το αυτοκόλλητο
Καλα...αυτο δεν το συζηταμε.....Στα ταξιδια πλερώνω αχθοφόρο, δεν κουβαλάω
χμμ... το outfit of the day περιλαμβάνει πούτσα στο στοματάκι σου, joanna?Αχ τι καλα, τ αγόρια μου παίζουν, ενω εγώ είμαι απασχολημένη με το που γύρισα στις πίπες!!!!
Ναι ναι, είχα και αποχή 5 μέρες, με τα μούτρα έπεσα χαχαχαχχα!!!χμμ... το outfit of the day περιλαμβάνει πούτσα στο στοματάκι σου, joanna?
τι να πω.. έγω όλο μπουκωμένη σε βλέπω στις φωτογραφίες.. σε φάση λαρυγγοσκόπησης δηλαδή..Ναι ναι, είχα και αποχή 5 μέρες, με τα μούτρα έπεσα χαχαχαχχα!!!
Αχ... Καλησπέρα μωράκι.Ομορφιές, την κάνω τώρα ,θα τα πούμε πάλι!!
Το δεύτερο είναι φιλαράκι.. ξέρω τι σου λεω...τι να πω.. έγω όλο μπουκωμένη σε βλέπω στις φωτογραφίες.. σε φάση λαρυγγοσκόπησης δηλαδή..
οπότε ή όλες οι πίπες σου είναι μετά από πενθήμερη αποχή.. ή πάντα πέφτεις με τα μούτρα..