kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.359
- Πόντοι
- 6.256
Θα χαλαρώσουμε τωρα που παει διακοπες η jo.
Θα αλωνίζουμε στο νήμα
Θα χαλαρώσουμε τωρα που παει διακοπες η jo.
Να πεσει φωτιά να μας καψει αν εχουμε παράπονοΑν και στεναχωρήθηκα λίγο με τα χθεσινά, το ξέρετε ότι σας έχω αδυναμία στους περισσότερους εδώ,δεν σας έχω αφήσει άνευ υλικού η κουβεντούλα, ποτέ....
Την Καλησπερα και απο εμας.....
μου σηκώθηκε μεχρι και η γλώσα μου δεν φαντάζεσαι πόσο μου αρέσει να το γλύφω σαν γλυφιτζούρι το βλέπω και πολυ υγειινο αφου οχι μονο δεν παχαίνει αλλα αδυνατιζει κι ολας αφου ειναι και πολυ καλή γυμναστικήΌταν νευριάζω
...έχω παραπάνω καυλες..και όταν έχω καυλες...τις μοιράζομαι..
Καληνύχτα σας...
![]()
πού μα πολύ ωραίο και αν δεν με απατά η μικρή πρεσβειωπία που ε εχω αρχισει να εχω ..που δεν με απατά πολυ μα πολύ νεανικα αυτα είναι στήθη 25 χρονης τι ωραιο θέαμα , σε ευχαριστούμε που δεν μας ξεχνας ούτε στις διακοπ΄ες σου..Ότι πιο ωραίο είδα σήμερα!!!
τουμπανο γιναμε παλι
Έχω τρελές αντοχές όντος μωρο...καλη ζωή,αθλητισμός ...σεξακι μπόλικο!Νομιζω οτι οι λεξεις Τζο-κουραση ειναι πληρως αντιφατικες αν χρησιμοποιηθουν στην ιδια προταση..Η κοπελα ειναι ο ορισμος του γουσταρω αυτο που κανω και δεν κουραζομαι ποτε!
Σουτ εσύ, πήγαινε στον ΜητσοτάκηΘα χαλαρώσουμε τωρα που παει διακοπες η jo.
Θα αλωνίζουμε στο νήμα
πού μα πολύ ωραίο και αν δεν με απατά η μικρή πρεσβειωπία που ε εχω αρχισει να εχω ..που δεν με απατά πολυ μα πολύ νεανικα αυτα είναι στήθη 25 χρονης τι ωραιο θέαμα , σε ευχαριστούμε που δεν μας ξεχνας ούτε στις διακοπ΄ες σου..
Kαλα αγαπητη Νηματοθετη....οταν ερθει η ωρα....Βρε!!!!το ιδιο ειναι οταν εισαι 20-25 ???το ιδιο τωρα????Θες να σου στειλω μια φωτο μου ???να σου πω και την ηλικια μου.....ολοι μου λενε κορμαρα και κορμαρα....μπορω να τα βαλω με μια 25-30????Έχω τρελές αντοχές όντος μωρο...καλη ζωή,αθλητισμός ...σεξακι μπόλικο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σουτ εσύ, πήγαινε στον Μητσοτάκη![]()
Αντοχες εχεις επειδη εχεις καλη ψυχολογια γενικως.Έχω τρελές αντοχές όντος μωρο...καλη ζωή,αθλητισμός ...σεξακι μπόλικο!![]()
Σε ' απατάω ' με τον μητσοτάκη, τιμή σου.Σουτ εσύ, πήγαινε στον Μητσοτάκη![]()
Το ίδιο λέμε, 25 είμαιKαλα αγαπητη Νηματοθετη....οταν ερθει η ωρα....Βρε!!!!το ιδιο ειναι οταν εισαι 20-25 ???το ιδιο τωρα????Θες να σου στειλω μια φωτο μου ???να σου πω και την ηλικια μου.....ολοι μου λενε κορμαρα και κορμαρα....μπορω να τα βαλω με μια 25-30????
Με "φοβίζει "λίγο ότι με ξέρεις τόσο καλά...Χαχαχχα!!!Αντοχες εχεις επειδη εχεις καλη ψυχολογια γενικως.
Και φαινεται
Μιλφομανάρι μου εσύ. Καλύτερο νήμα στο μπου.Με "φοβίζει "λίγο ότι με ξέρεις τόσο καλά...Χαχαχχα!!!
Ναι ,έχω καλη ψυχολογία, και ζω ήρεμα και με πρόγραμμα, που δεν ξεφεύγω, ποτέ...
Ε ναι....που αλλού θα βρεις τόσο σεξ, έρωτα, πάθος & ίντριγκα,που και που κανεναν περαστικό άσχετο, να λέει τον νταλκα του...ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!Μιλφομανάρι μου εσύ. Καλύτερο νήμα στο μπου.![]()
............Το ίδιο λέμε, 25 είμαι![]()
![]()
Χαχαχα έτσι είναι μωρό όμορφο... Τα έχει όλα η κατάσταση ρεεεΕ ναι....που αλλού θα βρεις τόσο σεξ, έρωτα, πάθος & ίντριγκα,που και που κανεναν περαστικό άσχετο, να λέει τον νταλκα του...ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!
............Βρήκα ακυκλοφόρητη τσοντα μου,είναι απ αυτές που έβγαλα πριν φύγω,φρέσκια δλδ![]()
Να ξεφευγεις, δεν εισαι μηχανή.Με "φοβίζει "λίγο ότι με ξέρεις τόσο καλά...Χαχαχχα!!!
Ναι ,έχω καλη ψυχολογία, και ζω ήρεμα και με πρόγραμμα, που δεν ξεφεύγω, ποτέ...
Φυσικά ξεφεύγω ..που και που,αλλά γενικά είμαι φουλ πειθαρχημένη,και θέλω εκ του ασφαλούς τα πάντα...Να ξεφευγεις, δεν εισαι μηχανή.