kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.071
- Πόντοι
- 6.256
Μη ρίξεις για μένα,Πάω να ρίξω μια βουτιά...πωπω ζέστη πρωί πρωί γμτ!!!
Μη ρίξεις για μένα,Πάω να ρίξω μια βουτιά...πωπω ζέστη πρωί πρωί γμτ!!!
...εγώ ήθελα να σε πάρω μαζί μου, εσύ δεν ήρθες. ..Μη ρίξεις για μένα,
Κουκλαρα μου..!!!
και πολύ καλά έκανες! υπέροχη!Βρε τι πάθαμε..μεσημεριάτικα και είμαι και διακοπές..ότι να'ναι....
Ας βάλω μια φωτο
Βρε τι πάθαμε..μεσημεριάτικα και είμαι και διακοπές..ότι να'ναι....
Ας βάλω μια φωτο
Η Αφροδίτη της Μήλου με χέριαΒρε τι πάθαμε..μεσημεριάτικα και είμαι και διακοπές..ότι να'ναι....
Ας βάλω μια φωτο
Με τιμα αυτο που λες....εγώ ήθελα να σε πάρω μαζί μου, εσύ δεν ήρθες. ..
Καλημέρα μες την καύλα... σώμα 25χρόνης νάρας ως συνήθως...
Σ’ αγαπάμε πολύ είσαι υπέροχη
Και μη στεναχωριέσαι καθόλου να σαι χαρούμενη για να μας κάνεις και μας χαρούμενους
.... για να πάει κα(υ)λά η μέρα!
Γεια σου αγόρι που έκανες εγγραφή μόνο για μένα... ,ελπίζω να χαίρεσαι το υλικο που βάζω..Λαμπαδααααα
Καλημέρα μες την καύλα... σώμα 25χρόνης νάρας ως συνήθως...
Ώ νά σού γαμήσω.... μά είπα κι εγώ αρώστησε ή καυλιάρα!.... Ούτε καλημέρα ούτε ξέκωλη φωτο ουτε βίντεο να μάς πετάξει τά μάτια έξω? ...Αλλα νά πού επανήλθε.....μέρααααααα....
.... για να πάει κα(υ)λά η μέρα!
Kαλο απογευμα και απο εμας.....ολοι χαιρομαστε για το υλικο που βαζεις....την εχουμε κανει....!!!!Γεια σου αγόρι που έκανες εγγραφή μόνο για μένα... ,ελπίζω να χαίρεσαι το υλικο που βάζω..
Αχ θα το υποστώ...κακό που θα με βρει....Kαλο απογευμα και απο εμας.....ολοι χαιρομαστε για το υλικο που βαζεις....την εχουμε κανει....!!!!
Θελω να σου σκασει ομως κανενα ταγμα Πεζικου να τα πληρωσεις ολα....να μην προλαβαινεις να κλεινεις ποδι.....για τα βασανιστηρια που μας κανεις.....
Βγαλε το βρακακι σου μη ντρεπεσαι
Kαλα ματακια μου ομορφα....οταν θα σκασουν τα κομαντα το ξανασυζηταμε.....μονο μην βγεις και πεις οτι ειμαι κουρασμενη....κλπ.....και θελω ρεπο και εργαζομενη γυναικα ποτε θα ξεκουραστω....Αχ θα το υποστώ...κακό που θα με βρει....