kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Παρεδωσες το κορμί στον όχλοΕίμαι φουλ σήμερα ,αύριο 12 και μετά πάλι αγόρια!!!
Παρεδωσες το κορμί στον όχλοΕίμαι φουλ σήμερα ,αύριο 12 και μετά πάλι αγόρια!!!
Και εγώ έχυσα που είδα την φωτογραφία αν και παθητικόςΘα μπορουσα να σε γλυφω εκει για παντα..
Εξαιρετικη φωτο, θα μπορουσε να προστεθει στις υποψηφιες για αβαταρ..
Μαναρι μου ομορφο, σαν να μην ελειψες ουτε μερα..
Εσυ δεν εχεις βρακι ???? Ολους μεσα στο βρακι σου μας εχεις βαλει !!!! Οχι οτι μας χαλαει βεβαια !!!!Να βάλω και καμία ντυμένη, θα νομίζει ο κόσμος ότι δεν έχω βρακί να βάλω...
Σαν τα μπάνια, που διοργανώνονται χαχαχαχαχαχα!!!!Βάζε τέτοιες ιδέες εσύ καί βλέπω νά διωργανωνονται μονοήμερες εκδρομές μέ τά ΚΤΕΛ από όλη τήν Ελλάδα γιά Κατεχάκη....Νά σέ δώ τότε πότε θά κλείσεις πόδια!!
Γουστάρεις και gangbang δηλαδή μωράκι?Να ρίξω ιδέα, τ αγόρια που μου γκρινιάζουν ότι δεν μπορούν να βρουν διαθέσιμο ραντεβού,δεν μαζευόμαστε όλοι μαζί λέω εγώ να περάσουμε (περάσω) φίνα;!!
Άρρωστα...το έχω δηλώσει και έχω παίξει στο παρελθόν με 5 μαζί ....Γουστάρεις και gangbang δηλαδή μωράκι?
χαχαχα πόσο καυλιάρα είσαι μπέμπα μουΆρρωστα...το έχω δηλώσει και έχω παίξει στο παρελθόν με 5 μαζί ....
να σε ρωτησω Joanna , απο to viber δε μπορουμε να κανονισουμε ραντεβου ...; σου στελνω μυνημα και μου απαντας παρε τηλΕίμαι φουλ σήμερα ,αύριο 12 και μετά πάλι αγόρια!!!
Όχι, μόνο τηλεφωνικά κλείνω το έχω γράψει σε πολλά ποστ μου...δεν θα το έχεις διαβάσει μάλλον, λογικό 1300 σελίδες...να σε ρωτησω Joanna , απο to viber δε μπορουμε να κανονισουμε ραντεβου ...; σου στελνω μυνημα και μου απαντας παρε τηλ
Ε ναι πρέπει να ψάξουμε πολύΌχι, μόνο τηλεφωνικά κλείνω το έχω γράψει σε πολλά ποστ μου...δεν θα το έχεις διαβάσει μάλλον, λογικό 1300 σελίδες...
Λοιπόν μετα το τελευταίο ραντεβού μου 9:15 θα κάτσω να γράψω αναλυτικά τα πάντα!Αν κ υπάρχουν στο Κάνε σεξ αγγελίες μου,είναι παλιές και κάποια πράγματα έχουν αλλάξει!Θα το ποστάρω εδώ και θα το βάλω επίσης και στο προφίλ μου που έχω μαζεμένα τα πάντα για μένα ώστε να μην υπάρχουν απορίεςΕ ναι πρέπει να ψάξουμε πολύ
Και εγώ νόμιζα ότι κλείνεις μέσω των εφαρμογών.
Αλλά οκ μόνο τηλέφωνο
Δηλαδή αυτήν την στιγμή πρέπει να σαι μπουκωμένη...Λοιπόν μετα το τελευταίο ραντεβού μου 9:15 θα κάτσω να γράψω αναλυτικά τα πάντα!Αν κ υπάρχουν στο Κάνε σεξ αγγελίες μου,είναι παλιές και κάποια πράγματα έχουν αλλάξει!Θα το ποστάρω εδώ και θα το βάλω επίσης και στο προφίλ μου που έχω μαζεμένα τα πάντα για μένα ώστε να μην υπάρχουν απορίες
Πότε δεν είμαι να λες...χαχαχαχχα!!Δηλαδή αυτήν την στιγμή πρέπει να σαι μπουκωμένη...
Να γίνει έστω μια προσφορα 3+1 δώροΝα ρίξω ιδέα, τ αγόρια που μου γκρινιάζουν ότι δεν μπορούν να βρουν διαθέσιμο ραντεβού,δεν μαζευόμαστε όλοι μαζί λέω εγώ να περάσουμε (περάσω) φίνα;!!
Όχι, εγώ κάθομαι και κάνω παιχνίδι .. τιμώ τον χρόνο και τα λεφτά του άλλου.. ας γίνει και 2η στο μισάωρο, μωρέ εκεί θα τα χαλάσουμε;!Αν η εκτόνωση επιτευχθεί στα 14 δευτερόλεπτα τι γίνεται;
Δικαιούμαι καποια επιστροφή χρημάτων;