Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.352
Τσα!
Τσα!
που;;;;
Και ωραίο φόρεμα Τζοάννα...
Και ωραίο φόρεμα Τζοάννα...
Και άλλες φωτός θέλουμε με φόρεμα
Τι θα φορέσεις απο πάνω;
Τι θα φορέσεις απο πάνω;
Αυτο είναι όλο κι όλο το φόρεμα ...Πωπω, οπισθοδρομικός τύπος είσαι...Τι θα φορέσεις απο πάνω;
Εχω πει χιλιάδες φορές οτι οι γυναίκες μου αρέσουν κοντές και ντυμένεςΑυτο είναι όλο κι όλο το φόρεμα ...Πωπω, οπισθοδρομικός τύπος είσαι...
Αμα δεν εχει εκρηκτικά στη μεση, έμπαινα αβασάνιστα.
Εγώ είμαι ψηλή (1,70)και τσιτσιδη μονίμως..Σε λάθος νήμα μπαίνεις βρεΕχω πει χιλιάδες φορές οτι οι γυναίκες μου αρέσουν κοντές και ντυμένες
Καλα καλα, ριξε κατι πανω σου ομως.Εγώ είμαι ψηλή (1,70)και τσιτσιδη μονίμως..Σε λάθος νήμα μπαίνεις βρε
Στο σωστο νημα ειμαι, προσπαθω να σε φέρω στον ισιο δρομοΕγώ είμαι ψηλή (1,70)και τσιτσιδη μονίμως..Σε λάθος νήμα μπαίνεις βρε
ψηλή ή 1,70 , αποφάσισε, δεν μπορεις να εισαι και τα 2Εγώ είμαι ψηλή (1,70)και τσιτσιδη μονίμως..Σε λάθος νήμα μπαίνεις βρε
Αντε, καλα να περάσεις.Πάω να πιω καφέ με τρελανατε πάλι την ξανθιά..χωρίς οίκτο βαρατε...ο ένας θελει να με βάλει στον ίσιο δρόμο ,ο.αλλος να μου πάρει τα σωστά μέτρα ...
Υγ.Δεν επιτεύχθηκε σεξ με πολυμπριζο...(Στη σειρά κι εσύ οταν επιστρέψω)
ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ εφόσον θα ερθει κάποιος στον χώρο μου ,το έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και ΑΡΚΕΤΌ καιρό(το έχουν γράψει και κύριοι που ήρθαν),αλλα οκ δύσκολο να διαβάσετε 1300 σελίδες,το θέμα είναι άλλο...ότι ο χώρος μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΆΝΤΑ διαθέσιμος πλέον , εξού και η εναλλακτική του χοτελ.Διαβασα τα αρχικά και τελευταία μυνήματα
Η κοπέλα φαίνεται πως ειναι το στοιχείο μου αφου γουστάρω μεγαλύτερες
Παρ ολα αυτα το μονο που δεν εξακριβωσα ακομα και με κρατάει σε αναμονή πριν κλείσω το πρωτο μου ραντεβού ειναι η διαθεσιμοτητα της τουαλετας
Καθως πινω πολυ νερο στη διάρκεια της ημέρας και την επισκέπτομαι πολυ συχνά