kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.650
- Πόντοι
- 6.256
Θα παραμαυρίσει εκει που θα παει διακοπέςΚαι λευκό ακόμη, μα ακόμη καλύτερο Jo!!!
Θα παραμαυρίσει εκει που θα παει διακοπέςΚαι λευκό ακόμη, μα ακόμη καλύτερο Jo!!!
Έδω γύρω είμαι η καυλιαρα ,γκρινιάρη Χαχαχχα!!Παρτουζα οταν γυρίσω βρε, σας το έγραψα ήδη...Και μάς εφυγε καί ή καυλιάρα και πού θα ξεθυμάνουμε.... Κρίμα τήν παρτούζα πού υποσχέθηκε.....
Πολύμπριζα ασφαλείας φίλε.Και μάς εφυγε καί ή καυλιάρα και πού θα ξεθυμάνουμε.... Κρίμα τήν παρτούζα πού υποσχέθηκε.....
Κι εγώ σας αγαπώ...!!!!Είσαι μοναδική σ’ αγαπάμε πολυ
Με τους Εγγλέζους τα έχεις ρε αγάπη , δεν είναι όλοι γκέι, έχει και στρέιτ, όπως παντού βρε!!!Απ όλα έχει ο μπαξές!!!Τέτοια ντροπή δεν την μπορώ και την καρδιά μου κλαίει Με τι ψυχή με άφησες, με το πουλί στο χέρι Για διακοπές ξεκίνησες να βρεις Εγγλέζους Γκέυ και εμείς σε περιμένουμε φορώντας το σλιπάκι
Λοιπόν έχω έναν φίλο(από την Αθήνα) πολύ καλό παιδί και μορφωμένο που είναι παρθένος (όχι στο ζώδιο).Και μιας και είναι "λίγο" μεγάλος ηλικιακά σκεφτόμαστε εμείς οι φίλοι του τώρα που είναι τα γενέθλια του να του κάναμε ως δώρο μια βίζιτα να δει επιτέλους χαρά στα σκέλια του.Θελουμε μια που να τον περιποιηθεί ιδιαιτέρως,να είναι η πρώτη του φορά ονειρική αν γίνεται.Με λίγα λόγια θα θέλαμε να τον ξεζουμισει.Μιας και είσαι ξεχωριστή περίπτωση και όνειρο για τους περισσότερους άνδρες σκεφτόμουν εσένα αλλά το θέμα είναι ότι σε άλλα παλαιότερα post δικά σου έλεγες ότι δεν αναλαμβάνεις παρθένους.Ισχυει ακόμα αυτό ή όχι ;. Βέβαια το θέμα είναι να συμφωνήσει και αυτός εν τέλει,τον τελευταίο λόγο τον έχει αυτός.Δεν τον έχουμε ρωτήσει ακόμα αλλά μάλλον πως θα ψηνοταν και αυτός κατά την γνώμη μου.
Οχι ρε jo, και πανω που προσπαθουσαμε να ξεχάσουμε, μας σακάτεψες.ορίστε, φωτο για να μην με (τον)ξεχνάτε
Εννοηται ρε οτι εχει και στρειτ αγγλους, που ομως πίνουν μπυρες 24/7Με τους Εγγλέζους τα έχεις ρε αγάπη , δεν είναι όλοι γκέι, έχει και στρέιτ, όπως παντού βρε!!!Απ όλα έχει ο μπαξές!!!
...ναι εχει κ στρεϊτ, που γαμανε τους γκεϊΜε τους Εγγλέζους τα έχεις ρε αγάπη , δεν είναι όλοι γκέι, έχει και στρέιτ, όπως παντού βρε!!!Απ όλα έχει ο μπαξές!!!
Έχεις δει Πολωνούς να πίνουν ;!Αν ναι, οι Αγγλοι είναι μπροστά τους ξενέρωτοι στο πιωμα..Εννοηται ρε οτι εχει και στρειτ αγγλους, που ομως πίνουν μπυρες 24/7
Σεμνάααααα...ναι εχει κ στρεϊτ, που γαμανε τους γκεϊ
Καλο απογευμα και απο εμας.....Αγαπητη Νηματοθετη....σας εχω ιδιαιτερη συμπαθεια....αλλα εδω τι μας κανετε????λαδι στην φωτια.......παιζεται με τον πονο μας....????οταν γυρισετε με το καλο μαλλον τετοιες φασεις θα γινουν.....μαζεμενοι θα ερθουν.......Καλα να περνατε.....ορίστε, φωτο για να μην με (τον)ξεχνάτε
Υποσχέθηκε τέτοιο πράγμα το μιλφόνι της καρδιάς μας?Και μάς εφυγε καί ή καυλιάρα και πού θα ξεθυμάνουμε.... Κρίμα τήν παρτούζα πού υποσχέθηκε.....
Ποίημα..ορίστε, φωτο για να μην με (τον)ξεχνάτε
Καλη ξεκουραση κουκλα μου..
Απίστευτο!!!!!!ορίστε, φωτο για να μην με (τον)ξεχνάτε
ορίστε, φωτο για να μην με (τον)ξεχνάτε