Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.952
Διακοπές είμαι,μεσημέρι ξυπνάω...Τί μορνιγκ μωρή καυλιάρα μού μεσημέριασε!!!.....μέρααααααα....
Διακοπές είμαι,μεσημέρι ξυπνάω...Τί μορνιγκ μωρή καυλιάρα μού μεσημέριασε!!!.....μέρααααααα....
Την αλλη στο αγρινιο που χορευε ξωβυζη σε πανηγυρι και της βαζαν στα βυζα το κλαρινο το δες?Πολύ...αν μ αφήσεις, παίζω όλη μέρα...
Ναι ναι!!!!τρελή φάση!Την αλλη στο αγρινιο που χορευε ξωβυζη σε πανηγυρι και της βαζαν στα βυζα το κλαρινο το δες?
Θυμιζε σκηνικο απο ελληνικη τσοντα στα 70ςΝαι ναι!!!!τρελή φάση!
κατω από το φόρεμα φοράς την μοναξιά σου. την παραχωρείς απλόχαιρα με όλη την λεβεντία σου . Αβαντι για ένα κλαρινάτο για την Τζό
Ακόμα διακοπές είσαι άτακτο αγόρι;;;;κατω από το φόρεμα φοράς την μοναξιά σου. την παραχωρείς απλόχαιρα με όλη την λεβεντία σου . Αβαντι για ένα κλαρινάτο για την Τζό
και διακοπές και καραντινάτο δυστηχώςΑκόμα διακοπές είσαι άτακτο αγόρι;;;;
Τι επαθες φίλε;.και διακοπές και καραντινάτο δυστηχώς
ακριβώς φιλαράκο είμαι στην 4 ημερα σημερα είμαι αρκετα καλά θα δούμε συνέχεια . Εχει πολύ τουρισμό και δεν μπορείς να προφυλακτής από πουθεναΤι επαθες φίλε;.
Κοβιντ;
τέτοια λέγε μας και ας είσαι εκτός Αθηνών! Φιλιά καυλακιΠολύ...αν μ αφήσεις, παίζω όλη μέρα...
Στοματικό εννοείται,ετσι;;Φυσικά κάποιες φορές κανω ,αν κρίνω ότι υπάρχει καθαριότητα υγιεινή άψογη ,σεξακι ελεύθερο ΜΟΝΟ με τον σύντροφο μου κάνω κι όχι πάνταΚάνει και ΑΚΑ η κυρία...
ακριβώς φιλαράκο είμαι στην 4 ημερα σημερα είμαι αρκετα καλά θα δούμε συνέχεια . Εχει πολύ τουρισμό και δεν μπορείς να προφυλακτής από πουθενα
Σας λέω και σας δείχνω χαχαχατέτοια λέγε μας και ας είσαι εκτός Αθηνών! Φιλιά καυλακι
εσενα αν σου αρεσει η σκουφατη πεολειχια οταν τη συναντησεις πες της τοΚάνει και ΑΚΑ η κυρία...
Δεν εννοώ πεολειχία...εσενα αν σου αρεσει η σκουφατη πεολειχια οταν τη συναντησεις πες της το
Το ελεύθερο στοματικό γίνεται υπό προϋποθέσεις ,αυτό το ξέρουν όλοι...και φυσικά δεν το θέλω πάντα εγώ η οι πελάτες...δεν είναι απαραίτητο.εσενα αν σου αρεσει η σκουφατη πεολειχια οταν τη συναντησεις πες της το
Δεν νομίζω.. Μη λες ψέματα...Στοματικό εννοείται,ετσι;;Φυσικά κάποιες φορές κανω ,αν κρίνω ότι υπάρχει καθαριότητα υγιεινή άψογη ,σεξακι ελεύθερο ΜΟΝΟ με τον σύντροφο μου κάνω κι όχι πάντα
Κύριε μου.. Η έχετε υπάρξει γκόμενος μου και έχουμε κάνει ελεύθερα η λέτε ψέματα η σας..".έβαλαν "εδώ.. εσείς ξέρετε καλύτερα..όπως ξέρουν και οι πελάτες μου πόσο υπεύθυνη και σοβαρή είμαι,ΟΥΔΕΜΊΑ ΚΡΙΤΙΚΉ ΠΕΡΙ ΑΚΑΠΟΤΟ..!!Δεν νομίζω.. Μη λες ψέματα...
και τι εννοεις? ασκουφοτο σεξακι? γιατι η τζοαννα μενει πολυ κοντα σε εμενα (το ξερει και η ιδια αυτο) την εχω συναντησει ουτε κι εγω θυμαμαι ποσες φορες στο σπιτι της και στο madison και στο μονο πραγμα που δεν βαζαμε ζελατινουλα ηταν στην πιπα. κωλο μουνι ουτε να ακουμπησει το κεφαλακι δεν με αφηνε.Δεν εννοώ πεολειχία...