milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
@Sexyjoanna δες λιγο pm
....Γενική αποχή αγόρι ,να είσαι καλά, ευχαριστώ πολύ!!!Τζο να περάσεις όμορφα στις διακοπές σου, να χαλαρώσεις και κλείστα ολα.
....ε ναι! "Ο κουβας χαλαει, οχι το πηγαδι" λεει ο θυμοσοφος λαος μας!Να ξέρετε ότι όλη την εβδομάδα πιπινακια είχα στο 70% των ραντεβού ,σας πληροφορώ αυτά φεύγανε κουρασμένα και η Τζο ακάθεκτη συνέχιζε πίπες γαμησια μέχρι πρωίας ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Πωπω σκοτωμα ακουγεται. Να περασεις σουπερ!Εξωτερικό και εξοχικό μου αλλά με δόσεις δυστυχώς... ,δεν τα οργάνωσα σωστά να φύγω σερί φέτος, τεσπα
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Να σαι καλά ρε αγόρι!!Πωπω σκοτωμα ακουγεται. Να περασεις σουπερ!
....κοκαλακι δν θα μεινει!
@john deere 29 μη μασας μαγκα μου! Η κυρια ειναι αστερι, θα ξεχασεις μεχρι κ τ' ονομα σου!
Την έχεις απολαύσει πρόσφατα εσύ μικρέ....πρέπει να προσέχεις αγόρι μου, θα σε ξεζουμήσει η μαματζό... πίπα που θα την θυμάσαι..
Ναι μάνα μ... με άδειασες δίχως αύριο...Την έχεις απολαύσει πρόσφατα εσύ μικρέ....
Και γω θελω δωρακι, φερε μου ενα μαγνητάκιΔεν θα βάλω αλλά ραντεβού σήμερα αγόρια!Έχω 2 ακόμη ,και μετά πρεπει να ετοιμαστώ σιγά σιγά.
Λοιπόν όταν γυρίσω με το καλό ,θα δώσω δωράκι...καιρό έχω να το κάνω, και μ αρέσουν πολύ αυτά!!!
Αν κερδισω παλι δωράκι, θα κατεβω αυτή την φοράΔεν θα βάλω αλλά ραντεβού σήμερα αγόρια!Έχω 2 ακόμη ,και μετά πρεπει να ετοιμαστώ σιγά σιγά.
Λοιπόν όταν γυρίσω με το καλό ,θα δώσω δωράκι...καιρό έχω να το κάνω, και μ αρέσουν πολύ αυτά!!!
Καλά να περάσεις, κοίτα να ευχαριστηθεις τις διακοπές σου και γύρνα χαρούμενη και καυλωμενη!!!Αυτη την βδομάδα ειδικά,γιατί γενικά με τιμάτε από τότε που μπήκα, με επιλέξατε παρααααα πολλά,νεα άτομα !!Σας ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που περάσατε καλά μαζί μου!!
Θα ξεκουραστώ σε λίγες μέρες,και θα επιστρέψω...δριμύτερη
Καληνύχτα σας!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!Καλημέρες!
Να είσαι καλά μωρακι!!!!Καλά να περάσεις, κοίτα να ευχαριστηθεις τις διακοπές σου και γύρνα χαρούμενη και καυλωμενη!!!
Αν κερδισω παλι δωράκι, θα κατεβω αυτή την φορά
Δαχτυλάκια για γλυψιμο έχεις Jo!!!
Τι δωράκι;;;Δεν θα βάλω αλλά ραντεβού σήμερα αγόρια!Έχω 2 ακόμη ,και μετά πρεπει να ετοιμαστώ σιγά σιγά.
Τι δωράκι;;;