Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.113
- Πόντοι
- 11.146
....μπαααα, για θαλαμοφυλακα τον κοβωμπορει να ειναι ξεναγός ο τυπος όμως
....μπαααα, για θαλαμοφυλακα τον κοβωμπορει να ειναι ξεναγός ο τυπος όμως
Μου άφησες κ πριν μήνυμα, επειδή είσαι νέο μέλος αργούν να εγκριθούν!Sexyjoanna καλησπέρα είμαι νέο μέλος θά χαρώ να σε γνωρίσω
Να είσαι καλά ομορφούλη μου!!Χαχαχα, αντε αντε.. με το καλό τα γαμησια και οι διακοπές απ αύριο.. φιλιααα
Εξωτερικό και εξοχικό μου αλλά με δόσεις δυστυχώς... ,δεν τα οργάνωσα σωστά να φύγω σερί φέτος, τεσπαΠου πας με το καλο;
Εσύ καλε είσαι αρνάκι γάλακτος Χαχαχαχα!!!Είμαι νέο μέλος και γενικά μικρός μύστης σήμερα έγινα 19 ετών γλυκειά μου.
φρεσκαδουρα στον δινουμε κοιτα μην μας τον ξεχαρβαλωσειςΕσύ καλε είσαι αρνάκι γάλακτος Χαχαχαχα!!!
Εγώ πολυυυ μεγαλύτερη σου....αλλά μ αρέσουν και τα πιπινακια, δεν κάνω διαχωρισμούς
Καλώς ήρθες λοιπόν και καλές εξερευνήσεις στον κόσμο του bou...
Θε το ξεζουμισω το μωρο η μιλφαρα...φρεσκαδουρα στον δινουμε κοιτα μην μας τον ξεχαρβαλωσεις
μπα παναθεμα σε , θα εισαι και ξεκουραστη απο διακοπές , παει ο πιτσιρικαςΘε το ξεζουμισω το μωρο η μιλφαρα...
Μλκ, θα με πνιξειςμπα παναθεμα σε , θα εισαι και ξεκουραστη απο διακοπές , παει ο πιτσιρικας
Εσύ καλε είσαι αρνάκι γάλακτος Χαχαχαχα!!!
Εγώ πολυυυ μεγαλύτερη σου....αλλά μ αρέσουν και τα πιπινακια, δεν κάνω διαχωρισμούς
Καλώς ήρθες λοιπόν και καλές εξερευνήσεις στον κόσμο του bou...
Αλλος απο δω, κανονιστε να τον τρομαξετε να βλεπει εφιαλτες….
Μαζί μου θα δει τα πουλιά του παραδείσου βρε ....!!!Αλλος απο δω, κανονιστε να τον τρομαξετε να βλεπει εφιαλτες….
α μαλισταΜαζί μου θα δει τα πουλιά του παραδείσου βρε ....!!!
Εσυ κανονισε να μη δεις τον ουρανο σφοντυλι, πριονια ειναι τα μικραΜαζί μου θα δει τα πουλιά του παραδείσου βρε ....!!!
πρέπει να προσέχεις αγόρι μου, θα σε ξεζουμήσει η μαματζό... πίπα που θα την θυμάσαι..Είμαι νέο μέλος και γενικά μικρός μύστης σήμερα έγινα 19 ετών γλυκειά μου
....κοκαλακι δν θα μεινει!Αλλος απο δω, κανονιστε να τον τρομαξετε να βλεπει εφιαλτες….