Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.799
Ένα αρνί, δώρο η σούβλα!!Είμαι large!!!
α μπα , θα εχουμε και κληρωση ;
α μπα , θα εχουμε και κληρωση ;
μμμμμμμΈνα αρνί, δώρο η σούβλα!!Είμαι large!!!
Το δωράκι για τις 300 κριτικές; Γιατί βλέπω να φτάνουμε σύντομα και στις 1.300 σελίδες. Ισχύει και για εκεί δωράκι ή το ξεχνάμε;Δεν θα βάλω αλλά ραντεβού σήμερα αγόρια!Έχω 2 ακόμη ,και μετά πρεπει να ετοιμαστώ σιγά σιγά.
Λοιπόν όταν γυρίσω με το καλό ,θα δώσω δωράκι...καιρό έχω να το κάνω, και μ αρέσουν πολύ αυτά!!!![]()
Όταν γυρίσω ,θα δώσω καλό δώρο και για τα δύο μαζί και κριτικές και σελίδεςΤο δωράκι για τις 300 κριτικές; Γιατί βλέπω να φτάνουμε σύντομα και στις 1.300 σελίδες. Ισχύει και για εκεί δωράκι ή το ξεχνάμε;![]()
Και στις 2 καλε,μην μείνει κάποια παραπονεμένη!!!Ώ να σού γαμήσω.... αυτό είναι γιά νά αναρωτιέται κανείς σέ ποιά τρύπα νά πρωτομπεί..... θά παίξω τό α μπέ μπά μπλόμ μου φαινετε γιά νά αποφασίσω καυλιάρα.....
Πάει ένας άντρας καυλωμένος στο σπίτι καί λέει στήν γυναίκα του. Μαρία ετοιμάσου θά σέ γαμήσω απο τά αυτιά. Τρομαγμένη αυτη του λέει. Μή Τάσο μου θά μέ κουφάνεις. Και απαντάει ο Τάσος. Γιατί μωρή τόσα χρόνια σέ μούγγανα?.....
Παρακαλω πολύ δεν εκανε τιποταΑυτη την βδομάδα ειδικά,γιατί γενικά με τιμάτε από τότε που μπήκα, με επιλέξατε παρααααα πολλά,νεα άτομα !!Σας ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που περάσατε καλά μαζί μου!!
Θα ξεκουραστώ σε λίγες μέρες,και θα επιστρέψω...δριμύτερη
Καληνύχτα σας!!!
Παρακαλω πολύ δεν εκανε τιποτα![]()
Εσένα σου χρωστάω ένα γλύψιμο..σπέσιαλ..παντού!!!!
Στην καυλα μέσα κάθε μέρα καυλακι μου..Just.....
![]()
Τα τελευταία γ@μησια πριν φύγω χεχεχε!!Στην καυλα μέσα κάθε μέρα καυλακι μου..![]()
καλες διακοπες μωρο μουΤα τελευταία γ@μησια πριν φύγω χεχεχε!!
Ευχαριστώ αγάπη μου όμορφη!!καλες διακοπες μωρο μου
Χαχαχα, αντε αντε.. με το καλό τα γαμησια και οι διακοπές απ αύριο.. φιλιαααΤα τελευταία γ@μησια πριν φύγω χεχεχε!!
Που πας με το καλο;Τα τελευταία γ@μησια πριν φύγω χεχεχε!!
Γλυκέ μου, το εχω στην υπογραφή μου...6997944937Τελικά υπάρχει κάποια τηλέφωνο επικοινωνίας σου για ραντεβού, μιας και έμεινα εδώ στην Αθήνα φύλακας
...μαγκα, το γραφει κατω στην υπογραφη της. Επισης μπορεις να πατησεις και στο προφιλ της και να δεις ολες τις πληροφοριες.Τελικά υπάρχει κάποια τηλέφωνο επικοινωνίας σου για ραντεβού, μιας και έμεινα εδώ στην Αθήνα φύλακας
μπορει να ειναι ξεναγός ο τυπος όμως...μαγκα, το γραφει κατω στην υπογραφη της. Επισης μπορεις να πατησεις και στο προφιλ της και να δεις ολες τις πληροφοριες.
Αλλα σε κοβω ατυχο, αυριο το κοριτσι ξεκιναει διακοπες!
....μπαααα, για θαλαμοφυλακα τον κοβωμπορει να ειναι ξεναγός ο τυπος όμως![]()