montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
Καλλιτεχνη μου εσυ.....παρακολουθουσες το Αρχοντα?????....εδώ κάποτε ήταν μια πουτσα που εξαφανίστηκε στο στόμα μου...
Καλλιτεχνη μου εσυ.....παρακολουθουσες το Αρχοντα?????....εδώ κάποτε ήταν μια πουτσα που εξαφανίστηκε στο στόμα μου...
....εδώ κάποτε ήταν μια πουτσα που εξαφανίστηκε στο στόμα μου...
Ευτυχώς που πάς αγγλια και θα ξεκουραστείς από σεξ αφού οι άγγλοι είναι γκευ. Οπότε μόλις γυρίσεις θα αναστενάξουν οι τουαλέτες του ΒενιζέλοςΣίγουρα 8 ,10 Κώστα μου!!
XAXAXAXAKαλο απογευμα και απο εμας.....Βρε.....γιατι δεν λες στους αλλους οτι εχεις αρκετους" Μεγαλους"....(οχι σε προσοντα) Φιλους που τους φτιαχνουν τα vintage κυλοτακια.....Καλα.....αυτο το Βρακι "Σεμεδακι" ειναι για πολλες στιγμες ηδονης.....Κυττα που σε αυτη την ατιμη ηλικια μας εβγαλες φετιχ ....
υσ.1.Βαλε κατι τετοιο να ριξουμε το σαιτ και να μας κυνηγαει ο Αντισθενης.....
υσ.2.στην συναντηση θα βαλω κατι τετοιο βεβαια....οι δικες μας ηλικιες δεν ξερουνε απο Med και Yiannis Ziros......
υσ.3.Και αλλος Φιλος μιλαει για σεμεδακι.....τωρα δεν το σβηνω...βαριεμαι...
Εγώ ποτέ δεν ξεκουράζομαι από σεξ ....Έχω καβαντζες παντού!Ευτυχώς που πάς αγγλια και θα ξεκουραστείς από σεξ αφού οι άγγλοι είναι γκευ. Οπότε μόλις γυρίσεις θα αναστενάξουν οι τουαλέτες του Βενιζέλος
....Και τον δικό σου έτσι τον καταπια...με ζορισε φυσικά ,αλλά τον καταπια...
....Και τον δικό σου έτσι τον καταπια...με ζορισε φυσικά ,αλλά τον καταπια...
Υπάρχει δυνατότητα σαν έξτρα χρέωση φωτό ή βίντεο συνεύρεσης;....εδώ κάποτε ήταν μια πουτσα που εξαφανίστηκε στο στόμα μου...
σιγά μην χρεώσω και τον αέρα που αναπνέουμε βρε αγόρι...Φυσικά βγάζω βιντεάκια, γουστάρω φουλ,και πολλοί πελάτες μου ...Φυσικά πρόσωπα κλπ χαρακτηριστικά,τα προσέχουμε ...Υπάρχει δυνατότητα σαν έξτρα χρέωση φωτό ή βίντεο συνεύρεσης;
Άντε και μία επίσκεψη στην χαβούζα του πολιτισμού aka Πάτρα!τ
Πατουσακια για πολύ φάγωμα ...σαν φρέσκα τσουρεκακια είναιΚαληνύχτα στ αγοράκια μου που σήμερα λόγω αρκετης δουλειάς ,δεν τα είπαμε πολύ..
Μόλις η φωτο..φρέσκια...
Πατουσακια για πολύ φάγωμα ...σαν φρέσκα τσουρεκακια είναι
Αριστοτεχνης στον πεοθυλασμο!!!....εδώ κάποτε ήταν μια πουτσα που εξαφανίστηκε στο στόμα μου...
Δηλαδή εσύ σήμερα γαμηθηκες στην δουλειά!!!Καληνύχτα στ αγοράκια μου που σήμερα λόγω αρκετης δουλειάς ,δεν τα είπαμε πολύ..
Μόλις η φωτο..φρέσκια...
Κυριολεκτικά...Δηλαδή εσύ σήμερα γαμηθηκες στην δουλειά!!!
Αριστοτεχνης στον πεοθυλασμο!!!
Jo αν μπορείς και θες φυσικά ανέβαζε πιο συχνά τις πατουσιτσες σου ....το feetloving είναι μακράν το δημοφιλέστερο φετίχ ( και βάση μελετών )....Κυριολεκτικά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας κάνω τις χαρές σχεδόν όλες.. θα γίνει κι αυτή.. πάω νάνι τώρα.. Καληνύχτα!!Jo αν μπορείς και θες φυσικά ανέβαζε πιο συχνά τις πατουσιτσες σου ....το feetloving είναι μακράν το δημοφιλέστερο φετίχ ( και βάση μελετών )....
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚαλημερούδια!