Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.970
Καλημέρα μωρό!Μέρααααα....
Καλημέρα μωρό!Μέρααααα....
Καυλιμέρα sexy Jo
Καλημέρα μπέμπα!!!
Καλημέρα μπέμπα!!!
Έχεις δίκιο... χτες γύρισα από διακοπές κ δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα!!!Μεσημεριασε αγόρι χαχαχαχα!!!!
Εγώ μετρώ αντίστροφα να την κοπάνησω...!!Έχεις δίκιο... χτες γύρισα από διακοπές κ δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα!!!
Να περάσεις τέλεια όπου κ αν πας!!Εγώ μετρώ αντίστροφα να την κοπάνησω...!!
Στήσιμο για ξεσκησμαΚαλημέρα στ αγόρια!Διαθέσιμη 12 και μετά!
Βάζω στοίχημα ότι σκέφτηκες εμένα και ανέβασες αυτή τη φώτο με τις βυζάρεςΚωλαράκι έβαλα.. μουνάκι έβαλα..να βάλω και βυζάκια...φρέσκια φωτο!
Πόσες μέρες θα λείψεις;;;Εγώ μετρώ αντίστροφα να την κοπάνησω...!!
Kαλο απογευμα και απο εμας.....Βρε.....γιατι δεν λες στους αλλους οτι εχεις αρκετους" Μεγαλους"....(οχι σε προσοντα) Φιλους που τους φτιαχνουν τα vintage κυλοτακια.....Καλα.....αυτο το Βρακι "Σεμεδακι" ειναι για πολλες στιγμες ηδονης.....Κυττα που σε αυτη την ατιμη ηλικια μας εβγαλες φετιχ ....Back again...
.............
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!σεμεδακι μπροστά, μπραζιλιαν πίσω ρε μωρό.. όσο για την σωβρακο φανέλα δεν έχω λόγια ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!Kαλο απογευμα και απο εμας.....Βρε.....γιατι δεν λες στους αλλους οτι εχεις αρκετους" Μεγαλους"....(οχι σε προσοντα) Φιλους που τους φτιαχνουν τα vintage κυλοτακια.....Καλα.....αυτο το Βρακι "Σεμεδακι" ειναι για πολλες στιγμες ηδονης.....Κυττα που σε αυτη την ατιμη ηλικια μας εβγαλες φετιχ ....
υσ.1.Βαλε κατι τετοιο να ριξουμε το σαιτ και να μας κυνηγαει ο Αντισθενης.....
υσ.2.στην συναντηση θα βαλω κατι τετοιο βεβαια....οι δικες μας ηλικιες δεν ξερουνε απο Med και Yiannis Ziros......
υσ.3.Και αλλος Φιλος μιλαει για σεμεδακι.....τωρα δεν το σβηνω...βαριεμαι...
Τωρα Γελας......αλλα οταν με δεις ...θα ειναι η πρωτη φορα ισως στην ζωη σου που θα χυσεις εγκεφαλικα.....οι οργασμοι σου θα ερχονται απανωτα.....ο ενας πισω απ τον αλλο.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!σεμεδακι μπροστά, μπραζιλιαν πίσω ρε μωρό.. όσο για την σωβρακο φανέλα δεν έχω λόγια ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Σίγουρα 8 ,10 Κώστα μου!!Πόσες μέρες θα λείψεις;;;
Βάζω στοίχημα ότι σκέφτηκες εμένα και ανέβασες αυτή τη φώτο με τις βυζάρες
Τωρα Γελας......αλλα οταν με δεις ...θα ειναι η πρωτη φορα ισως στην ζωη σου που θα χυσεις εγκεφαλικα.....οι οργασμοι σου θα ερχονται απανωτα.....ο ενας πισω απ τον αλλο.....