Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.972
Και ιεραποστολικό anal ????....μπράβο !!!!είναι ζορική στάση για αυτόν που τον παίρνει ....
Εγώ γουστάρω αναλ έτσι,παίζω το μουνάκι μου.. και βλέπω και μέσα έξω στο κωλαράκι την πουτσα..ΚΑΥΛΆ ΤΡΕΛΗΚαι ιεραποστολικό anal ????....μπράβο !!!!είναι ζορική στάση για αυτόν που τον παίρνει ....
Tour δεν σκέφτεσαι να κάνεις ποτέ ???? Εμείς που δεν είμαστε από Αθηνα πως θα γευτούμε αυτήν την τρυπουλα ????Εγώ γουστάρω αναλ έτσι,παίζω το μουνάκι μου.. και βλέπω και μέσα έξω στο κωλαράκι την πουτσα..ΚΑΥΛΆ ΤΡΕΛΗ
Καλο απογευμα και απο εμας να εχεις......Καλημέρα στ αγόρια!Διαθέσιμη 12 και μετά!
...εσείς γιατί δεν έρχεστε;έχω πολλούς από εδώ που ήρθαν και με είδαν, ολόκληρο ταξίδι έκαναν αν διαβάσεις κάποιες κριτικές..Tour δεν σκέφτεσαι να κάνεις ποτέ ???? Εμείς που δεν είμαστε από Αθηνα πως θα γευτούμε αυτήν την τρυπουλα ????
Γεια σου μικρέ...Καλο απογευμα και απο εμας να εχεις......
Αναμένουμε τοτε το τουρ σου ..... εμείς που δεν είμαστε από Αθηνα έχουμε αντικίνητρο το κόστος ...εισιτήρια διαμονή κλπ ...αντιθετα εσύ άμα κάνεις τουρ μόνο κερδισμένη ( οικονομικά) θα βγεις οπότε υπάρχει κίνητρο ........εσείς γιατί δεν έρχεστε;έχω πολλούς από εδώ που ήρθαν και με είδαν, ολόκληρο ταξίδι έκαναν αν διαβάσεις κάποιες κριτικές..
Τεσπα..Αν και όταν είναι εφικτό θα κάνω ταξιδάκια σε διάφορα μέρη της Ελλάδος..
Εννοείται αυτό, συμφωνώ ...αν και ήρθαν αυθημερόν κάποιοι κύριοι εκτός Αθηνών ...τεσπα,θα το δω αγόρι..Αναμένουμε τοτε το τουρ σου ..... εμείς που δεν είμαστε από Αθηνα έχουμε αντικίνητρο το κόστος ...εισιτήρια διαμονή κλπ ...αντιθετα εσύ άμα κάνεις τουρ μόνο κερδισμένη ( οικονομικά) θα βγεις οπότε υπάρχει κίνητρο .....
...οπως ολοι μας οι "μακρυνοι", οταν πας ΑθηναTour δεν σκέφτεσαι να κάνεις ποτέ ???? Εμείς που δεν είμαστε από Αθηνα πως θα γευτούμε αυτήν την τρυπουλα ????
Έτσι..εσύ έκανες ταξίδι..βρέθηκαμε και περάσαμε σούπερ...οπως ολοι μας οι "μακρυνοι", οταν πας Αθηνα
....σε πιασαν οι τσιγγουνιες στα Mb ?!?!?!Back again...
Προβολή συνημμένου 869442
Έγινα σεμνή θέλω να εστιασετε στο βρακάκι....σε πιασαν οι τσιγγουνιες στα Mb ?!?!?!
...γτ μαναμ' να εστιασουμε στο βρακακι, στην λαϊκη ειμαστε?!?!?!Έγινα σεμνή θέλω να εστιασετε στο βρακάκι
Τώρα το είδα, λειψό το έβαλα ...
Σταματά βρε, το έβαλα όλο, κομπλέ...γτ μαναμ' να εστιασουμε στο βρακακι, στην λαϊκη ειμαστε?!?!?!
Καλα λεει jo, κανε κανα τουρΕννοείται αυτό, συμφωνώ ...αν και ήρθαν αυθημερόν κάποιοι κύριοι εκτός Αθηνών ...τεσπα,θα το δω αγόρι..
....όπως το τσίρκο;!Καλα λεει jo, κανε κανα τουρ
Ωραίο σεμεδακι ...ακόμα πιο ωραίο το μουνάκι ...Back again...
Μην ξεχάσω να το βάλω το βρακάκι μου τότε σ ένα τραπεζάκι που έχω μικρό.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Ωραίο σεμεδακι ...ακόμα πιο ωραίο το μουνάκι ...