montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
καλοπερνας......αλλα...εχεις λαδωσει την πισω πορτα της κουζινας????η μου φαινεται???Τσοντα μου αναλ.. Στα όρθια
καλοπερνας......αλλα...εχεις λαδωσει την πισω πορτα της κουζινας????η μου φαινεται???Τσοντα μου αναλ.. Στα όρθια
Χωρις λάδωμα η πίσω πόρτα ...δεν ανοίγει καλά χαχαχαχα !!αλλα....αυτη η φωτο με το κυλοτακι το vintage....ειναι τρελλα.....
Καλό μήνα! 11:30/12:00 και μετά!!!Καλησπέρα και καλό μήνα ομορφιά μου αύριο το πρωί τι ώρα ξεκινάς ;;
Ε ναι, να μην τριζει κιολαςΧωρις λάδωμα η πίσω πόρτα ...δεν ανοίγει καλά χαχαχαχα !!
Brazilian είναι το βρακάκι!!
Μαναρι μου ο Καλος ο Μαστορας βαζει μονο στους μεντεσεδες.....αντε και λιγο στην γλωσσα....εσυ την Μπλαστρωσες.....θελει τοσο οσο.....να μην ανοιγει ευκολα ...αλλα και να μην βρισκει δυσκολια στο κλεισιμο....Χωρις λάδωμα η πίσω πόρτα ...δεν ανοίγει καλά χαχαχαχα !!
Brazilian είναι το βρακάκι!!
...άσε ρε συ ,την λαδωσα καλά ...είχε ο κύριος γενναία προσόντα...Μαναρι μου ο Καλος ο Μαστορας βαζει μονο στους μεντεσεδες.....αντε και λιγο στην γλωσσα....εσυ την Μπλαστρωσες.....θελει τοσο οσο.....να μην ανοιγει ευκολα ...αλλα και να μην βρισκει δυσκολια στο κλεισιμο....
..............άσε ρε συ ,την λαδωσα καλά ...είχε ο κύριος γενναία προσόντα...
Μικρέ..μες στην αταξία είσαι σήμερα...τιμωρία σε κόβω...........
..........
Βυζάκια μου όμορφα!!!
Δηλαδή άμα σε πούμε το μουναρα είσαι εσύ, δεν θα σου αρέσει;;;Λοιπόν ,ήρθε ένας κύριος ολόκληρο ταξίδι ο χριστιανός έκανε, 2 ώρες και,τεσπα,όταν άνοιξα την πόρτα η πρώτη κουβέντα του ήταν...καλέ εσύ είσαι σαν κοριτσάκι!!!χαχαχαχαχαχα!!!Εντάξει έλιωσα,με τον αυθορμητισμό του, και επίσης δεν ήταν μεγάλος ιδιαίτερα...να πω ότι με είδε μικρή
Αυτά να μου λέτε που και που της μεγάλο μπεμπεκας ,να παίρνω τα πάνω μου!!!!
.....Καλώς τον Κωστάκη μου τον καυλιαρη...αμέ,πως δεν θα μ αρέσει..εννοείται!!!Δηλαδή άμα σε πούμε το μουναρα είσαι εσύ, δεν θα σου αρέσει;;;
Αυτή είναι η Τζο που ξέρουμε!!!.....Καλώς τον Κωστάκη μου τον καυλιαρη...αμέ,πως δεν θα μ αρέσει..εννοείται!!!
Αρκεί να τα αξίζει η γυναίκα!!!Μωρό μου,σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα κομπλιμέντα..και σε όποια ηλικία..!!!
Ε ναι, έχουν άλλη αξία όταν είναι ειλικρινή, σ αυτό συμφωνώ ...πχ εμένα αν με πουν μπέμπα, θα γελάει όλο το λεκανοπέδιοΑρκεί να τα αξίζει η γυναίκα!!!
Ο άλλος σε είπε κοριτσάκι (παρεμφερές με το μπέμπα) αλλά δεν γέλασε κάνεις και κυρίως ο κύριος έφυγε ευχαριστημένος, σημαίνει ότι πέρασε καλά και αυτό είναι ρο κυριότερο να περνάμε καλά!!!Ε ναι, έχουν άλλη αξία όταν είναι ειλικρινή, σ αυτό συμφωνώ ...πχ εμένα αν με πουν μπέμπα, θα γελάει όλο το λεκανοπέδιο
Ετσι μπράβο, να περνάμε καλά..και οπως λέω,να πιάνουν τόπο τα λεφτά όλων μας,διότι δεν τα βρίσκουμε στον δρόμο..Ο άλλος σε είπε κοριτσάκι (παρεμφερές με το μπέμπα) αλλά δεν γέλασε κάνεις και κυρίως ο κύριος έφυγε ευχαριστημένος, σημαίνει ότι πέρασε καλά και αυτό είναι ρο κυριότερο να περνάμε καλά!!!
Πολύ σωστό αυτό που είπες, να πιάνουν τόπο τα χρήματα μας γιατί δεν βγαίνουν εύκολα!!!Ετσι μπράβο, να περνάμε καλά..και οπως λέω,να πιάνουν τόπο τα λεφτά όλων μας,διότι δεν τα βρίσκουμε στον δρόμο..