Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.978
Όλοι καυλιαρηδες είμαστε εδώ μέσα μωρό δε τρέχει!!!Χαχαχα !!Λάθος παράθεση..
(Το έχει με τις λάθος παραθέσεις τ αγόρι αυτό )
Όλοι καυλιαρηδες είμαστε εδώ μέσα μωρό δε τρέχει!!!Χαχαχα !!Λάθος παράθεση..
Εντάξει δεν υπάρχεις, έχω πέσει κάτω από τα γέλια!!!Καλημερα, καλο μηνα και καλη εβδομαδα να εχομε γλυκια μου Τζο. Με υγεια, και οποιος δεν μας αγαπα, να μην δει χαρα στα σκελια του.
Από καύλες άλλο τίποτα... αυτό είναι αλήθεια γλυκειά μου!!!Όλοι καυλιαρηδες είμαστε εδώ μέσα μωρό δε τρέχει!!!Χαχαχα !!
(Το έχει με τις λάθος παραθέσεις τ αγόρι αυτό )
Και μήνα κορμί !Καλό μήνα!
Καλώς τ αγόρι μου!!Και μήνα κορμί !
ποσο μα ποσο σωστο, πολύ δύσκολο να βρεις ,το δοκιμασα καποιες φορες στο Πουκετ και ακριβως ετσι, εκαναν πως ειναι λεσβιες καθαρα υποκριτικα ,μονο μια φορα το 1992 που 2 Δανεζες τουριστιες οταν ειδα πως ηταν λεσβιες πηγα να φυγω και τοτε μου ειπαν πως με θελουν και εγινε χαμος, αφου δεν αφησα τα κοκκαλακια μου τοτε στο Τολο ,ολα καλα .Βεβαια ηταν οχι αποκλυστικα λεσβιες ηθελαν που και που να βαζουν στη μεση και εναν αντρα και να τον βασανιζουν.Που τετοια τυχη τωρα στα 56 μου,Οι παρτούζες με κοπέλες του χώρου σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ΔΕΝ είναι η φαντασίωση μας με τις 2 κοπέλες να κάνουν λεσβιακό, γιατί πολύ απλά οι μισές τουλάχιστον είναι αποκλειστικά straight. Πολλές που το δηλώνουν σαν extra υπηρεσία (και φυσικά το χρεώνουν και ανάλογα) κάνουν ένα μικρό show υποκριτικά και ψυχρά.
Υπάρχουν φυσικά και καλές bi κοπέλες που κάνουν πραγματικά καλο trio, (πάντα με την έξτρα χρέωση φυσικά) και συνήθως αυτές δηλώνουν και πάνε και με ζευγάρια.
Να καταλήξω ότι για να κάνεις παρτούζα δεν προϋποθέτει και το γεγονός ότι θα έχεις επαφή με την άλλη κοπέλα. (καλού κακού φυσικά να το ξεκαθαρίσεις στον κύριο αν ποτέ το κάνεις). Αρκεί φυσικά να μην είσαι ζηλιάρα και τον θες όλο δικό σου
Καλή ε
εζησες το ονειρο καθε αντρα-----------
ποσο μα ποσο σωστο, πολύ δύσκολο να βρεις ,το δοκιμασα καποιες φορες στο Πουκετ και ακριβως ετσι, εκαναν πως ειναι λεσβιες καθαρα υποκριτικα ,μονο μια φορα το 1992 που 2 Δανεζες τουριστιες οταν ειδα πως ηταν λεσβιες πηγα να φυγω και τοτε μου ειπαν πως με θελουν και εγινε χαμος, αφου δεν αφησα τα κοκκαλακια μου τοτε στο Τολο ,ολα καλα .Βεβαια ηταν οχι αποκλυστικα λεσβιες ηθελαν που και που να βαζουν στη μεση και εναν αντρα και να τον βασανιζουν.Που τετοια τυχη τωρα στα 56 μου,
Καλησπέρα και καλό μήνα στο πιο καβλιαρικο μωρό!!!Καλό μήνα!
Καλησπέρα και καλό μήνα στο πιο καβλιαρικο μωρό!!!
Ω ν σΤσοντα μου αναλ.. Στα όρθια
Meaning: Ωνασειο κατευθειαν
Την Καλησπερα και απο εμας....και Καλο Μηνα να εχουμε....Καλό μήνα!
Σεβαστη η αποψη.....ενταξει....μην τρελλαινεσαι....να μην ρωτησουμε....????Με όλο το σεβασμό αυτή η επιμονή του να κάνουμε όλες τα πάντα...εννοώ το γράφετε συχνά καποιοι,ενώ έχω εξηγήσει πολλάκις ότι δεν θέλω γυναίκα σε ερωτικό σχήμα ,ούτε απλά γυμνή δίπλα μου, δεν μ αρέσει τέλος, ουτε ζήλιες ούτε χαζά τέτοια παίζουν,τις λατρεύω τις γυναίκες τις προπονω χρόνια, εκεί ομως είμαι ανένδοτη.
Καλό μήνα
αλλα....αυτη η φωτο με το κυλοτακι το vintage....ειναι τρελλα.....Καλό μήνα!