kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.897
- Πόντοι
- 6.256
Πως σου ρθε αυτο....όπως το τσίρκο;!
Πως σου ρθε αυτο....όπως το τσίρκο;!
Δεν ξέρω,το "τουρ "μου θυμίζει η συναυλία η τσίρκο..Πως σου ρθε αυτο
Τεσπα,Δεν ξέρω,το "τουρ "μου θυμίζει η συναυλία η τσίρκο..
Ααααα σ έχω αγαπήσει σφόδρα εσένα... τα γράφεις ωραία..Τεσπα,
Οποιος θελει σε βρίσκει, αλλοι κανουν υπερατλαντικα για μια γυναίκα.
Με τρεις ωρες οδηγημα εχει τελειωσει η ελλαδα, μια σταλιά ειναι
Tα λεω καλα jo ?
Πάνω στην τηλεόραση βάλτοΜην ξεχάσω να το βάλω το βρακάκι μου τότε σ ένα τραπεζάκι που έχω μικρό.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες κάνουν τουρνέ στην επαρχία ...έτσι και συ που σαι καλλιτέχνιδα του έρωτα επιβάλλεται να κάνεις .....μας έχει φάει η μαύρη επαρχία jo λυπήσου μας ....Δεν ξέρω,το "τουρ "μου θυμίζει η συναυλία η τσίρκο..
Κανα τουρ βουλα βαρη βουλιαγμένη θα κανεις;Ααααα σ έχω αγαπήσει σφόδρα εσένα... τα γράφεις ωραία..
Που μένεις φιλε;Πάνω στην τηλεόραση βάλτο
Όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες κάνουν τουρνέ στην επαρχία ...έτσι και συ που σαι καλλιτέχνιδα του έρωτα επιβάλλεται να κάνεις .....μας έχει φάει η μαύρη επαρχία jo λυπήσου μας ....
....είμαι ευαίσθητη να ξέρεις άλλο αν δείχνω σκληρο καρύδι.. κάτι θα κάνω τότε.. έχεις το λόγο μου...εσύ που είσαι, σαλονικα;;Πάνω στην τηλεόραση βάλτο
Όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες κάνουν τουρνέ στην επαρχία ...έτσι και συ που σαι καλλιτέχνιδα του έρωτα επιβάλλεται να κάνεις .....μας έχει φάει η μαύρη επαρχία jo λυπήσου μας ....
Ναι σαλουνκα είμαι ...πέρα από την πλάκα δεν είπαμε να ξεκινήσεις από Διδυμοτείχο και να φτάσεις Κρήτη ....αλλά πόλεις όπως Σαλονίκη Λάρισα Βόλο ....why not .??..πάρε αυτό το βέλος πως το λένε σε 3+ ώρες είσαι σαλουνκα....ένα σωρό rbnb έχει για τέτοιες πονηρές δουλειές και είσαι τζετ .....μονο τα παιδιά από δω από bou να έρθουν το προσιμο από οικονομικής απόψεως θα ναι θετικό ..........είμαι ευαίσθητη να ξέρεις άλλο αν δείχνω σκληρο καρύδι.. κάτι θα κάνω τότε.. έχεις το λόγο μου...εσύ που είσαι, σαλονικα;;
Γνωρίζω,ειναι αρκετά τα παιδιά που θέλουν να έρθω Βόρεια Ελλάδα , μιλώ με πολλούς ,μάλιστα κάποια ήδη τα έχω δει Αθήνα..Σκεφτόμουν 15αυγ λόγω άδειας μου από άλλη δουλειά, αλλά είναι νεκρα αυτή η εποχή μωρέ..θέλω να φύγω κ Αγγλία λίγο, θα δω αν καταφέρω να τα βολέψωΝαι σαλουνκα είμαι ...πέρα από την πλάκα δεν είπαμε να ξεκινήσεις από Διδυμοτείχο και να φτάσεις Κρήτη ....αλλά πόλεις όπως Σαλονίκη Λάρισα Βόλο ....why not .??..πάρε αυτό το βέλος πως το λένε σε 3+ ώρες είσαι σαλουνκα....ένα σωρό rbnb έχει για τέτοιες πονηρές δουλειές και είσαι τζετ .....μονο τα παιδιά από δω από bou να έρθουν το προσιμο από οικονομικής απόψεως θα ναι θετικό ......
Μην το σκέφτεσαι καθόλου ...είναι win - win προοπτική ..Γνωρίζω,ειναι αρκετά τα παιδιά που θέλουν να έρθω Βόρεια Ελλάδα , μιλώ με πολλούς ,μάλιστα κάποια ήδη τα έχω δει Αθήνα..
καλώς τον καυλιαρη άνδρα!!!Απ το Βορρά μέχρι τον Νότο,θα μας πηδάς (cowgirl) με κάθε τρόπο..αυτός ο κώλος γράφει μόνο επιστροφηηηηη (για συνάντηση και πάλι)...
Με βαριά φωνή να ταιριάζει στον Καρρά που άλλαξα πιο πρινκαλώς τον καυλιαρη άνδρα!!!
Άντε και μία επίσκεψη στην χαβούζα του πολιτισμού aka Πάτρα!
....παλι στο χρυσο ρολοι εϊτηλα γυρισες?!?!!?Καλημέρες!
Είμαι χλιδατη γκόμενά, τα φοράω όλα για εφε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!....παλι στο χρυσο ρολοι εϊτηλα γυρισες?!?!!?
Τι στο πηρανε το δωρο......
καλημεραααααα!
...κοπελια, εχεις ωρα?Είμαι χλιδατη γκόμενά, τα φοράω όλα για εφε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!