full of hellium
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Like
- 218
- Πόντοι
- 21
Παναγια μου θα μας πεθανεις. Τι 20αρες και 30αρες ολες τι "τρως" γυναικαρα. Εμεις απο Θεσσαλονικη μονο να βλεπουμε μπορουμε δυστυχως
Παναγια μου θα μας πεθανεις. Τι 20αρες και 30αρες ολες τι "τρως" γυναικαρα. Εμεις απο Θεσσαλονικη μονο να βλεπουμε μπορουμε δυστυχως
Αχ ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμέντο...!!Παναγια μου θα μας πεθανεις. Τι 20αρες και 30αρες ολες τι "τρως" γυναικαρα. Εμεις απο Θεσσαλονικη μονο να βλεπουμε μπορουμε δυστυχως
Ε ναι,μου αρέσει να τον μοστραρω...και να σας ανοίγω την όρεξηΕσείς φταίτε που μας τον μοστράρετε και μας ανοίγετε την όρεξη.
σωστοοοοος ο παικτης.....ελα σ εχω μερικες! Αφου παρτουζες θα κανεις στις 1300 σελιδες και στις 1500 ή 2000 παμε για κατι διαφορετικο.
1. Ενας τυχερος κερδιζει ενα DUO με κοπελα που θα φερεις εσυ, εκπληξη
2. Ενας τυχερος κερδιζει ενα βραδυ να πατε παρεα για παιχνιδι σε ενα swinger club
3. Ενας τυχερος κερδιζει ενα longdate (ημερησιο) για βολτες, μπανιο, πηδηματα κ παιχνιδια outdoor & indoor
4. Ενας τυχερος κερδιζει ενα ραντεβου με full υπηρεσιες ΑΛΛΑ θα καταγραφει σε βιντεο και μετα την επεξεργασια του (προσωπα , μονταζ κτλ) να βγει τουλαχιστον κανενα δεκαλεπτο κλιπακι για ολους του fan σου!
5. Δοκιμαζεις και ανεβαζεις βιντεο με λεσβιακο.
ή και συνδιασμοι των παραπανω.....
Την αληθεια λεω, τετοιος κωλος ειναι εργο τεχνης. Και τα πατουσακια τελεια.Αχ ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμέντο...!!
Το ψήνω για 15 Αυγ σαλόνικα..θα μου βγει ,για να δούμε....
2 φωτογραφιες σκετη καυλα. !!!
Το προσέχω από μικρή το κωλαράκι ...Το γυμναζω με βαθιά καθίσματα ,κάνω μπόλικο αναλ σεξ ,στρώνει μια χαρα χαχαχαχα!!Την αληθεια λεω, τετοιος κωλος ειναι εργο τεχνης. Και τα πατουσακια τελεια.
Μακαρι να σου βγει
Πάει ....έπεσε και το τελευταίο οχυρό ...Όλη την βδομάδα έπεσα σε μερακλήδες με κωλαράκι μου.. με ξε-κωλιασατε κυριολεκτικά...
Θα σκεφτώ αν θα τον δώσω το υπόλοιπο της ημέρας....
Tην Καλησπερα μου Φιλε Odin.....βαζε λαδι στην Φωτια.....εδω η Νηματοθετης Τρελο αγορι με λεει...εκει που προσπαθω να την πεισω οτι ειμαι Νορμαλ....να και εσυ...βαζεις τρικλοποδια στην προσπαθεια μου....γαμω την Βαλχαλα μου........ρε φιλε τι φαση? Πληθυντικο για τον εαυτο σου, ποσοι ειστε?!?!! Πολλαπλες προσωπικοτητες και ετσι?
Ταιριάζουμε, τρελοκομείο ειμαι κι εγώ!!Tην Καλησπερα μου Φιλε Odin.....βαζε λαδι στην Φωτια.....εδω η Νηματοθετης Τρελο αγορι με λεει...εκει που προσπαθω να την πεισω οτι ειμαι Νορμαλ....να και εσυ...βαζεις τρικλοποδια στην προσπαθεια μου....γαμω την Βαλχαλα μου.....
....ναι εμας περιμενε το κορασι, αγαπητε μου Αμεντεο, να αποδειξουμε οτι στεκουμε στα καλα μαςTην Καλησπερα μου Φιλε Odin.....βαζε λαδι στην Φωτια.....εδω η Νηματοθετης Τρελο αγορι με λεει...εκει που προσπαθω να την πεισω οτι ειμαι Νορμαλ....να και εσυ...βαζεις τρικλοποδια στην προσπαθεια μου....γαμω την Βαλχαλα μου.....
Αμεντέο Μοντιλιάνι....ναι εμας περιμενε το κορασι, αγαπητε μου Αμεντεο, να αποδειξουμε οτι στεκουμε στα καλα μας
Δεν υπαρχει σωτηρια λεμεεεεεεε!!!!
υγ. παω να σφυριξω κανα-δυο βαλκυριες γτ η Frigga δν μου καθεται τελευταιως....
Αμεντέο Μοντιλιάνι
Κορυφαιος ζωγραφος, απ τους αγαπημενους μου
Για το σάιτ των αμαρτωλών μόνο ο Τουλούζ λοτρεκ ταιριάζειΑμεντέο Μοντιλιάνι
Κορυφαιος ζωγραφος, απ τους αγαπημενους μου
Και ο τεραστιος van gogh τα ειχε με ιεροδουλη στη Χάγη.Για το σάιτ των αμαρτωλών μόνο ο Τουλούζ λοτρεκ ταιριάζει
Τουλούζ λοτρεκ = μέγας πουτανιαρης ....μόνιμος θαμώνας μπορντελων και καμπαρέ ...πέθανε από σύφιλη ...αντιμετώπιζε τα " κορίτσια" ως οικογένεια του και τα ζωγράφιζε ...Και ο τεραστιος van gogh τα ειχε με ιεροδουλη στη Χάγη.
Θα μας συγχωρεσει η jo για την κατάχρηση
Ποια κατάχρηση βρε μωρο;Σάμπως μου ανήκει;;Δικό σας είναι κι εγώ φιλοξενούμενη... ( Ενα ευχαριστώ στον @antisthenis και τ αλλά παιδιά, που μας δίνουν βιτρίνα τζάμπα στις εργαζόμενες,να τα λέμε κι αυτά)Και ο τεραστιος van gogh τα ειχε με ιεροδουλη στη Χάγη.
Θα μας συγχωρεσει η jo για την κατάχρηση