Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.928
Λοιπόν.. Από 17 ετών κολλημένη με Salvador Dali εγώ.. πρώτα έμαθα για την ζωή του και μετά άρχισαν να μ αρέσουν τα έργα του..
Ο ξεναγός στο μουσείο του στη Βαρκελώνη μας είχε πει πως οργάνωνε τρέλα όργια με άλογα και μοντέλα ....αλλά αυτός δεν συμμετείχε ενεργά στην παρτουζα .....το φετίχ του ήταν να εκσπερματώνει πάνω στα γυμνά σώματα των μοντέλων.....Λοιπόν.. Από 17 ετών κολλημένη με Salvador Dali εγώ.. πρώτα έμαθα για την ζωή του και μετά άρχισαν να μ αρέσουν τα έργα του..
Δεν εχεις καρτελα κριτικων; γιατι;Ποια κατάχρηση βρε μωρο;Σάμπως μου ανήκει;;Δικό σας είναι κι εγώ φιλοξενούμενη... ( Ενα ευχαριστώ στον @antisthenis και τ αλλά παιδιά, που μας δίνουν βιτρίνα τζάμπα στις εργαζόμενες,να τα λέμε κι αυτά)
Αυτό που είχα πει καποτε και μεταφράστηκε λάθος ,ήταν ότι θα ήθελα να φαίνεται υλικο μου & κριτικές μου (αυτό πουλάω εξάλλου, εμένα)και όχι μονο τσακωμοί...ευτυχώς έχουμε ηρεμία καιρό τώρα και περνάμε φίνα, με τις καυλες μας τα καλαμπούρια μας,τα ζόρια μας..!
Δημιούργημα της Γκαλά..Λοιπόν.. Από 17 ετών κολλημένη με Salvador Dali εγώ.. πρώτα έμαθα για την ζωή του και μετά άρχισαν να μ αρέσουν τα έργα του..
Ήταν ιδιόμορφος καλλιτέχνης μ εναν τρόπο ζωής μες στην ακολασία, τον οποίο τρόπο ζωής ποτέ δεν έκρυψε/απαρνήθηκε...μαγκιά του..Ο ξεναγός στο μουσείο του στη Βαρκελώνη μας είχε πει πως οργάνωνε τρέλα όργια με άλογα και μοντέλα ....αλλά αυτός δεν συμμετείχε ενεργά στην παρτουζα .....το φετίχ του ήταν να εκσπερματώνει πάνω στα γυμνά σώματα των μοντέλων.....
Αγαπητη Νηματοθετη...στα 17 σου...τωρα γνωρισες τον "Mondi"......με μας θα γινει το αντιθετο.....μετα απο την ερωτικη συναντηση.......Λοιπόν.. Από 17 ετών κολλημένη με Salvador Dali εγώ.. πρώτα έμαθα για την ζωή του και μετά άρχισαν να μ αρέσουν τα έργα του..
.....δεν παντρεύομαι αν το πας λαου λαου, είμαι μικρή κάτσε να μεγαλώσω κι άλλο χαχαχαχα!!Αγαπητη Νηματοθετη...στα 17 σου...τωρα γνωρισες τον "Mondi"......με μας θα γινει το αντιθετο.....μετα απο την ερωτικη συναντηση.......
Ήταν και τρομερά φιλάργυρος .....είχε φετίχ με τα δολλάρια...δεν είχε πληρώσει φόρους σχεδόν ποτέ στην ζωή του και προς το τέλος της ζωής του για να μην πάει φυλακή έκανε συμφωνία με το ισπανικό κράτος να δωρίσει μετά θάνατον το μεγαλύτερο μέρος των έργων του στο κράτος ......Ήταν ιδιόμορφος καλλιτέχνης μ εναν τρόπο ζωής μες στην ακολασία, τον οποίο τρόπο ζωής ποτέ δεν έκρυψε/απαρνήθηκε...μαγκιά του..
Αγαπητη μου......που πηγε το μυαλο σου.....στα κουφετα......για την περιποιηση λεω...........δεν παντρεύομαι αν το πας λαου λαου, είμαι μικρή κάτσε να μεγαλώσω κι άλλο χαχαχαχα!!
Ρε πάλι τα ίδια θα λέμε;Το έχω χιλιοεξηγησει, τώρα είναι αργά, πάπαλα,κανείς από τους 300 παρά κάτι δεν θα ξαναγράψει σε καρτέλα, χεστικαν, μου το είπαν εξάλλου κάποιοι, δεν θα γράφουν τα ίδιαΔεν εχεις καρτελα κριτικων; γιατι;
Δημιούργημα της Γκαλά..
Όχι δα ....Μπιουνιουελ Νταλί Λόρκα ήταν ήδη καλλιτεχνικά ενεργοί και με μεγάλη συνεισφορά στο κίνημα το σουρεαλισμου .....η τύπισσα αυτή τον έσερνε από το μουνι και κρατούσε το ταμείο των εκατομμυρίων του ....Δεν εχεις καρτελα κριτικων; γιατι;
Δημιούργημα της Γκαλά..
Μα γιατί θέλω να γίνω κα ΚοκοβικουΑγαπητη μου......που πηγε το μυαλο σου.....στα κουφετα......για την περιποιηση λεω......
............Μα γιατί θέλω να γίνω κα Κοκοβικου
Τι του εξηγείς μωρέ, τι του λέμε τι μας λέει ....!Αγαπήσαμε και θέλει να πλακωθουμε πάλι ...φιρι φιρι το πάει...Όχι δα ....Μπιουνιουελ Νταλί Λόρκα ήταν ήδη καλλιτεχνικά ενεργοί και με μεγάλη συνεισφορά στο κίνημα το σουρεαλισμου .....η τύπισσα αυτή τον έσερνε από το μουνι και κρατούσε το ταμείο των εκατομμυρίων του ....
απο εδω το πας.....απο εκει το πας......παλι για Κουφετα.....Μα γιατί θέλω να γίνω κα Κοκοβικου
Πονηρή η ξανθιά..ατιμία....απο εδω το πας.....απο εκει το πας......παλι για Κουφετα.....
Άμα ζούσε ο λοτρεκ θα ζωγράφιζε τις γαμπες σου ....και αν ήμουν εγώ ζωγράφος θα ζωγράφιζα τα πατουσακια σου ....Τι του εξηγείς μωρέ, τι του λέμε τι μας λέει ....!Αγαπήσαμε και θέλει να πλακωθουμε πάλι ...φιρι φιρι το πάει...
Πονηρη????δεν το νομιζω....ισως εκφραζεις ενδομυχα καποια σκεψη σου....καποια επιθυμια...ποιος ξερει....Πονηρή η ξανθιά..ατιμία....
να συμπληρωσω...και ο Αμαντεο Μοντιλιανι την Ψυχη της....Άμα ζούσε ο λοτρεκ θα ζωγράφιζε τις γαμπες σου ....και αν ήμουν εγώ ζωγράφος θα ζωγράφιζα τα πατουσακια σου ....
Αν οι συμμυστες είναι από σαλουνκα πολύ ευχαρίστως ...@Stefzenios41 και @montiliani ,ετοιμαστείτε για τρίο μαζι μου ,με καυλωσατε και δεν μπορώ να σας ξεχωρίσω!!
Υγ ο @kontolagnos θα κρατάει το φανάρι, τιμωρία χαχαχαχαχα!!!!