ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Καλημέρα Τζο.....
Ο πειραιώτης με αβαταρ τη ΜύκονοΚαλημέρα Τζο.....
Ο πειραιωτης και μυκονιατης συνάμα...50-50..και παναθηναϊκός.....Ο πειραιώτης με αβαταρ τη Μύκονο
ΑντιθέσειςΟ πειραιωτης και μυκονιατης συνάμα...50-50..και παναθηναϊκός.....
Γεια σου Τζο Θεαααααα
Απλα, υπεροχη θεα, καταπληκτικη......
Με σκλαβωνεις.....!!Απλα, υπεροχη θεα, καταπληκτικη......
δεν πιστεύω να το έχεις γυρίσει και σε σκλάβα τώρα εσείς οι Αγγλίδες το έχετε το βίτσιοΜε σκλαβωνεις.....!!
Ποτέ...Δεν είναι το στυλ μου αυτό.. το αντίθετο είμαι, απόλυτα κυριαρχική..άλλο αν το παίζω που και που λίγο..νιάουδεν πιστεύω να το έχεις γυρίσει και σε σκλάβα τώρα εσείς οι Αγγλίδες το έχετε το βίτσιο
Παναγιά δεν θα έρθω γιατί χρησιμοποιείς μαστίγια και σταμπόν και αρχίζω να ανησυχώΠοτέ...Δεν είναι το στυλ μου αυτό.. το αντίθετο είμαι, απόλυτα κυριαρχική..άλλο αν το παίζω που και που λίγο..νιάου
..με ξέρεις, δεν είμαι και τόσο καλό κοριτσάκι..ειδικά με κάποιους που ενοχλούν/σπαταλούν τον χρόνο μου άσκοπα..άλλη κουβέντα όμως αυτή μωρό μου..Παναγιά δεν θα έρθω γιατί χρησιμοποιείς μαστίγια και σταμπόν και αρχίζω να ανησυχώ
Μόλις γυρίσουμε από διακοπές τι να κάνουμε τώρα τώρα φτιάχνω λακουβίτσες στην άμμο και πετάω πλακουτσερές πέτρες στο νερό..με ξέρεις, δεν είμαι και τόσο καλό κοριτσάκι..ειδικά με κάποιους που ενοχλούν/σπαταλούν τον χρόνο μου άσκοπα..άλλη κουβέντα όμως αυτή μωρό μου..
Αχ,σε πεθύμησα...
Αγαπητέ μου σας έχω χάσει,να περνάτε που και που..σας συμπαθώ ιδιαιτέρως ....το γνωρίζετε....
Πω πω πω το ποιό πρόστυχο τόπικ τού bou....
Τρομάζω που διαβάζω...
Κίρκη είσαστε κυρία μου
Το γνωρίζω αγαπητη κυρία...Αγαπητέ μου σας έχω χάσει,να περνάτε που και που..σας συμπαθώ ιδιαιτέρως ....το γνωρίζετε....