Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.924
Κοίτα ένα ξεβρακωμα και γαμησι θα παιχθεί...το ποιος θα το κάνει, δεν ξέρω....Τι σόου λες να εχει; στα 4;
Τελευταία τροποποίηση:
Κοίτα ένα ξεβρακωμα και γαμησι θα παιχθεί...το ποιος θα το κάνει, δεν ξέρω....Τι σόου λες να εχει; στα 4;
Όχι δεν είναι πορνοστάρ,το θέμα είναι ότι με έπιασε στον ύπνο και είδες τι έκανε, μου πήρε κωλαράκι με το μπουρι του ...
.....Δεν υποτιμώ κανένα μέγεθος....έχω δει εγώ μικροτσουτσουνους....θηρία στο κρεβάτι ..είδα κ έπαθα να ηρεμήσω μετά....Τι γλύψιμο, τι από πάνω τι από κάτω, τι μουνι τι κωλος...ζαλαδα από τους γύρους μου ήρθε...!Εγώ πάντως να ξέρετε πως δεν θα σας ταλαιπωρήσω... Ένα εφταμισάποντο έχω με δυο ζαρωμένα, άπαντα έτοιμα προς αποκόλληση.
Τώρα εγώ που δεν κατάλαβα τίποτα πειράζει;;;Κοίτα ένα ξεβρακωμα και γαμησι θα παιχθεί...το ποιος θα το κάνει, δεν ξέρω....
.....Δεν υποτιμώ κανένα μέγεθος....έχω δει εγώ μικροτσουτσουνους....θηρία στο κρεβάτι ..είδα κ έπαθα να ηρεμήσω μετά....Τι γλύψιμο, τι από πάνω τι από κάτω, τι μουνι τι κωλος...ζαλαδα από τους γύρους μου ήρθε...!
......χαβαλέ κάνουμε. Μην δίνεις σημασία παραπάνω ,δεν χρειάζεται..Θες να βάλω μια ωραία τσοντα μου που είσαι νέο αίμα εδω,να την ευχαριστηθείς;;;;Τώρα εγώ που δεν κατάλαβα τίποτα πειράζει;;;
Τώρα εγώ που δεν κατάλαβα τίποτα πειράζει;;;
Το 1977 εννοεί...Ποιό 19;;;
Είπαμε είσαι η βασίλισσα της πιπας!!!Θα σας δω μετά πάλι.
πρίν το 77.Ποιό 19;;;
....Έλα μωρό μου Καλώς ήρθες θα έχουμε στριπτίζ σε λίγο....Είπαμε είσαι η βασίλισσα της πιπας!!!
Δε γίνεται να βαλεις καμια περιπέτεια;......χαβαλέ κάνουμε. Μην δίνεις σημασία παραπάνω ,δεν χρειάζεται..Θες να βάλω μια ωραία τσοντα μου που είσαι νέο αίμα εδω,να την ευχαριστηθείς;;;;
Έχουμε πάρει πόπ κορν κ περιμένουμε!!!....Έλα μωρό μου Καλώς ήρθες θα έχουμε στριπτίζ σε λίγο....
Αυτά είναι τα πιο ωραία καυλα μου!!!....Έλα μωρό μου Καλώς ήρθες θα έχουμε στριπτίζ σε λίγο....
....τα θέλει ο πωπος σου ,μη Ρωτάς πολλά κι εσύ βρεΠοιό 19;;;
Ποιός κρυφομοφυλόφιλος;
....Έλα μωρό μου Καλώς ήρθες θα έχουμε στριπτίζ σε λίγο....
Έλα ντε, το ξεβρακωμα που έλεγα πριν...να το οπου να'ναι ..έρχετεΑπό ορίτζιναλ θήλυ; Ή από καμιά ντραγκ κουίν.
Δεν ξέρω τι εννοείς με το ποιος δεν ξέρω, με φόβισε λίγο..Κοίτα ένα ξεβρακωμα και γαμησι θα παιχθεί...το ποιος δεν ξέρω