Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Όλα πάνω σου για γλύψιμο...Να μην ξέρεις τί να διαλέξεις και που να....τα δώσεις στο τέλος!!
Όλα πάνω σου για γλύψιμο...Να μην ξέρεις τί να διαλέξεις και που να....τα δώσεις στο τέλος!!
Αμάν ζημιααααα...μακάρι να μπορούσα να μπω ολόκληρος μέσα στο κωλαρακι σου και να μην ξαναβγαιναΆντε,στριπτίζ με δόσεις έβαλα χαχαχαχχα!!
Καλημέρα στην κούκλα!....τα θέλει ο πωπος σου ,μη Ρωτάς πολλά κι εσύ βρε
Με όλο το σεβασμό, αλλά τον @billgun τον έχω σταθερό πελάτη, είναι αρκετά σοβαρός σ όλη την συμπεριφορά του, άκρως μουνοδουλος !!Δεν γνωρίζω τι έχετε μεταξύ σας, αλλά καταθέτω την προσωπική μου άποψη εφόσον τον γνωρίζω.Αν ήταν κάποιος που δεν γνώριζα δεν θ ασχολιομουν καν, όπως εξάλλου απέχω από άσκοπες κόντρες εδώ και καιρό..Ρε μαλακα @billgun , έκανες κλώνο για να θαυμάσεις την πουτσα του άλλου ρε λυσαρη;
Καλημέρα αγόρι, οτιδήποτε το ανακοινώνω εδώ,μου αρέσουν έξαλλου τα δωράκια, ειναι γνωστό,μείνε συντονισμένος και θα δεις χαχαχαχα!!Καλημέρα στην κούκλα!
Με τον πρωϊνό καφά διάβασα πολλές-πολλές σελίδες σου πισω και κάτι άρχισα να καταλαβαίνω! Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί εσύ ή όποιος το διαχειρίζεται το θέμα δεν τους πετάει έξω!
Επίσης μία απορία γιατί μπερδεύτηκα, είδα το δώρο σου στις 1.000 σελίδες και είδα και μετά την ανακοίνωσή σου για το δώρο στις 2.000 σελίδες! Αργότερα όμως αναφέρεις απάντηση σε σχόλιο ότι θα κάνεις μία μικρή παρτούζα στις 1.300, ένα δωρο έκπληση στις κριτικές και μία μεγάλη στις 1.500! Τι να περιμένουμε τελικά? Δεν είναι να χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες!
...to the point!.... ε ναι όσο πιο βαθιά τόσο καλύτερα χαχαχαχα!!!
..talk of the town για πολύ καιρό ακόμη σε κόβω φάτσα μου χαχαχαχα...to the point!
...κατεβαινω σε 3 μερες, κανονιστε να μου κοψετε τα τυχερα!..talk of the town για πολύ καιρό ακόμη σε κόβω φάτσα μου χαχαχαχα
Ότι καλύτερο για πρωινό.. καλημέρα και σ εσένα γλυκάκιΑγοράκια μου, θα σας αφήσω γιατί έχω αρκετή δουλίτσα σήμερα ,θα σας δω αργότερα...ηρεμία και καυλες!!
Βρε παιδιαααα αφήστε την να πάρει μια ανάσαΝα ενημερώσω ,σήμερα μέχρι 9 το βράδυ είμαι κλεισμένη,αύριο θα μου δώσω ρεπό!
Καυλα είσαι έτσι κ αλλιώςΑγοράκια μου, θα σας αφήσω γιατί έχω αρκετή δουλίτσα σήμερα ,θα σας δω αργότερα...ηρεμία και καυλες!!
Δεν υπάρχει μόνο το βάθος....υπάρχει και το παχος-παθος......... ε ναι όσο πιο βαθιά τόσο καλύτερα χαχαχαχα!!!
Δεν μασάω πουθενά..λιπαντικό να υπάρχει μπόλικοΔεν υπάρχει μόνο το βάθος....υπάρχει και το παχος-παθος.....
Θυμάσαι τον Κουρκουλο στο ελληνικό που έλεγε οχι άλλο κάρβουνο;!Εγώ θα φωνάξω Όχι άλλη πουτσα!!!Ρεπάρεις, ρεπάρεις καί πούτσ@ δέν θά πάρεις?..
...δέν φταίω εγώ τώρα!!!!!!!!
Να είσαι καλά αγορι!!Σ ευχαριστώ που με τιμήσες και ήρθες ,πέρασα πολύ όμορφα μαζί σου κι εγώ!Ευγενικος και χαλαρός μεν, αλλά στο σεξ μου βγήκες αγρίμι,με εξέπληξες χαχαχαχα!!!!!Σημερινή συνάντηση με την Jo,η οποία μου είχε κινήσει την περιέργεια διαβάζοντας το νήμα της εδώ και καιρό και μόλις βρήκα την ευκαιρία κανόνισα συνάντηση ερχόμενος από επαρχία. Η συνεννόηση πανεύκολη. Κλείσαμε μια ωρίτσα στο Madison, ίσως να επρεπε και παραπάνω. Πιπα για σεμινάριο, η γυναίκα είναι ρουφηχτρα. Καβαλημα άγριο και 1η κατάθεση στη μουναρα της σε ιεραποστολικο. Χαλάρωμα και 2ος γύρος μόνο πιπα και κατάθεση στο στόμα της. Η Jo από κοντά είναι όπως στις φώτο!!!! Το υλικό που ανεβάζει ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι μια μιλφαρα με όλη τη σημασία της λέξης!!!! Jo εις το επανιδειν!!!