περεπιμπτωντος βλεπωντας τις νεες σου φωτος ομορφυνες πιο πολυ απο τοτε,υπερμουναρος εγινες κοπελαρα μου.εγω θα προσπαθησω με την πρωτη ευκαιρια,και αν βρεις κενο θα το καψουμε .......
καληνυχτα τωρα μην σε κουραζω αλλο.....
περεπιμπτωντος βλεπωντας τις νεες σου φωτος ομορφυνες πιο πολυ απο τοτε,υπερμουναρος εγινες κοπελαρα μου.εγω θα προσπαθησω με την πρωτη ευκαιρια,και αν βρεις κενο θα το καψουμε .......
???????Μπορώ να ντουμπλάρω εγώ το καυλι αν υπάρχει πρόβλημα χρόνου και βάζετε τα λόγια μετά. Όλα για την τέχνη ρε αδελφέ
σορρυ για την εκφραση,δεν ηθελα να σε προσβαλω,παραβιασα λιγο την εχεμυθεια και παλι σορρυ.Κλαίω σταματήστε ????
Το καλύτερο της βραδιάς..Καταπιολα ????
Σ ευχαριστώ μάτια μου..δε με κούρασες σιγά!!! Άλλαξα αρκετά, κι άλλοι παλιοί μου το έχουν πει..Κανόνισε να σε δω..φιλιάπερεπιμπτωντος βλεπωντας τις νεες σου φωτος ομορφυνες πιο πολυ απο τοτε,υπερμουναρος εγινες κοπελαρα μου.
καληνυχτα τωρα μην σε κουραζω αλλο.....
Είχε τόσο γέλιο πραγματικά μου έφτιαξε το κέφι!!!σορρυ για την εκφραση,δεν ηθελα να σε προσβαλω,παραβιασα λιγο την εχεμυθεια και παλι σορρυ.
Μη γελάς ρε jo.. Για την τέχνη το κάνω. Μη νομίζεις ότι βρήκα ευκαιρία να στον δώσω πίπα.??????????
Εσύ όπου βρεις τρύπα μου άδεια χωσε ????Μη γελάς ρε jo.. Για την τέχνη το κάνω. Μη νομίζεις ότι βρήκα ευκαιρία να στον δώσω πίπα.???
Έχω το ελεύθερο. Σας έχω μάρτυρες ολουςΕσύ όπου βρεις τρύπα μου άδεια χωσε ????
Καλό, καλό, όχι κακό. Θα το διαπιστώσεις άμα βρεθούμε.
τζο καυλα μου θα μου τα καταπιεις οταν ξανασυναντηθουμε?Έχεις αδυναμία στις ξανθιές Ε?
Να τα πουμε πριβέ αυτά?????τζο καυλα μου θα μου τα καταπιεις οταν ξανασυναντηθουμε?
ναι εχεις δικιο ξεφυγα.Να τα πουμε πριβέ αυτά?????
και οτι εγινε κατι πριν χρονια αυθορμητα δεν λεει κατι.ναι εχεις δικιο ξεφυγα.
Κάβλες καταλαβαίνωναι εχεις δικιο ξεφυγα.
εμ αληθεια λες κοπελα μου αλλα μου κολλησε αυτο το απογευμα και ας περασανε τα χρονια.Κάβλες καταλαβαίνω
Άκουσα τη μαγική λέξη και ήρθαΚάβλες καταλαβαίνω
Άκουσα τη μαγική λέξη και ήρθ
Εγω που θα γίνω μέχρι και κομπάρσος για εκείνο το βιντεάκι; Ποιός άλλος θα δεχτεί να βάλει το καυλι του να παίξει σε σκηνή χωρίς να λέει μια κουβέντα;;;;Μη χάσεις εσύ!
Γιατί ήθελες μονόλογο,???Εγω που θα γίνω μέχρι και κομπάρσος για εκείνο το βιντεάκι; Ποιός άλλος θα δεχτεί να βάλει το καυλι του να παίξει σε σκηνή χωρίς να λέει μια κουβέντα;;;;
Πάνω κάτω μονόλογος θα είναι γιατι δεν ξέρω τι θα μπορείς να πεις εσύ με το ματσαφλαρι μου στο στόμα σουΓιατί ήθελες μονόλογο,???
Κεφατος ήρθες από τη δουλειά βλέπω!!πωπω νύσταξα τώρα όμως, Άντε σε είδα τα είπαμε δεν έχεις παράπονο πάω νανι ?Πάνω κάτω μονόλογος θα είναι γιατι δεν ξέρω τι θα μπορείς να πεις εσύ με το ματσαφλαρι μου στο στόμα σου