anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
αν σου πουμε να περπατησεις με τα χερια θα το κανεις ...?Να μη.βαλω λες ?
αν σου πουμε να περπατησεις με τα χερια θα το κανεις ...?Να μη.βαλω λες ?
Έχεις μια τάση να.με μπερδεύεις..αν σου πουμε να περπατησεις με τα χερια θα το κανεις ...?
Έχεις μια τάση να.με μπερδεύεις..
Χαχαχχαχαχχαχαχχαχ!!!!!!
Delicious.......
Το θέμα είναι ότι έχω βάλει τόσες φορές το κωλο μου φωτο που το εξαντλησα, θα αρχίσω να βάζω το κωλο της καρντασιαν γι αλλαγή τι λες?Delicious.......
Μπαααααααα......... όχι πως είναι άσχημος της Καρντάσιαν, αλλά ο δικός σου μ'αρεσει περισσότερο........Το θέμα είναι ότι έχω βάλει τόσες φορές το κωλο μου φωτο που το εξαντλησα, θα αρχίσω να βάζω το κωλο της καρτασιαν γι αλλαγή τι λες?
Γι αυτό σ αγαπάω εσένα ????,δε σ έχω στολίσει ποτέ!????Μπαααααααα......... όχι πως είναι άσχημος της Καρντάσιαν, αλλά ο δικός σου μ'αρεσει περισσότερο........
Δεν πιστεύω πως σ'εχω προκαλέσει ποτέ για στόλισμα, ή μήπως όχι και ξεχνάω, είπαμε, ου γαρ έρχεται μόνον.......Γι αυτό σ αγαπάω εσένα ????,δε σ έχω στολίσει ποτέ!????
Δεν πιστεύω πως σ'εχω προκαλέσει ποτέ για στόλισμα, ή μήπως όχι και ξεχνάω, είπαμε, ου γαρ έρχεται μόνον.......
Προς στιγμήν σκέφτηκα τη κριτική που έγραψα, δεν ήταν και πολύ αποθεωτικη, αλλά έγραψα όπως ακριβώς βίωσα τη συνάντησή μας, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, οπότε έχω τη συνείδηση μου ήσυχη.........Εσύ ποτέ..?
Είσαι εσύ μια κρυφοπληγιτσα.......Θα καληνυχτίσω κάπου εδώ με μια φρέσκια φωτο..
ας σταματήσουν να τρολάρουν στης Κατρινα και στης μαγδας και σειρά έχει και το εδώ νήμα!
η φαγουρα ειναι αν η συγκεκριμενη σας κοβει μεροκαματα ...
αν σας κοβει παω πασο θα τα βρειτε μεταξυ σας ...
αν οχι και το τρολαρισμα εχει τα ορια του ...
Άργησες θα σε μαλώσω..?Ρε κοίτα μέρα που βρήκα να πνίγομαι στη δουλειά. Έγινε του πατου της jo το κάγκελο και εγώ λείπω....
Εγώ..??Είσαι εσύ μια κρυφοπληγιτσα.......
Καληνύχτα.
Ένεκα της καταστάσεως μανίτσα μου. Συμπαθα το φτωχό πλην τίμιο παλικάρι. Για ένα κομμάτι ψωμί και ένα καυλωμένο μουνάκι τρέχω όλη μέραΆργησες θα σε μαλώσω..?
Όχι το δικό μου μουνάκι ..??Ένεκα της καταστάσεως μανίτσα μου. Συμπαθα το φτωχό πλην τίμιο παλικάρι. Για ένα κομμάτι ψωμί και ένα καυλωμένο μουνάκι τρέχω όλη μέρα
Για το δικό σου μουνάκι λέω ρε jo. Εκτός και αν δεν είναι καυλωμένοΌχι το δικό μου μουνάκι ..??