Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.450
Μονίμως..Καλά,κάτσε να σε δω λίγο και σένα και φεύγω ..Για το δικό σου μουνάκι λέω ρε jo. Εκτός και αν δεν είναι καυλωμένο
Μονίμως..Καλά,κάτσε να σε δω λίγο και σένα και φεύγω ..Για το δικό σου μουνάκι λέω ρε jo. Εκτός και αν δεν είναι καυλωμένο
Το ξανθό είναι και φυσικό; τι λες τώρα;;;Μα.εχω βραιο
Μα έχω ωραίο φυσικό ξανθό καρέ δε θέλω περούκα.. ? θα με τρωει
Κακό που μας βρήκε!!!!!Το ξανθό είναι και φυσικό; τι λες τώρα;;;
Σου έλειψα εεεε;;;Μονίμως..Καλά,κάτσε να σε δω λίγο και σένα και φεύγω ..
Της Εφορείας;;;Jo μία αδιάκριτη ερώτηση. Πόσοι είναι οι περισσότεροι που έχεις πάρει σε μία μέρα;
???Σου έλειψα εεεε;;;
Θα σου πω πρβJo μία αδιάκριτη ερώτηση. Πόσοι είναι οι περισσότεροι που έχεις πάρει σε μία μέρα;
Έκανες χαρτί χωρίς εμένα σήμερα και τα πήγες περίφημα. Μήπως να λείπω συχνά
γεια σου ρε jo με τα ωραια σου εισαι η μεγαλυτερη καταπιολα που γνωρισα ποτε.να σαι καλα κοπελα μου ακομη το θυμαμαι και ας εχουνε περασει χρονια,Κακό που μας βρήκε!!!!!
Ήταν αληθινή..Αυτό δεν έχει σημασία??Και δεν έγραψες κάτι άσχημο!!!Τι πάει να πει αποθεωτική, μόνο τέτοιες νομίζετε ότι θελω?!ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΉ ΚΡΙΤΙΚΉ ΘΕΛΩ Όχι τη ψεύτικηΠρος στιγμήν σκέφτηκα τη κριτική που έγραψα, δεν ήταν και πολύ αποθεωτικη, αλλά έγραψα όπως ακριβώς βίωσα τη συνάντησή μας, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, οπότε έχω τη συνείδηση μου ήσυχη.........
??? ακούστηκε Κάπως αλλά Ευχαριστώ!!Θα ήσουν από τα πρώτα ραντεβού μου..στάνταρ ?γεια σου ρε jo με τα ωραια σου εισαι η μεγαλυτερη καταπιολα που γνωρισα ποτε.να σαι καλα κοπελα μου ακομη το θυμαμαι και ας εχουνε περασει χρονια,
ΠριβεΤι είναι το πρβ
ναι σωστα ητανε ενα και μοναδικο,θα ηθελα να ξανακανουμε αλλα φοβαμαι οτι δεν προλαβαινεις πλεον και θα μπω σε μακρα λιστα αναμονης.??? ακούστηκε Κάπως αλλά Ευχαριστώ!!Θα ήσουν από τα πρώτα ραντεβού μου..στάνταρ ?
εεεμ ειπες καληνύχτα χωρίς να με περιμένεις. Ποιός σου φταίει μετά;Πάνω που είπα καληνύχτα άρχισαν τα ωραία ???
ναι σωστα ητανε ενα και μοναδικο,θα ηθελα να ξανακανουμε αλλα φοβαμαι οτι δεν προλαβαινεις πλεον και θα μπω σε μακρα λιστα αναμονης.
???εεεμ ειπες καληνύχτα χωρίς να με περιμένεις. Ποιός σου φταίει μετά;
???????Σου έλειψα εεεε;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Της Εφορείας;;;
εγω θα προσπαθησω με την πρωτη ευκαιρια,και αν βρεις κενο θα το καψουμε .......Για χάρην του παλιού καιρού να αναβιώσουμε πάλι εκείνη τη μαγική πίπα !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
???
Καλό, καλό, όχι κακό. Θα το διαπιστώσεις άμα βρεθούμε.Κακό που μας βρήκε!!!!!