efialtis1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 378
- Πόντοι
- 21
Και να πεσουν θα τα μαζεψουμε εμεις.
Τa συγκεκριμένα νήματα που αναφέρεις είναι μόνο για τρολάρισμα ...ας σταματήσουν να τρολάρουν στης Κατρινα και στης μαγδας και σειρά έχει και το εδώ νήμα!
δεν ξέρω, εγώ τα βλέπω στα call girls τα νήματα αυτά και στο μασαζ!Τa συγκεκριμένα νήματα που αναφέρεις είναι μόνο για τρολάρισμα ...
αν βλέπεις εσύ κάτι διαφορετικό okay ο καθένας βλέπει με τα μάτια του ...
Ο αλλος ο ανώμαλος τι ηθελε να καταπιεις,Όχι ακόμη, έχω πρωινή προπόνηση σε λιγο,μετα θα μαγειρέψω, να σου πω το ξέρεις ότι με.10ποντο πάω πάνω από 1,80..κλάψε ????
δεν ξέρω, εγώ τα βλέπω στα call girls τα νήματα αυτά και στο μασαζ!
Δεν τα βλέπω στα θέματα της κοινότητας που πράγματι είναι για τρολάρισμα!
Τέλος απο την ώρα...τι λέω απο την ημέρα που ήσουν τόσο ευαίσθητος για το τρολάρισμα στο παρόν νήμα, θα διαπιστώσεις ότι συνεχίζεται και χωρίς εμένα.
Μάλλον κάνα Ντεπόν..δε ξέρω. ?Ο αλλος ο ανώμαλος τι ηθελε να καταπιεις,
Δεν κατάλαβα ο καψερός
Σου έχω εμπιστοσύνη bro. Μπορώ να λείπω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ?Χαλάρωσε ,θα σκουπίσουμε και θα μαγειρεψουμε,
Το παιδι θα γυρίσει μονο του απ το σχολείο.
Σου έχω εμπιστοσύνη bro. Μπορώ να λείπω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ?
Καλημέρα Τάσο ?τρολλαρισμα εγω ξερω οτι ειναι τα ασχετα θεματα με το εκαστοτε νημα
αν θεωρειτε τρολλαρισμα η συμμετοχη της κοπελας και η κουβεντα με τα μελη του φορουμ πρωτη φορα το ακουω... την καλημερα μου σε ολους
τι εννοεις .
Ότι Πιο υγιές.. πίστεψε με..?Μετά το χθεσινό μπαίνω και ριχνω κλεφτές ματιές. Είναι κακό αυτό;
Ότι Πιο υγιές.. πίστεψε με..?
Ωραία εικόνα για πρωινό ξύπνημα, αλλά αν δεν φαίνονται οι ρωγιτσες, μισή δουλειά κάνουμε........Ώρα να ετοιμαστώ...σας φιλώ και τα λέμε..
Έχω παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα.. ☺Ωραία εικόνα για πρωινό ξύπνημα, αλλά αν δεν φαίνονται οι ρωγιτσες, μισή δουλειά κάνουμε........
Πάντα έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση.Έχω παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα.. ☺
Πάλι βρακάκι βλέπω, τελικά μάλλον είσαι ντροπαλή κι ας το παίζεις τσιριμπιμ τσιριμπομ........One more..
Το Luna park της καυλας είναι το νήμα σουΈχω παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα.. ☺