amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
Καλημέρα χα χα χα...η ηλικια σου
Ακριβως στην γωνία απέναντι είναι τό 99.... γιά τούς <<ψαγμένους>> κυρίους.....
υ.γ. Τό ψαράδικο.
Καλημέρα χα χα χα...η ηλικια σου
Καλημέρα μανούλα μου . ΜανουλομανουλοΚαλημέρα αγόρια μου..!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν ήταν ο Σοχο..Ελα ΣΟΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ............ΤΖΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
8 καλημερα στα 13 μυνηματα καλα το πας .... τα υπολοιπα ειναι καλησπερα ...θα μας πεις καμια καληνυχτα τουλαχιστον??Καλημέρα σε όλους!
Mutual masturbation δηλαδή!!Σου το ξαναείπα... θα μου αρκούσε να είμαι απέναντί σου και να σε βλέπω έτσι!!!
Καλοκαίρι τώρα το σπρώξε γλύψε έχει εξαντληθεί και στα περίπτερα!Εμένα πάλι γλύψιμο και φιλιά ενώ ήταν σχεδον απαγορευτικά για πελάτες ,τα έβαλα στο μενού και η καυλα βαράει κόκκινο....έχουν τρελαθεί τ αγόρια !!!!
Με μια χρυσή παλαιας κοπής πόσες φορές μπορώ να χυσω?Γελάμε, αλλά έτσι όπως πάει η οικονομία μέ βλέπω να παίρνω πίπες για 6 αβγά χαχαχαχαχαχα!!!!
Πρόσεχε τον Οδυσσέα!Καιρο παρακολουθω το νημα και το site γενικοτερα απλα χθες αποφασισα να ανοιξω λογαριασμο ..ισως γινω και εγω ενας απο το πολλους μνηστηρες εδω μεσα
Να πάτε στο fun4two!Αμαν. Θα σε περιμένω εκεί στην πόλη του Έρωτα! θα περάσουμε τελεια
Δασκαλεεεε!!!!Καλημερα. Ευτυχως κοιμηθηκα νωρις. Διοτι με αυτο το υπεροχο θεαμα θα ειχαμε ξενυχτια αγρια. Εισαι το πιο καβλιαρικο μωρο ever.
Πιανισταααα!!!Καλημερα ομορφια μου..!!
Οι μουναρες δεν έχουν ηλικια!Ουστ ρε χαχαχαχχα!!
Αυτά κάνεις και οι παντρεμένοι σεληνιαζονται !!!Πάπαλα για σήμερα....
Goodnight boys...
Έτσι μωρό μου,δεν υπάρχει ηλικία!!!Πιανισταααα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι μουναρες δεν έχουν ηλικια!
@Sexyjoanna Να πάμε;Να πάτε στο fun4two!
Θα με παρετε μαζι?@Sexyjoanna Να πάμε;