Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.526
Κουκλαρα μου πανεμορφη..!!!
Super Top Model
Κουκλαρα μου πανεμορφη..!!!
Super Top Model
Αγαπητε φιλε, σε παρακαλω πολυ να μας το προσεχεις το κοριτσι μας εκει στα ξενα..σε περιμένω εκεί στην πόλη του Έρωτα! θα περάσουμε τελεια
Και να με αποκαταστησει αν μ εκθέσει στην γειτονιά χαχαχαχαχαχα !!!Αγαπητε φιλε, σε παρακαλω πολυ να μας το προσεχεις το κοριτσι μας εκει στα ξενα..
Εννοειται!! Βεβαιως, βεβαιως..!! χαχαχαχα..!!Και να με αποκαταστησει αν μ εκθέσει στην γειτονιά χαχαχαχαχαχα !!!
Εννοείται φίλε. θα είναι στα καλύτερα χέρια. Στα ωπα ωπα θα την έχω εδω στα ξέναΑγαπητε φιλε, σε παρακαλω πολυ να μας το προσεχεις το κοριτσι μας εκει στα ξενα..
Πέραν πλάκας, αν δεν είχα υποχρεώσεις και ευθύνες εδώ Ελλάδα, την έκανα άνετα για εξωτερικό..Αυτό έλεγα μ έναν πελατη μου που είδα χθες,ζει Νέα Υόρκη μόνιμα και έρχετε 3,4φορές τον χρόνο, ουδεμία σχέση στυλ ζωής εκεί ,μ εδώ..μην πας μακρια , ακόμη και Αγγλία που την ζω συχνά,το επίπεδο διαφέρει κατά πολύ...στο εργασιακό ειδικά..Εννοείται φίλε. θα είναι στα καλύτερα χέρια. Στα ωπα ωπα θα την έχω εδω στα ξένα
Ναι βρε κορίτσι μου. Καμια σχέση το εξωτερικό το Εξωτερικό με την Ελλάδα ειδικά οι ανεπτυγμένες χώρες.Πέραν πλάκας, αν δεν είχα υποχρεώσεις και ευθύνες εδώ Ελλάδα, την έκανα άνετα για εξωτερικό..Αυτό έλεγα μ έναν πελατη μου που είδα χθες,ζει Νέα Υόρκη μόνιμα και έρχετε 3,4φορές τον χρόνο, ουδεμία σχέση στυλ ζωής εκεί ,μ εδώ..μην πας μακρια , ακόμη και Αγγλία που την ζω συχνά,το επίπεδο διαφέρει κατά πολύ...στο εργασιακό ειδικά..
Αγγλία λογω καταγωγής, την έχω ζήσει και τα ξέρω,εκεί δουλεύεις αν θες να δουλέψεις και σε ΟΠΟΊΑ ηλικία!Ναι βρε κορίτσι μου. Καμια σχέση το εξωτερικό το Εξωτερικό με την Ελλάδα ειδικά οι ανεπτυγμένες χώρες.
Αν βρεις κάτι σε μια καλή χώρα ακόμη και Αγγλία να πας. θα δεις τεράστια διαφορά στην ποιότητα και τρόπο ζωής.
Στο εργασιακό άστα. Μισθοί πείνας εκεί με ενα κράτος μπανανία. Δεν υπάρχει ανέλιξη...
Μου είχαν κάνει πρόταση να έρθω Ελλάδα πριν 2 χρόνια με 1/5 του μισθού που πέρνω τώρα και όταν τους το είπα με είχαν αποκαλέσει καιροσκόπο χαχα
Αγγλία παω και κάνω training σε νεους ειδικευόμενους.Αγγλία λογω καταγωγής, την έχω ζήσει και τα ξέρω,εκεί δουλεύεις αν θες να δουλέψεις και σε ΟΠΟΊΑ ηλικία!
Εννοείται, οτι ισως την κάνω εκεί κάποτε μόνιμα , απλά είναι η άλλη επαγγ μου ιδιότητα που με περιορίζει για κάποια χρόνια..Έχω ρίξει χρήμα εκεί βλέπεις & πάει καλα...Τεσπα..Αγγλία παω και κάνω training σε νεους ειδικευόμενους.
Μια χαρα τότε, λογικά θα έχεις και το διαβατήριο. Γιατί δεν τ σκέφτεσαι σοβαρά;
Ναι κάτι κατάλαβα...όμως και εκεί έχει αρκετή δουλειά στον τομέα σου..και με καλά λεφτάΕννοείται, οτι ισως την κάνω εκεί κάποτε μόνιμα , απλά είναι η άλλη επαγγ μου ιδιότητα που με περιορίζει για κάποια χρόνια..Έχω ρίξει χρήμα εκεί βλέπεις & πάει καλα...Τεσπα..
Φυσικα θα την προσεχει, σε βιτρινα θα την εχει,Αγαπητε φιλε, σε παρακαλω πολυ να μας το προσεχεις το κοριτσι μας εκει στα ξενα..
Πες μου οτι δεν εχεις παρει ακομα φουρναρη να πηδηχτώ απ το παραθυρο....Δεν ξέρω τι είναι το φουρνοξυλο ...
Απ ότι θυμάμαι, ζαχαροπλάστη έχω πάρει...φούρναρη οχι..Πες μου οτι δεν εχεις παρει ακομα φουρναρη να πηδηχτώ απ το παραθυρο.
Όχι ρε με τίποτα..είμαστε για upper class λεμε!Φυσικα θα την προσεχει, σε βιτρινα θα την εχει,
Εκει, στα red lights
Ωραία πολη, ανεξάντλητη, η ομορφοτερη της ευρωπης.Όχι ρε με τίποτα..είμαστε για upper class λεμε!
Ε τι μπρίκια κολλάμε!Όχι ρε με τίποτα..είμαστε για upper class λεμε!