greeklovems
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.458
- Πόντοι
- 1.191
Καλησπέρα πληροφορίες για συναντήσει με την κοπέλα
Ε...άμα θέλετε, με ρωτάτε..εγώ είμαι η κοπέλα...Καλησπέρα πληροφορίες για συναντήσει με την κοπέλα
Μπορείς να μου στείλεις λίγο προσωπικό να συννενοηθουμε για συναντήσειΕ...άμα θέλετε, με ρωτάτε..εγώ είμαι η κοπέλα...
Ακριβως πανω απ το αιτημα σου γραφει ¨Καλησπέρα πληροφορίες για συναντήσει με την κοπέλα
Λογικά δεν θα το είδε ο κύριος, παντως έχει πλάκα λίγο ότι μου αφήνουν κάποιοι κύριοι πμ και με ρωτάνε τι πρόγραμμα κάνω, πως ειμαι εμφανισιακά κλπ ,σ ένα νήμα 1000 σελίδων φουλ υλικό/κριτικές !!!Ακριβως πανω απ το αιτημα σου γραφει ¨
Ραντεβου σε χώρο μου Κατεχάκη ,είτε χοτελ Madison Κατεχάκη, μισή ώρα 50€ (και με αναλ)για 1 εκτόνωση, η 80 € μια ώρα για 2 εκτονωσεις!6997944937
-ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΗ-
Ραντεβού ξεκινώ 12:00 & μετά!¨
Του βγήκαν τα μάτια από άλλα που είδε εδώ μέσα. Που να δει τις πληροφορίες...Λογικά δεν θα το είδε ο κύριος, παντως έχει πλάκα λίγο ότι μου αφήνουν κάποιοι κύριοι πμ και με ρωτάνε τι πρόγραμμα κάνω, πως ειμαι εμφανισιακά κλπ ,σ ένα νήμα 1000 σελίδων φουλ υλικό/κριτικές !!!
Ειναι η κατηγορία μελων που θελουν το μ@@νί στο πιάτο,Λογικά δεν θα το είδε ο κύριος, παντως έχει πλάκα λίγο ότι μου αφήνουν κάποιοι κύριοι πμ και με ρωτάνε τι πρόγραμμα κάνω, πως ειμαι εμφανισιακά κλπ ,σ ένα νήμα 1000 σελίδων φουλ υλικό/κριτικές !!!
Καλημερα. Ευτυχως κοιμηθηκα νωρις. Διοτι με αυτο το υπεροχο θεαμα θα ειχαμε ξενυχτια αγρια. Εισαι το πιο καβλιαρικο μωρο ever.Πάπαλα για σήμερα....
Goodnight boys...
104: Μηπως εννοειτε του 114:
Καλημέρα σάς κύριοι & κυρία...
Έχω να δω τόσο κινητικότητα σε topic από την εποχή του 104..
καλημερουδια ομορφηΚαλημέρα αγόρια μου..!!
Αυτά είναι...να γλείφεις τις δύο τρυπουλες και μετά να τον καρφώνεις εναλλάξ... ωραίος κωλος Τζο με έφτιαξεςΠάπαλα για σήμερα....
Goodnight boys...
Καλημερα ομορφια μου..!!Καλημέρα αγόρια μου..!!
no104: Μηπως εννοειτε του 114:
Ώπα γυμνή κοιμάσαι!!θα κρυώσεις κοριτσάρα μουΚαλημέρα αγόρια μου..!!
Καλημέρα σάς κύριοι & κυρία...
Έχω να δω τόσο κινητικότητα σε topic από την εποχή του 104..
η ηλικια σουΤο 104 τι ήταν καλέ;;
η ηλικια σου