Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
fun4two λέει οπότε δύσκολοΘα με παρετε μαζι?
fun4two λέει οπότε δύσκολοΘα με παρετε μαζι?
Γιατί?fun4two λέει οπότε δύσκολο
Δύο εναντίον ενός,το καλυτερο!!Χιλιοι καλοί χωράνε έλεγε ένας φιλος ,εγώ είμαι large και μπορώ να σας πάρω όλους μαζί χαχαχαχαχα!!
Άντε την κάνω πάλι!!
μπερδεψες τους αρχαιους θεους με τα ανθρωπακιαΠρόσεχε τον Οδυσσέα!
Το πρώτο ραντεβού μου για σήμερα ήσουν ...Μες στην καυλα ..στο δεύτερο μετά που ακολούθησε, είχα διάθεση ήδη φτιαγμένη...Πολύ σημαντικό να ξεκινάς την μέρα με θετικούς ανθρώπους γιατί συνεχίζει όλη η μέρα καλά..!Καλησπερα ......
Πέρασα σήμερα απο Τζο ...... επιβεβαιώνω οτι ΟΟΟΟΛΑ οσα ακούγονται για το κορίτσι είναι αλήθεια .
Εν συντομία και επιγραμματικά να τα ξανα πω . Καθαρή , χαμογελαστή , πρόθυμη , και ΚΑΥΛΙΑΡΑ .
Ευχαριστω Τζο ...... see you soon
Hello jo!Καλησπέρα αγαπημένε!!
Πανεμορφη, λαμπερη και με καβλιαρικη διαθεση οπως παντα το κοριτσακι μας.Καλησπέρα στ αγόρια!
Γεια σου αγοράκι μου..!!Παντα με καυλες, εννοείται!Πανεμορφη, λαμπερη και με καβλιαρικη διαθεση οπως παντα το κοριτσακι μας.
Μωρό μου ,και εγώ ζόρι λίγο τραβώ με ραντεβού και προπονήσεις ,αλλά ευτυχώς αντέχω γιατι γουστάρω και τα 2!Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη μανάρι μου γι αυτό χάθηκα!!Καλησπέρα!!!
Μαλλον θα θελει να την απαυτώσει την κυρια αλλα το παει λάου λάου για να του κάτσει8 καλημερα στα 13 μυνηματα καλα το πας .... τα υπολοιπα ειναι καλησπερα ...θα μας πεις καμια καληνυχτα τουλαχιστον??
...απο 'δω το πας, απο ΄κει το πας, στην 10αρα παρτουζα το φερνεις συνεχεια!Χιλιοι καλοί χωράνε έλεγε ένας φιλος ,εγώ είμαι large και μπορώ να σας πάρω όλους μαζί χαχαχαχαχα!!
Ε και;Ο πρώτος η ο τελευταίος θα είναι που θέλει να με πηδήξει;;χαχαχαχα!!Μαλλον θα θελει να την απαυτώσει την κυρια αλλα το παει λάου λάου για να του κάτσει
Εννοείται....τώρα ψήνω φάση με 2 φίλους μου προς το παρών .....απο 'δω το πας, απο ΄κει το πας, στην 10αρα παρτουζα το φερνεις συνεχεια!
Ο κοντε πουτσας τι απέγινε;Ε και;Ο πρώτος η ο τελευταίος θα είναι που θέλει να με πηδήξει;;χαχαχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείται....τώρα ψήνω φάση με 2 φίλους μου..
Δεν κρατάω απουσίες ρε αγόρι που να ξέρωΟ κοντε πουτσας τι απέγινε;
Κείται μακράν σαν την Κύπρον;
....τι το ταλαιπωρεις τοτε? Στην βραση κολλαει το σιδερο.Εννοείται....τώρα ψήνω φάση με 2 φίλους μου προς το παρών ..