Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.594
- Πόντοι
- 8.346
Επιθετικό μάρκετινγκ..Εγώ πάλι.θα προτιμούσα τη πουτσ@ σου εκεί μέσα....
Επιθετικό μάρκετινγκ..Εγώ πάλι.θα προτιμούσα τη πουτσ@ σου εκεί μέσα....
.....είπα αυτό που προτιμώ ρε μωρό...από το στρινγκ, καλύτερα αυτή εκεί μέσα.Επιθετικό μάρκετινγκ..
Η ειλικρίνεια είναι προσόν χαχα.....είπα αυτό που προτιμώ ρε μωρό...από το στρινγκ, καλύτερα αυτή εκεί μέσα.
Με γ@μησες . Τώρα δεν μπορώ να πω τίποτα . Θα φάω τα κάγκελαΕγώ πάλι.θα προτιμούσα τη πουτσ@ σου εκεί μέσα....
.....προτιμώ να γ@μησεις εσύ εμένα...Με γ@μησες . Τώρα δεν μπορώ να πω τίποτα . Θα φάω τα κάγκελα
Είσαι αδίστακτη . Χτύπα κι αλλο.....προτιμώ να γ@μησεις εσύ εμένα...
Κι εγώ σε αγαπώ καυλοραπανοΕίσαι αδίστακτη . Χτύπα κι αλλο
Και εμεις θελουμε να μπουμε σε μια απο τις δυο υπεροχες τρυπουλες σου καβλιαρικο μωρο.Κατιτίς μέχρι να ξαναμπώ!
Έτσι το θες? Έναν μπροστά να τον πιπωνεις και από πίσω ένας άλλος να στον κουμπώνει?Κατιτίς μέχρι να ξαναμπώ!
Σου το εγγυώμαι ,όσες φορές και να βρεθούμε η ίδια θα είμαι...δεν αλλάζω συμπεριφορά ούτε κάνω ",εκπτώσεις " σε υπηρεσίες..Κατηφοριζοντας σημερα τον μεγαλο δρομο που ενωνει την καθημερινοτητα μου με τον παντα φιλοξενο, δροσερο και πεντακαθαρο χωρο της Τζο, σκεφτομουν τι ειναι αυτο τελικα που κανει μια γυναικα ξεχωριστη..
Οι μικρες λεπτομερειες ειναι που κανουν την μεγαλη διαφορα..
Οσων αφορα την Τζο, ειναι ο τροπος που θα ανοιξει την πορτα της και θα σε υποδεχτει με το πλατυ της χαμογελο, ο τροπος που θα σε αγκαλιασει και θα σε καλοσωρισει στον κοσμο της, βαζοντας τα ομορφα δαχτυλα της να χαιδεψουν το στηθος σου, και δινοντας σου ενα πεταχτο φιλι στα χειλη..
Παντα προθυμη, ευχαριστη, δροσερη, τιμια και ειλικρινης πρωτα με τον επαγγελματισμο της και ακολουθως με τον πελατη της, η Τζο ειναι παντα εκει για να δωσει στιγμες χαλαρωσης και ευτυχιας, χαριζοντας απλοχερα πηγαιο χιουμορ και εντονο σεξ, η Τζο ειναι πραγματικα ανεκτιμητη..
Σ'ευχαριστω πολυ για ολα κοριτσαρα μου, εισαι μια οαση..!!!
Πιο καυλωτικη απ' όλες!!Να βάλω και μια ντυμένη...
Ελα ρε καυλα εχεισ καυλεσ πρωινεσ ;;; τεστοστερονη και ετσι χαχαχχαχχαχ.Χωρισ πλακα καθε πρωι μου ειναι καγκελο λεμε τρυπαω τοιχο .Άμα ξυπνήσω με τρελές κάβλες τα πάντα προσφέρω...όρια στο σεξ δεν υπάρχουν,πάρα αμοιβαία απόλαυση..το μόνο που δεν μου βγαίνει να παίξω ως ρόλο,γατούλα...τίγρης άνετα
Αχόρταγη.Το ιδανικό...για μένα!!!
Δεν περιγραγω αλλο διοτι δεν υπαρχουν λογια για να περιγραψω αυτη την ομορφια.Να βάλω και μια ντυμένη...
Αξέχαστα....όπως εσύ σε όλο σου το μεγαλείο!!!
Μωρό μου εσύ...!!Δεν περιγραγω αλλο διοτι δεν υπαρχουν λογια για να περιγραψω αυτη την ομορφια.
Ανυπομονώ για την επαναληπτική...!!Αξέχαστα....όπως εσύ σε όλο σου το μεγαλείο!!!
2/6 σήμερα παγκόσμια ημέρα της ιερόδουλου ( πόρνης) ....να είσαστε γερές και ευτυχισμένεςΌχι βρε..για καμια βδομάδα πάω εκεί..1,2 φορές το χρόνο.