Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.798
Εσύ με ξέρεις boy...αλήθεια λέω χαχαχαχα!!!Γιαυτό σέ φοβάται ή κουμπαρούλα μας καί δέν μού κάθεται....ατίθαση νεαρά....φτού σου ....είχα καιρό να σέ φτύσω!!!!!....
Εσύ με ξέρεις boy...αλήθεια λέω χαχαχαχα!!!Γιαυτό σέ φοβάται ή κουμπαρούλα μας καί δέν μού κάθεται....ατίθαση νεαρά....φτού σου ....είχα καιρό να σέ φτύσω!!!!!....
Ποτέ δέν είπα ότι λές ψέματα καλέ! ....Απλά όταν έχεις καύλες τό τρώς όλο το πουλάκι....ούτε πούπουλο δέν αφήνεις νά πάει χαμένο. ...φτού σου.....Εσύ με ξέρεις boy...αλήθεια λέω χαχαχαχα!!!
Ρε συ,σήμερα από το πρωι μου έχουν σκάσει μύτη κάτι ντουκια..λες και ήταν από την ομάδα άρση βαρών ένα πράγμα... ,σαν κλαράκι ήμουν μπροστά τους,αλλά ο ένας μου είπε είσαι δύναμη,αντέχειςΠοτέ δέν είπα ότι λές ψέματα καλέ! ....Απλά όταν έχεις καύλες τό τρώς όλο το πουλάκι....ούτε πούπουλο δέν αφήνεις νά πάει χαμένο. ...φτού σου.....
Εγώ πάντως αρχίζω νά ετοιμάζομαι....κανόνισε τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά....Ρε συ,σήμερα από το πρωι μου έχουν σκάσει μύτη κάτι ντουκια..λες και ήταν από την ομάδα άρση βαρών ένα πράγμα... ,σαν κλαράκι ήμουν μπροστά τους,αλλά ο ένας μου είπε είσαι δύναμη,αντέχεις
Για σένα πάντα έτοιμη....Εγώ πάντως αρχίζω νά ετοιμάζομαι....κανόνισε τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά....
Τί σεντόνια νά πάρω?....σατέν γιά νά γλιστράνε?.... Έβαλα και τίς καμαριέρες νά κάνουν γενική....όλα θά είναι στήν τρίχα λέμε.....Για σένα πάντα έτοιμη....
Εσένα θέλω γυμνό..όπως τότε,να έχεις απλωσει την 2μετρη κορμάρα σου ...Τί σεντόνια νά πάρω?....σατέν γιά νά γλιστράνε?.... Έβαλα και τίς καμαριέρες νά κάνουν γενική....όλα θά είναι στήν τρίχα λέμε.....
Όλα θά είναι απλωμένα....ξετσίποτη νεαρά....καί ή κορμάρα καί ή ψ..... καί ολα.....Εσένα θέλω γυμνό..όπως τότε,να έχεις απλωσει την 2μετρη κορμάρα σου ...
Ορθια θα μας παει ο μηνας μωρακι με αυτα που βλεπω.
Αχ έτσι πρέπει baby.. πάντα όρθιος!!!!Ορθια θα μας παει ο μηνας μωρακι με αυτα που βλεπω.
Καλησπέρα καυλιαρη μου !!Καλησπέρα καυλα μου μεγάλη
Κανε ενα squirting να πνιγει το κινητο..
Μετά θα μου πάρεις άλλο;;;!!!Κανε ενα squirting να πνιγει το κινητο..
Τι πιπινακι εισαι εσυ κουκλαρα.
Παιχνιδιάρα....είμαι...το ξέρεις ήδη..Τι πιπινακι εισαι εσυ κουκλαρα.
πιο καβλιαρα και απο την Αφροδιτη εισαιΠαιχνιδιάρα....είμαι...το ξέρεις ήδη..
Έρχομαι ετοιμάσου!!!πιο καβλιαρα και απο την Αφροδιτη εισαι