Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.798
Again and Again^2
Again and Again^2
...αυτά μου λες και με λιώνεις...Και μετά ψάχνουν γιατί σου έχω αδυναμία...κάβλιαρη όμορφε..πιο καβλιαρα και απο την Αφροδιτη εισαι
Για Θεσσαλονικη ναυαγησε η σκεψη;;
Τέτοιες φώτο βάζεις και πάμε για το 5ο ραντεβούGoodmorning ..
Καλημερα πανεομορφη κουκλαρα.Goodmorning ..
...Μμμμ ανυπομονώ....!!!!Τέτοιες φώτο βάζεις και πάμε για το 5ο ραντεβού
Καλημερα μωρο μου...!!!!!Καλημερα πανεομορφη κουκλαρα.
Για Amsterdam πότε;;Τίποτα δεν ναυάγησε γλυκέ μου, μέσα σ αυτόν το μήνα είπα εξ αρχής, έχω μάθει να μη λέω αερολογίες αλλά σταθερά..έχω και την άλλη εργασία μου ξέρετε...υπολογιζω 15-20.
Όταν φύγω γι Αγγλία πάλι,Αύγουστο μετά λες να τη κοπανησω να ερθω;;Για Amsterdam πότε;;
Πας Αγγλία μόνιμα;Όταν φύγω γι Αγγλία πάλι,Αύγουστο μετά λες να τη κοπανησω να ερθω;;
Όχι βρε..για καμια βδομάδα πάω εκεί..1,2 φορές το χρόνο.Πας Αγγλία μόνιμα;
Και το Ρωτάς;; Ο καλύτερος μήνας για να έρθεις είναι ο Αύγουστος
Μια χαρά. Αντε πέρνα και απο εδώ βολεύει!Όχι βρε..για καμια βδομάδα πάω εκεί..1,2 φορές το χρόνο.
Έτσι στείλε κανένα φιλακιΑγοράκια μου όμορφα, πάω πίσω πάλι ,γιατί σήμερα ξεκίνησα νωρίτερα ραντεβού και έχει συνέχεια η μέρα..
Σας φιλώ έναν έναν ξεχωριστά και θα τα πούμε αργότερα !
Και τι δεν θα έδινα να είμαι το στριγκακι σουΔεν πρόλαβα να ξεκαβλωσω από το ραντεβού, Καβλωσα πάλι ...
Την κάνω....
Πέραν πλάκας μου έχουν πει σχεδόν όλοι οι πελάτες ότι είμαι φουλ καλύτερη από κοντά...!!!Οι φωτο που τραβώ είναι ότι να'ναι χαχαχαχα!Την αδικεί πολύ η ποιότητα της κάμερας. Οι επαγγελματικές κάμερες και οι επαγγελματίες φωτογράφοι κάνουν θαύματα να ξέρεις, Τζοάνα.
Εγώ πάλι.θα προτιμούσα τη πουτσ@ σου εκεί μέσα....Και τι δεν θα έδινα να είμαι το στριγκακι σου